Белия: Нетипично за нас! (ВИДЕО)

73 КОМЕНТАРИ

  1. Невестулке, гледай да не си загубиш работата!!! Не използвай служебното си положение!!! Аз така или иначе си коментирам безпроблемно!!! Помисли си!!! Струва ли си да се правиш на интересен!?? Няма никакъв ефект!!!! …..просто сам ще си бъдеш виновен за неприятностите си!:))) пуф паф:))

  2. 3
    6

    АВА УТРЕ КО ЖА ПРАИМ НИИ ЛОКУТУ.
    ПРЯК СЪПЕРНИК ЗА ОСТААНЯ В “А”ГРУПАТА.МАЙ ЖА МЯТКАМЕ ГИБЕЦИ И ЖА СА ГЪЗИМ ПРЕД НА БАТ БОЙКО УТБОРА МАНИ МИ С ТИЯ ЖА ЦЪКАМЕ ОЩИ ДВА МАЧА ПА КА СИ СПОМЯ МИНАЛАТА ГОДИНА КАК ПРИЦАКАХА ПИРИНЪТ САМУ ЧЕРНИ МИСЛИ МИ МИНАВЪТ ПРЕЗ КАРТУНАТА.
    ТА БРАТЯ ОТ МАНОЛИТУ,СТРЯМА,ГОРНИ И ДОЛНИ ВОДИН КАЛОЯНОВО ЖИТНИЦА ТРУД САДУВО КАТУНИЦА ЯКАТА КАТ ФАТЯМЕ БЕЛАЩИЦА БРЕСНИК МАРКУВУ ПА ДА ОДИМ КЪМ ПАЗАРДЖИШКАТА ЯКЪ ТАМ МНОГУ СЕЛЯНДУРИ НЯМА ГИ ИЗБРОЯВАМ БА АХМАЦИ ИСКАМ ВА СИТЕ НА СТАДИОНА НА ВИШОТЪТ БИСТРИИЦА ВА ДА ИДЕМ ДА ПОКАЖИМ НИИ КОЛКУ СМЕ ЛОКУМОТИФЦИ ОТ ТИЯ ЖА НА КЛЕЦАТ ДЕТ НА ФАТЯТ ВА АХМАЦИ.
    ТА КАТ ДЪНИ МИШОЦИ БЕЛКИМ ЗАСЛУЖИМ ДОВЕРИЕТУ НА НАШИЯТ СОБСТВЕНИК ДОН КРУШОН.
    ИМАМЕ СВЕДИНИЯ ОТ АРЖЕНТИНА,ЧЕ ДОНА ЖА НА ЗАИБАВА СКОРО ТА СА ГОТВИМ ДА ПРАИМ ОТБОР ЗА “Б”ГРУПАТА ПОНЕ ТАМКА ЖА СИ ЧЪКАМЕ КАТ НЕНОРМАЛНИ ПОНЕ 20,30 ГОДИН ОТ НЯМА КОЙ СА ИНТИРИСУВА ОТ НАЗИ.
    АМА ЧЕСТО НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ И СМЕ ЦАРЕТЕ НА СЕЛАТА ОТ ПЛОВДИВСКАТА ОБЛАСТ.
    СТРЯМА Е НАШИТУ СПАСЕНИЕ ТАМКА ПОНЕ КМЕТЪТЪ Е СИЛЕН И Е ЛОКУМОТИФЕС ЖА НА НАПРАИ ЗА 10,15 ГОДИНИ ОТБОР.
    БРАТЯ ЛОКУМОТИФЦИ НЕ НИ ОСТАВА МНОГУ ВРЕМИ ЖА НА ЗАЛИЧАТ ОТ ПЛОВДИВ ДА СА СРИДОТОЧИМ КЪМ СЕЛСКИЯТ ФУТБОЛ НАЙ ДОБРЕ ТАМКА НИЕ МЯСТОТО ОТ СМЕ САМУ ЦИГАНИ СЕЛЯНИ И НАЙ МРЪСНОТО ДРОГИРАНО ПЛЕМЕ НИИ НЯМАМЕ МЯСТО В ГРАД КАТО ПЛОВДИВ САМУ ГО МЪРСИМ С НАШТА ЦИГАНИЯ.
    АЙ СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА И ШИКЕРА ДЕ ДА ВАЕБА АХМАЦИТЕ НАДРУСАНИ.

