Бих искал първо да изразя възмущението си от строителството на стадион “Локомотив”, а след това да задам някои въпроси към администрацията. Това заяви общинският съветник от “Браво, Пловдив” Ерол Садъков по време на днешната сесия.

“Вижда се, че стадионът се строи изключително бавно, но пък за сметка на това – некачествено. На Трибуна Бесика и на Южната трибуна има неприемливи неща, които са видими с просто око – ръжда по огради, парапети и други метални елементи. Подпухнали и напукани стени, течове и влага”, каза Ерол Садъков и уточни, че изказването му е “във връзка с публикации в медиите относно качеството на строителството на стадион “Локомотив“.

“Баща ми е от хората, които са дали целия си живот на Локомотив. Първите ми крачки са направени на стадион “Локомотив“, там съм израснал, най-вероятно и там ще остарея. Недопустимо е строители да се подиграват с паметта на стотици пловдивчани, отдали живота си на любимия си клуб, както и с бъдещето на Пловдив – децата, които се радват на успехите на Локомотив”, допълни общинският съветник.

След това той зададе следните въпроси:

Кой следи качеството на строителството? Правена ли е проверка от Община Пловдив за строителните дейности, извършени дотук? Какво възнамерява да предприеме Община Пловдив предвид некачественото строителство? Има ли заявени още индексации от фирмата изпълнител? Ще има ли санкции срещу строителите? Кога и как Община Пловдив смята да пусне обществената поръчка за централната трибуна и вертикалната планировка за стадион “Локомотив“?

43 КОМЕНТАРИ

  1. Ерол Садъков-представителна извадка за фен на отбора на малцинствата!Неграмотен циганин от ДПС.

    • 2
      7

      Ти си ИЗРОД!Деградирал селски бек!

    • 1
      5

      Вие кога ще върнете 50-е откраднати милиона бе ждрольо?

  2. 7
    1

    Ерол е напълно прав. Строителството върви досадно бавно и некачествено. За Бесика и Южната ни хвърляха кьор-фишеци че средствата били малко и се налагало да работят по-малък брой хора. Сега каква е причината? Г-н Борисов осигури достатъчно пари за окончателното завършване на стадиона и прилежащите му външни части – алеи, озеленяване, осветление и паркинги. Пари има но не се работи и тук е вината на К.Язов че вместо да им търси сметка, повтаря като папагал все едно и също, че работите вървели по график. Да, ама не вървят. Трибуна Спортклуб трябва да е получила акт 16 до първата седмица на м. Май но така както върви и до есента няма да стане. Същото е положението и с Колежа и стадион Варна. Работи се агале-агале и много некачествено. Типично по български.

  3. 7
    3

    Няма страшно, по проект е заложено кашона да е отворен. Един вид, да се проветрява,ще изсъхне.

  4. 6
    4

    Той и баща ти врътна резбата накрая ама карай паметник му направихме

  5. 11
    2

    Събаряй и почвай наново…или всъщност не, заеби, само събаряй.
    Там трябва да има само една поляна, друго не им трябва на тея мангали.

    • 2
      3

      Неграмотен изгрев бойски циганин!Пише се тези а не тея!Възпитаник на елитното училище Стефан Караджа!

  6. 14
    2

    Хубава работа ,ама циганска.Комплексарите ,не могат да избягат от истината и от рефрена който ги влудява “ЦИГАНИ , ЦИГАНИ , ЦИГАНИ” Истината боли , драги ми кантонери стрелочници и кюмюрджии.

    • Кой е циганин бе помак я си Виж голямата крива глава

  7. 6
    10

    Горките помаци, радват се че една боя паднала и се показало ръжда. Направо са за съжаление, какво им причини една ПЕТА и 6 бухура. Цял живот ще страдате и ще ви болят празните кратуни хахахахха

    • 6
      1

      Ко каза, ко? Една боя викаш.. хайде чети, ако можеш.

      Ръжда, пукнатини, издути стени – фенове на Локо питат как се строи Лаута
      Още преди да бъде пусната Южната трибуна на стадиона по нея вече има редица щети

      Повдигнати парапети, ръждиви огради и метални елементи, избила влага и пукнатини по стените. Така изглежда „Бесика”, както и Южната трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив. Фенове на „черно-белите” сигнализираха TrafficNews, че има покъртително изпълнени строителни дейности по двете трибуни, още повече, че Южната не е въведена в експлоатация.

