Вторите отбори на Локомотив (Пд) и Ботев (Пд) се изправиха днес един срещу друг в отложена среща от 28-ия кръг на Югоизточната Трета лига. Смърфовете победиха с 2:0
Локомотив стартира с повече желание за гол и натисна своя съперник още в началните минути. Първото по-сериозно положение обаче дойде в 23-ата минута, когато Банев центрира отляво и Андреев засече с глава, но Дениз Русев се намеси и изби. Ботев отговори с хубав удар отляво, но Амбарцумян показа рефлекс и спаси.

Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024

В 28-ата минута домакините откриха резултата. След грешка в защитата на “канарчетата” Църцев успя да отнеме и да напредне отляво. Последва центриране към наказателното поле, където Петър Андреев от близка дистанция засече и вкара за 1:0. Високото ниво продължи до края на първото полувреме, но повече попадения не паднаха.

Малко след началото на второто полувреме гостите останаха с човек по-малко. Иво Казаков вдигна високо крака си и удари в лицето противников състезател в опит да играе с топката. Това накара главният съдия да вдигне директен червен картон на играча на “канарчетата”.

В 62-ата минута “смърфовете” вкараха и втори гол. След добра атака последва подаване отдясно по земя. Петър Андреев овладя и стреля от близка позиция, като не сбърка и направи резултата 2:0.

Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024

1:0 Петър Андреев (28)
2:0 Петър Андреев (62)

Стартови състави:

Локомотив: 81. Даниел Амбарцумян, 4. Видол Сейменски, 16. Борислав Дончев, 88. Мартин Хайдаров, 21. Пламен Петров, 28. Васил Църцев, 80. Иван Узунов, 10. Божидар Костадинов, 9. Кръстьо Банев, 77. Даниел Маджаров, 93. Петър Андреев;

Ботев: 1. Дениз Русев, 2. Георги Кущинаров, 5. Костадин Татаров, 16. Станислав Работов, 6. Мирослав Георгиев, 20. Габриел Златанов, 22. Велиян Видолов, 4. Йордан Айвазов, 15. Димитър Даклиев, 30. Иво Казаков, 10. Бисер Бонев.


Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Христо Златински, Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024
Локомотив II – Ботев II 2:0, ЮИ Трета лига, 24.04.2024

 

23 КОМЕНТАРИ

  1. Как няма да не паднат малките индиянци,като гледам Работов е играл и то капитан. Та то на него още му се вие свят от Жорката Минчев,което значи,че малките уроди все едно са играли с човек по-малко!

  2. 5
    3

    Най- модерната база в Коматево е родила 2:0 и1:2 от Пловдивския любимец. С два терена на кръст школата на Локо работи в пъти по- качествено от най- модерната база в Коматево. Това е съдбата на селяните, наливат безкрайни ммилиони, а накрая едно нищо.Накрая СРАМ И ПОЗОР…

    • И същата тази в пъти по-качествена школа е на цели 10 точки зад втория отбор на Ботев.

      • 1
        2

        Добрата школа ражда футболисти за първия отбор! Мъжкия отбор на Локомотив има четирима юноши титуляри в отбора и е с голяма преднина пред ботевЪ в А група. ботевЪ наложи Чернев, други няма! Ето това е съдбата на базата в Коматево, безплодие…

        • Има юноши, защото бай Крушаре тотално скъса джоба и минава на супер лоу кост режим, като всички по-скъпи играчи си заминават начело в Евандро и Дион. Това е положението в любимата Ювентина. Иначе в Ботев освен Чернев, в игра влизат и Папазов, Видолов и Видев. Ние не сме чак толкова откачени, че да сложим детето на един от спонсорите на врата и после да правим обращалки с Хебър.

  3. 4
    1

    Ръжда, пукнатини, издути стени – фенове на Локо питат как се строи Лаута
    Още преди да бъде пусната Южната трибуна на стадиона по нея вече има редица щети

    Повдигнати парапети, ръждиви огради и метални елементи, избила влага и пукнатини по стените. Така изглежда „Бесика”, както и Южната трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив. Фенове на „черно-белите” сигнализираха TrafficNews, че има покъртително изпълнени строителни дейности по двете трибуни, още повече, че Южната не е въведена в експлоатация.