    • 2
      1

      Ава Стоене забрай га довадя от Стряма в Пловдив и ти почерня задника ва да тейба.

      • 2
        7

        Ти освен че си дърт Жалтур си и циганин ми се струва….това ” Чок’ от майчиният език ли е ?

        • 5
          5

          Той е върл Клоакомотифец кът мен!!:)))))

        • 4
          2

          А бе Орхане, ко съ прайш нъ бългърин??? Нали сне комшии?! Ти си от вретенарите, а аз ут калайджиите!!!! Се видни Клоакомотифци!:))))

      • 3
        5

        Румене, Румене, най- после показваш нещо, което явно си пробвал и искаш да препоръчаш на твоите съселяни. Не знам, обаче дали това не е реклама и не трябва ли да плащаш нещо. Знам, че не си много по плащането, но се бръкни малко. Може да препоръчаш тази рационализация да бъде рекламирана от великия и недостижим Ботев. Отзад на гащетата има място и ще пасне страхотно, а на другата буза сложи своя лик, четящ книгата 70 години футбол в АФД Тракия. Сега ти пожелавам да четеш още. Разрешете да напусна, другарю полковник.

        • 3
          2

          Аби, там имъ идно копчи и пиши “сподели”, тоест ние Клоакомотифци, можим да си гу праштъми и дажи да гу напрайм имблемъ!!!!:)))) Ни искът манги, така чи спокойну можиш дъ гу препратиш и на Реджеб, твоя апап!:)))) Многу убъва машинка!!! На нас ни е в кръфтъ дъ носим на гърдити си джулязу!:))))….а можи и лайнъфъргачкъта да турним? Нъ теп кво ти аресвъ повичи?:)))))) пуф паф

  3. 3
    4

    АВА ДНЕС ПАМЕТЕН ДЕН ПАК ЗА НАЗИ ЛОКУТИФЦИТЕ ВА СЛЕД КУШИЯТА КОЯТО СПЕЧЕЛИ БАЙ УНИФРИ БЪРЗИЯТ ЖРЕБЕЦ ДОЙДЕ И ИБАВАТА НОВИНА.
    МУНТАНА ПАДАХА ОТ ДОБРУДЖА ВА МАЙ НАШИЯ ОРАКУЛ НЯМА ПОЗНАЙ ЗА БАРАЖА.
    ЖА СА ПДНИМ МАЙ С АРДАТА ОТ КЪРДЖАЛИТУ.
    ЖА Е СУПЕР СЕ ЕДНО ДЖИТКА МЕ В ШАМПОАНСКА ЛИГА И ЖА СЪБИРЕМ ПАК 45 000 ЧАВЕТА НА ЛАУТА ДЖАМИЯТА.
    МАЙ ЖА СИ ОСТАНИМ В “А” ГРПАТА.
    АЙДЕ ДА ВИ Е ЧИСТИТ ПРАЗНИКЪТ ВА НАДРУСАНИ КЕРПИДЕНИ.
    ПА УТРЕ ЖА СА ФАТЯМЕ ЗА ПАЛЦИТЕ ДА НА ИЗКЛАТЯТ УБАВО.

  4. 14
    3

    На 15.03.2019 г. се навършиха 36 години от неподобрения и до днес рекорд за най-посетен мач отвътрешното, футболно първенство на България! Това е срещата между Локомотив Пловдив и Берое Стара Загора! На тогавашния стадион “9-ти Септември” идват почти 45 000 души, а мача е за влизане в АРФГ! Още по-интересен е именно факта, че това е мач от БРФГ, а никой от АРФГ и сочените и до днес за “грандове” никога не са имали подобна посещаемост!!!

    • 3
      2

      И това ли те крепи да не се самоубиеш бе лилав?
      Браво ,освен че сте БЕСИ сте и най-много тройната публика и….след някоя друга година може от 26-та да станете 06 😉
      Бахти жалките цигани майна 😂😂😂😂

      • 3
        4

        Дълбае ли злобата помак?
        За всички наши постижения има факти,а къде са вашите,освен фалшивите?

        • 4
          3

          Да, фактите говорят. Борба за влизане в А група. Поне 3-4 пъти. 45000 зрители…ами аз помня мач Ботев-Левски с 48000 зрители. Бях правостоящ два часа преди началото на мача.

