Ботев Пловдив излезе с отворено писмо до Българския футболен съюз, в което поиска някой от международните ни съдии да ръководи полуфиналния мач-реванш. за Sesame Купа на България срещу ЦСКА. “Канарчетата” получиха отказ преди първата среща от БФС двубоите да бъдат ръководени от чуждестранни рефери. Ботев спечели първия мач в София с 1:0.

Ето какво написахата от Ботев Пловдив:

“Уважаеми представители на Българския футболен съюз,

ПФК Ботев Пловдив изразява своето желание предстоящият ½-финал срещу ЦСКА на 1 май на стадион „Христо Ботев“ да бъде ръководен от някого от международните съдии на България. 

Нашият клуб вярва в качествата и обективността на избраните от УЕФА родни арбитри. Надяваме се на 1 май футболните аргументи да изпратят един от двата отбора на финала без след двубоя да има нуждата да се обсъжда ролята на съдията. 

Искрено вярваме, че този път и срещата ще бъде отразена с достатъчен брой камери, за да може и системата ВАР да функционира пълноценно. 

В името на феърплея, на футбола и най-вече – на феновете.”

27 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Ако от БФС назначат някой анонимник, това ще е ясен признак за подготвяната балтия. В момента Цесека трудно ще ни елиминира без съдийска намеса, затова някой “бушон” може да им свърши работа.

  2. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    2
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТЛИЧНА НУВИНА, ЧЕ И ДУПНИЦИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТИТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! САМУ ДЕТ МЪ ПРИТИСНЯВА, ФЕНУВИТИ ПУ СВИТА СИГА УСВЕН КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, И ДУПНИЦИ ЛИ ША НИ ВИКЪТ НА НЕГУ??? ША СИ ПРАЯТ ГУЛЯМ ТА ШАК С НАЗИ! ПУФ ПАФ!:)))

    “Волейболният Марек Юнион-Ивкони официално вече е Локомотив Авиа. Промяната бе вписана в Търговския регистър.

    Клубът вече е със седалище в Пловдив и от новия сезон в Супер Волей ще играе именно в града под тепетата.

    „Да, промяната в обстоятелствата са вече официални и се превръщаме в част от спортния живот на Пловдив. Предстои ни рутинна работа по документите във връзка с тази промяна. В следващите дни ще има заседание на Управителния съвет, за да уточним организационно възникналите въпроси, както и да канализираме процесите. На среща с треньорския щаб ще коментираме и селекцията за новия сезон и целите, които със сигурност ще бъдат високи“, бяха думите на мениджъра на дупничани Людмил Найденов.”
    А ХАИРЛИА ДА Е!:))) ПУФ, ПАФ:)))

    • ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
      2
      1

      И СИГА НИЙ СТУЛЮПИНЦИ, ДУПНИЧАНИ ЛИ СТАВЪМИ, ИЛИ ДУПАРИ?:))))))))))))))))))))

      • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

        ВАЖНУТУ Е, ЧЕ И ДУПАРАНИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТЕТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! ……ПЪК ТЕ И БЕС ТВА СИЧКИ ФЕНУВИ В БЪЛГАРИА СИ ПРАЯТ ТА Ш АК С НАЗИ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))

  3. 4
    1

    Като няма да е чужденец, поне да е някой “международник”, защото работата му е под наблюдение и от чужбина, и осирането му ще бъде забелязано!!!

  4. 4
    5

    Ботевъ,най-курвенският цигански катун , ПАЧАВРИ.

    • 4
      2

      Хоркаш си тръгна днес и каза на изпроводяк – Пуу, оттървах се от тези миризливи мангали и изперкалите им фенове. Никога повече един от вас!

      • 3
        3

        На коя полянка да те чакам да ми обясниш ,кой е изперкал и защо!? Състезател ли си бързо бягане 🏃,а жълтурчо?

        • 2
          3

          Заплашваш ли ме? Да не полежиш в някое районно, а? Момче? Иска ли ти се?

        • стояне пак те заболя главата пии си хапчетата

  5. 3
    4

    Ееее, мангалска работа,един път със гъзъ напред ,сега със устата напред,незнаят какъв съдия да ги шибат.Нали са вечно наведени.Жълти леки къурви.

    • 2
      1

      Цяла България е наясно, кои са циганите и винаги им напомня със скандирания, за да не забравят. Това е любимата на Вълчу и Сандокан – Ювентина.

        • Няма такова нещо. Изгрев и Столипиново са различни квартали. Има Изгрев Бойс от квартал Изгрев. В квартал Столипиново феновете с Локу в сърсету са квалифицирано мнозинство и там няма как да има фенклуб на Ботев.

          • Изгрев ,и Столипиново , ги разделя една улица. Пррррррр,спермояд.

  6. 2
    1

    Само ЛОКО але, с цялото си сърце, ще шибам жълтите.

    • Дат са спразна на лилавия венец. Олигофрен.

  7. 2
    1

    ТА НАШИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ СЪДИИ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПОДЛОГИ ! ТЕ ЗА ТОВА СА МЕЖДУНАРОДНИ

    • 4
      1

      Точно така е- от Кабака например ми се повръща- знае как да добута мача до желан край, накъсване на играта, картони, изнервяне на играчите, това го владее до съвършенство- накрая 3 мин продължение!

  8. 1
    2

    ИСКАМИ ИЛЯН ДА СВИРИ ПОСЛИ НИЙ ЖМУ СВИРИМ НА ДУДУКА

  9. 2
    5

    Важното е съдията да приеме куфарчето на Гришата. Искаме рев в жълто от съдията. А след това ги чакаме на Лаута в баража, за да плачкат още повече. Най- после ще могат да се снимат на стадион Локомотив, охранявани от полицията.

    • 2
      1

      Бараж ще играе Левски. Набийте си го в кухите кратуни.

      • 1
        1

        Локомотив е класа над левски, нямат шанс срещу Пловдивския любимец!

    • 2
      1

      Кротко, Стиксчо.. Духай на Крушата и се потапяй…

Коментарите са затворени