      „Нито е нормално след толкова кратко време да изглежда така трибуна „Бесика”, още повече Южната трибуна. Има ли кой да контролира строителните процеси и как въобще, ще бъдат въведени в експлоатация трибуните? Виждат се огромни пукнатини по стените, както и по бетонните колони.

      • 6
        1

        КЮСТЕНДИЛСКИ КАТУРИ . ЗАЩО НЕ СЕ ОПЛАКАХТЕ ЧЕ С БЮДЖЕТА ЗА ДЖАМИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ПОСТРОЯТ ТРИ ДЖАМИИ ПОНЕ ? ИЛИ МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ КОГАТО ПРЕДВИДЛИВО ВИ ИЗПОЛЗВАХА ДА ИЗВАДИТЕ КАРУЦИТЕ И ДА ТЪРСИТЕ “СПРАВЕДЛИВОСТ”😂🤣😂😂🤣🤣ТОЛКОВА ГОДИНИ ТЪРСИХТЕ ПОД ВОЛА ТЕЛЕ ,НО НА КРАЯ НА ЛАПАХТЕ ШПЕКА И МЪЛЧИТЕ . МАМА ВИ ДЕЙБА ЦИГАНСКА ДЕЙБА
        НЯМА ПО ЖАЛКА ИЗМЕТ ОТ ВАС

  8. 11
    3

    ЕРОЛЧО . НАЛИ И ТИ СИ ОТ ЧЕСТНИТЕ ЛИЛАВИ ВЕНЦИ . ЗАЩО НЕ ПИТАШ ЗАЩО ЕДНА ТРИБУНА НА ДЖАМИЯТА СТРУВА 42М ???
    ГНУСНА ИЗМЕТ

    • Как да пита като неговите спонсори се канят да ги усвояват тези 42 млн.

  9. 8
    2

    Анаааааа Ювееее защо така пак ни злагаш толкова много ти!

  10. 8
    2

    По какво най-лесно се разбира, че Ерол Садъков от дете е фен на Локото? Просто е, момчето не може да чете… срича като първолак.

  11. 9
    2

    Съвсем нормално е за строителството на коптора в Лаута да се използват материали близки до сърцето на феновете-кравешки и конски лайна, слама, кокоши курешки, стари вестници, употребявана тоалетна хартия и крадено желязо.
    В края на краищата тоя стадион се прави за феновете, да се чувстват като у дома си, няма да тръгна да слагам мраморни колонади и златни облицовки неелитека?

    • 3
      12

      На вас най- добре ви е в Солун. Как само ви разхождат в два метра под земята. Идеално местенце за псета. Там е вашият дом и се чувствате уютно, тънещи сред кал, червеи и буболечки.

      Поздрави за феновете на ПАОК!!!

      • Хаха плешивата гадина изпада в истерия от безпомощност.

        Фактите са че сте родени в коптор, живеете в коптор и ще гледате мачовете си в коптор.

        Където ви е мястото, безмозъчни помияри.

  12. 10

    Бойко,гледай какво качество!!!Като музей…

  13. 10
    5

    Уважаеми г-н Садъков, заповядайте да видите каква съм я свършил на стадион “Христо Ботев”. Баща ви е играл и за Ботев, а вие като общински съветник представлявате всички пловдивчани, а не само феновете на Локомотив и спонсора ви г-н Петлешков. Елате и вземете със себе си и кмета и други общинари, но моля ви звъннете преди това за да ви разведа лично аз, а не някой нищо неразбиращ от строителство недоброжелател като ГиздакОФФ. Този гаден русолюбец ще ви заведе само при пукнатините, кривите стени, ръждите, влагата и другите бели, които съм направил, а няма да ви покаже с какво китно скайбоксче съм се обзавел. Елате за да видите какви вип ложи ще ви направя и на вас с г-н Петлешков на Лаута, ако ми дадете ония 41 млн. Аз за себе си нищо не искам, най-много още няколко ролса да взема, че жени и наследници много, а автопарка ви е скромен.

    • 10

      Глупак,акао не беше Илиян,щеше да си още в Коматево!