    • 1
      3

      АЗ ПЪК ПОМНЯ ПРЕДИ 10-12 ГОДИНИ БОТЕВ ИЗПАДНАХА ВЪВ Б ГРУПА И ЖЪЛТИТЕ ФАНЕЛКИ В ПЛОВДИВ ИЗЧЕЗНАХА…А ЛОКОМОТИВ СТАНА ШАМПИОН НА А ГРУПА!!@
      КАКВИ ЩАСТЛИВИ ГОДИНИ БЕЗ ЖЪЛТИ ПОТУРИ ПО УЛИЦИТЕ!
      ДОЙДЕ КРАДЛИВИЯ МУСТАК И СЕ НАМНОЖИХТЕ,ОБАЧЕ ИДВА ВИДОВ ДЕН ВИНАГИ,ПАК ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ КАРТАТА!

      • Ти момче не помниш изобщо. Ботев не е изпадал никога, Ботев беше изваден служебно от А група като му отнеха 10 точки. Виж аз помня поне 3 изпаданията на Локото и драпане да се върне в А група, което така и не се получаваше та се наложи да ви закриват и да ви ашладисат на Кюстендилска синя слива.

  5. 4
    2

    Дразнещо е поведението и играта на отбора след като си осигури място в първата шестица. Разбирам че повече от четвърто място не можем да вземем, но желанието за победа не трябва да изчезва. Ако ще се пазим за мача с Морето, то да бяха играли младоците.

  6. 8
    5

    Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев бе избран за играч №1 на изминалия 25-и кръг на Първа професионална лига. Нападателят спечели анкетата на Пресклуб България, в която участват футболни треньори и специалисти.

    Димитър Илиев записа поредното си силно представяне, като капитанът на черно-белите отбеляза две попадения при победата над Дунав с 4:1 на Лаута в своя мач №100 за радния си клуб. Днес той получи своята награда на специална пресконференция в София.

    Второто му попадение във вратата на Дунав пък бе избрано за Гол на кръга в гласуването на gong.bg.

    • 5
      5

      Бравус!!!….ама в новините за Редосеялка49,12 Пордим…..жъ та замола!:)))))))) Там сне Клоакомотифцити, дуругити фенуви им е през валяка!:)))))))))))

      • 6
        5

        Полковник, ти не си ли на градската конференция на БСП? Нали си комуняга? Бягай при Гергов да избирате евродепутати! Не забравяй да си вземеш и ордените и медалите от офицерските години. Румене, Румене, малко четеш! Другарю полковник, разрешете да напусна!

        • Аби, яз съм бивш стрелочник, клоакомотифец!!!! Цял живот дигъх стрилкъта и чукъх с идин гулям чук пу кулилата на вагонити, които звънтяха и издаваха весел звук” Клоко, клоко”!!!:))) Бях штъстлив и парити ми стигахъ!!!!! А сига ми давът пенция 234лф. Къф могъ дъ бъда???? Ни можиш да кажиш нъ църнуту, бялу!!! Амъ зъ пулитикъ да не гуворим! Ф серцету ми устана медения звук на куллата на вагонити: Клоакомотиф, Клоакомотиф!!! Пуф паф:))))))

          • Само бакър ти е в главата, те колелата не са ли от друг метал.Излагаш Менделеев! Разрешете да напусна!

      • 1
        3

        Дърт пендермиш 🙂
        На всяка манджа,меродия !

  7. 7
    7

    Абе вие кога най-после ще разберете, че Белия е посредствен треньор само за НАРЕДЕНИ мачове, а повечето на Ботев са такива тази година!! Трябва да се ОЦЕЛЯВА!!
    Видяхме го как се НАСРА срещу някакъв средняшки отбор от Португалия в прехвалените евротурнири… При това онези даже още не бяха почнали първенството.
    Добре, че медиите са на истинския собственик и го изкараха ГОЛЯМ УСПЕХ!!
    Разберете, че тази сляпа вяра е вредна за отбора

    • 7
      3

      Манго, нас такова представяне в Европа ни харесва. Треньора също. Какво да искаме? Поставят се задачи и се изпълняват. Вие се класирайте и играйте по добре. Много добре обаче знаем, как играйте в Европа. Едно време даже и мен ме хвана срам с Оксер, бях на мача. После и големия Локомотив с МУШ, пак срам. Тези отбори не са по силни от португалците. Така, че тихо! ДЕЙБА ВАШАТА МАМА ЦИГАНСКА ДЕЙБА!