    „Нито е нормално след толкова кратко време да изглежда така трибуна „Бесика”, още повече Южната трибуна. Има ли кой да контролира строителните процеси и как въобще, ще бъдат въведени в експлоатация трибуните? Виждат се огромни пукнатини по стените, както и по бетонните колони. През последните години фокусът за качеството на строителството бе за стадион „Христо Ботев”. Там дори мериха с нивелир дали не са криви стените – тук за какво говорим?”, заявиха гневните фенове на Локо. По думите им дори в някои от помещенията има видими течове и влага.

    Те настояват Община Пловдив да направи щателна проверка, а строителният контрол да влезе във функциите си.

    „Този стадион е на цялата „черно-бяла” общност и поколенията локомотивци, подкрепяли любимия си отбор. Той се строи с парите на пловдивските и българските данъкоплатци – не може да позволим някакви хора да се упражняват върху него”, пишат още те.

    Да ви е честито манговци! Това заслужавате след всички простотии на Стикса и останалите тук.

    • 1
      2

      “Добре дошли в Басейн Колежа!”Помниш ли как си кръстихте стадиона басейн самите вие. Показахте и подвижни стени, криви стълби и покнатина на трибуна Истанбул от единия до другия и край!

      Взимай банския и се потапяй в басейн Колежа! И незабравяй, че феновете на ботевЪ строят стадион Локомотив, ако има неточно строителство ще търсим сметка от вас!…

      • Жалкар, феновете на Ботев имаха топки и направиха специална пресконференция за всички дефекти. След това Пинко, за да не му излезе лошо име на строител, отстрани всичко, което беше проблемно. Сега на Колежа няма проблеми, но ако се появят ще има нова пресконференция и натиск.

        Вие, тъй като сте един мишки, седите и нищо не правите. Знаете само петътъ, бахурити и толкоз. Трябва дела, а не думи!

        • Делата трябва да са с разум!А не от да трябват дела да си събориш целия стадион и да станеш БЕЗДОМНИК в Коматево! Каквото трябва ще бъде направено, въпросът е да е полезно дело!

          • Отново силни на думи и постове, но на действия ви няма никакви. Ще, ще, ще… някой ден, ама кога, ами никога. Успокоявайте се, че 10 години играхме на Коматево… това вече е зад гърба ни, изживяхме си катарзиса и сега сме по-силни.

            И запомни сектант, неминаващ по Източен , не може да си бездомен и да си на собствената си база в Коматево. Не ти се връзва тук мантрата. Въобще с теб само смях, отвориш си устата и веднага ти влиза… и с обещанието за крана и с пожеланието за мокрия пясък и Стамен Белчев. Злобата ти се връща като бумеранг право в плешивата кратуна!

    • 4
      2

      Ботев II са на 10 точки пред Локомотив II. По-спокойно с глупостите и си прибери черно-бялата фланелка, че ти се вижда много и няма как да се правиш на канар.

      • 3
        3

        Черно-бялата фланелка не се прибира,жълтьо!Тя е символа на футболен Пловдив!

        • Носи я с гордост в махалата, чичо Манчо, но не се прави на канар.

  4. КАКВО РАЗВИТИЕ БРАТЛЕ НА ТЯХНАТА ВЪЗРАСТ ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ СА ТИТУЛЯРИ ВЪВ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ГАРНИТУРИ ЖАЛКО НО ДНЕШНОТО МАЧЛЕ БЕШЕ ОГЛЕДАЛНА РЕАЛНОСТ НА СЪСТОЯНИЕТО ВЪВ КОЕТО СЕ НАМИРА БГ ФУТБОЛА НА НАЦИОНАЛНО НИВО

  5. Андрей, пусни статията на трафик за супер качеството на строителството на Лаута. Ще си купиш кола само от нея.

  6. 7
    2

    Има развитие: есента Вълков показа три червени картона, сега Гидженов само един.

Коментарите са затворени