  8. 10
    7

    Андрио да не се поболя от тоя равен ни вопъл ни стон, вече сме събота на обяд? По-лошото е, така като гледам, че не само Андрио се е поболял хаххахахахахахаххахаххахахахахахахах

    • 5
      3

      Ти защо не си на килийно училище???? Учи апап, че мисълта ти е клоакомотифска!!! Преведи какво искаш да кажеш?:))))))

      • 2
        5

        Дъртанян ,ако ще и 20 Ника да смениш,още ще мирише на дърт пръч!

        • 4
          3

          Аби аз се радвам, че си прочел ” Тримата мускетари” и ме сравняваш с Д’Артанян!! Нужно е да продължиш и да прочетеш и втората си книга в живота, примерно, Винету!:)))))

          • 1
            2

            Дядка,дядка…на хуя ми се мятка…

    • 3
      4

      Абе мюмюнчо,ние сме ЕДИНСВЕНИТЕ без загубен мач от зимната пауза….това ли те Преслава,че сме направили равен?!?
      Тежка е съдбата на малцинството….

  9. 4
    7

    Апапи, вий не знаете какви интриганти, какви нивестулки съ тия ут Валяк 49,12-Шекеря?!!!!!! Прости момчетъ!!!! Нъ такива ни им убръштайти фнимание!!! Какту казвъ фелтфебелът, дайте им: Свободно, на занятия води! Покажете им схемата а действие на лайнуфъргачката или някуя друга весела илюстрация от столюпинския фолклор.:)))) ….и без коментар на простотиите им си пишете каквото сте си решили!:)))))

  10. 12
    3

    Треньора е най малко виновен за този трагичен мач,крайно време е футболистите да си носят отговорността като професионалисти!При положение,че си домакин на отбор от долната част на таблицата играеш с човек по вече и нямаш идея как да победиш не с гол разлика а с по вече даже,значи трябва да не получиш възнаграждение за мача!В клуба трябва да има клауза при загуба на точки като домакин да се плащат задължителни глоби от всички участващи в мача!Не може да получаваш заплата и премии при победи само,когато се дъниш ти бъркат в джобчето да знаеш как да се влагаш във всички мачове! И последно в Ботев Пловдив трябва да се знае,че винаги се играе за победа и няма изпълнени цели влизане в шестица или по горно класиране от миналата година!Винаги играеш за победа и накрая се вижда до къде са ни стигнали силите!Но не и с такива мачове като срещу Враца и Дунав да не се връщам по на зад!Та уважаеми футболисти понесете си отговорноста като сами си съберете глобата и я вложете в някоя кауза и следващия мач да знаете ,че когато се дъните ще си плащатате,защото на хората никой няма да им върне парите на билетите и нервите по такива срамни мачове!

  11. 17
    6

    Малко справка!
    Треньори: Феро Спасов, Стоилов, Пепо Пенчев, Шиляк, Вуцов, Николай Костов /дори и да съм изпуснал някой това не е важно/
    Успехи: Четвърто място, финал за купата без нито удар във вратата на Лудогорец и няколко добри мача в Европа / с милионите на Цветан Василев/
    Играта: Правилен Футбол при един треньор, при другите………………
    Тези, които плюят Белия вероятно имат къса памет, не разбират от футбол, са загубили връзка с реалността или не са Ботевисти! Вярно, че играта тази година не на нивото от края на миналата и че селекцията не е това, което очаквахме, но със свободни агенти толкова. Може би някои се замечтаха за тройката, но нито имаме възможности, нито ще ни пуснат до там в момента.
    Лек ден!

    • 3
      6

      къв си що си кво се важничиш – има нови и става бавно гъвкавостта и въобще не е свързана с треньори , футбола се прави от други но не от бизнесмени с които мафията ви залъгва , че видите ли ако ги нямало с мъните и друг нямало да ги смени…

      • Рано си започнал, ама не съм сигурен с какво!?

    • 2
      1

      Ами селски, изпуснал си Радуканов и настоящия национален селекционер, Хубчев!

  12. 10
    9

    Бял, това ли ти бяха много желаните трансфери? Д те ева в разбирача!
    Тая година не сме направили един свестен мач. Пълна мъка..ти не можеш да ги накараш да играят, те играят само когато си поискат. За какъв чеп си тогава там?

  13. 12
    10

    Бял, скоро истината ще лъсне! И тия , където те възхваляват ще се покрият като мишоци!

  14. 14
    8

    Е стига плюнки и коментари за най силният треньор на България в момента.
    Какво искате вие бе господа тоя ония Белия да се махал.
    Белия всеки сезон прави нов отбор и този нов отбор винаги е във шестицата бори се за купата и какво още иска те вие господа като и обща култура със този спорт нямате.
    Всички черно бели мишки само да знаете на Белия трябва да му плащате тройно за да му правите свирки,защото такъв треньор вие никога сте няма ли и няма и да имате.
    Този треньор отново още този сезон ще докара КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ в ПЛОВДИВ.
    И другото БОТЕВ ЩЕ ИГРАЕ ВЪВ ЕВРОПА И ЩЕ ИМА НОВ АМА ЧИСТО НОВ И КРАСИВ СТАДИОН,това което за вас остава само във мечтите ви пумияри долни.
    И така цигани и не само цигани ми и тъпи завистливи копелета от мен само едно………да го духате.

    • 8
      6

      Помияр се пише! Такъв какъвто си ти! Всичките глупости които си написал, явно са в резултат на гледане на много фантастика! Канарчетата се броят на есен, и ще видим колко ще построи те стадиона, ще вземете купата и т. н., и т. н.!

      • 2
        1

        Първо-пише се “построите”.
        Второ-канарчетата пеят напролет.И е истина.
        Трето-гледайте си насраният отбор и не говори за Гранда на П-в.
        Знам,че ви е мъка и не можете да го преживейте,ама стадион ще има до 1 година

    • 4
      5

      Кое му е много силното бе, анонимко? Че нямаме един свестен мач тая година?

      • 3
        2

        Еее, ай стига! Ами срешту Бироиту, Дуняф…..и некуи дуруги, изключая Септембри, Октомбри и Ноембри!:))))))

  15. 6
    6

    Бял, вземи да пускаш по малко и Запро. Крис го пускаш всеки мач, но не го заслужава, затова дай шанс и на други.

  16. 7
    8

    Вий ботевистити не разбрафте ли, че с клоакомотифец и лайнуфъргачка не съ спори!!!!! Ний сне сдрава сплав ут арменски усти, аджасанска хитрост, столюпинофска чистота и шекерски аромат!!!:))))) пуф паф!:))))

    • 2
      1

      🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽🚽

  17. 16
    4

    Поредният ни слаб мач…Нямаме футболисти…имаме бройки…пишете каквото си искате.Нямаме класа…но разбирам че за тези пари с които се разполага това е!
    Всичко е моментно…само Ботев Пд е завинаги!
    Само Ботев Пд!

  18. 9
    10

    Много си е типично порно тотото за жълтите мъстии.

    • 4
      3

      Че е тъп ,тъп е ,че е дърт педерас,педерас ….но ти си един проскубан пумяр! Пудатиебамайкаталокомотивоциганска!

  19. 15
    9

    Тотото за вас е най-типично.Въпроса е кога ще ви погнат.
    И докога ще ви държат в А група,защото преди време излезнаха едни неща с Верея,Славия и още някой друг отбор беше,но много бързо ги потулиха.
    Смешници мижави,цял живот на къра ще ритате!

  20. 28
    18

    Бял, тъпите ти обяснения ни омръзнаха.Ако не можеш да ги накараш да играят, вземай си торбичката и беж. Ай сиктир с мрънкането ти.

  21. 29
    11

    Бел пак ли го игръйми на порно ва……вече и Стоян канара няма да ти съ върже ва да гоейба.

    • 5
      5

      Ава керпиден седи си Манолиту и не са праи на Стрямалия.
      С тоя Стоян канара не ти ли омръзна ва кретен да таеба.
      Тва,че си порно звиздъ не та праай на играч.
      Миришиш на селска пранга.

  22. 19
    26

    Ако си мъж. ще си подадеш оставката! Какво значи: Нетипично за нас!?????

    • 17
      19

      Вие сте международни духачи, сериозни по Пакистанската връзка!

  23. 35
    12

    Бял, аре да не се праиш на улав, нали зехме едни пари, търкай на брадата…..

      • 15
        20

        Жълтите тото Курви сте гнили по рождение, когато 12 годишното пичлеме ви е създало! По-жалки изроди не съм виждал!!!

Коментарите са затворени