  14. 3
    10

    Гледам нашите строители поне използват хоросан, цимент и бетон. На Източен 10 всичко е в подвижни стени, пукнатини и течове, за да се пълни басейн Колежа!

    • Басейнът на Колежа отдавна е пресушен и закрит. Вече стадионът има покрив и няма как да влиза вода. Успокоявайте се иначе по този начин… няма грижи.. може пък с магическа пръчка всички проблеми на Лаута да изчезнат.

  15. 5
    5

    Минавам само да кажа, че всички снимки и коментари за състоянието на Лаута са на фенове на Локото. Ерол също е такъв. Момчето е отраснало на Лаута. Папагалите нямат нищо общо тук. Вместо да се пишат глупости е време да се натиска Язов и Рудин да си оправят поразиите.

  16. Дойде сектата да обяснява, как никакъв проблем няма на Лаута. Добре, че има снимки, за да видим, че всъщност нещата са тотал щета. Нищо ново не се случва, все пак това е единствения самосрутил се стадион в България. Явно историята се повтаря.

  17. 5
    4

    Хаха… колко му платихте на този?
    Ами като има ръжда по “някои парапети” вземи една четка и ги боядисай ако си добронамерен…

    • 8
      1

      Иска ти се да е само ръжда по някои парапети… истината е, че положението е катастрофа.

      • 2
        7

        Ами като е катастрофа строителя ще го оправи … както и при вас беше катастрофа но шефа ти го оправи

  18. 1
    12

    Описаните проблеми са нищожни в сравнение със Срутнежа, но явно папагалите са прободени в сърцето от Мъри и затова са решили да подкупвят политик (хаха каква ирония) за да оплюе и Вуте… селска работа…
    Само дето забравят че това не променя истинския проблем – Срутнежа е ДЕМОДЕ правено в час по трудово и е ОПАСЕН заради ръждивата арматура с която е строен и заради ламарината на покрива…

    • 3
      7

      Много точно.
      Само да допълня че едната трибуна на Манежа вече е пропаднала с 2 метра… но карай..

      • По-голяма глупост, скоро не е измисляна. Получаваш награда за фейк на деня.

        Ръжда, пукнатини, издути стени – фенове на Локо питат как се строи Лаута
        Още преди да бъде пусната Южната трибуна на стадиона по нея вече има редица щети

        Повдигнати парапети, ръждиви огради и метални елементи, избила влага и пукнатини по стените. Така изглежда „Бесика”, както и Южната трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив. Фенове на „черно-белите” сигнализираха TrafficNews, че има покъртително изпълнени строителни дейности по двете трибуни, още повече, че Южната не е въведена в експлоатация.

        „Нито е нормално след толкова кратко време да изглежда така трибуна „Бесика”, още повече Южната трибуна. Има ли кой да контролира строителните процеси и как въобще, ще бъдат въведени в експлоатация трибуните? Виждат се огромни пукнатини по стените, както и по бетонните колони. През последните години фокусът за качеството на строителството бе за стадион „Христо Ботев”. Там дори мериха с нивелир дали не са криви стените – тук за какво говорим?”, заявиха гневните фенове на Локо. По думите им дори в някои от помещенията има видими течове и влага.

        Те настояват Община Пловдив да направи щателна проверка, а строителният контрол да влезе във функциите си.

        „Този стадион е на цялата „черно-бяла” общност и поколенията локомотивци, подкрепяли любимия си отбор. Той се строи с парите на пловдивските и българските данъкоплатци – не може да позволим някакви хора да се упражняват върху него”, пишат още те.

      • 2
        1

        Да разбира се, всичко е пропаднало, то стадиона на жълтитИ ако може да се изпари, че да не ни дразни и да можем спокойно да си минаваме по бул. Източен без да пием хапчета и да гледаме на другата страна!

  19. 9
    1

    Очакваме с интерес изказването по темата на Станислав Мърков, Стикс. Вероятно ще ни обясни, че на Лаута всичко е топ, а на Източен е трагедия. Ще се посмеем отново с форумния клоун.. няма как, момчето е тотален неудачник и карък.

  20. 10

    Така е, като са пропуснали хората на Рудин часовете по трудово. Ако бяха ходили на трудово, нямаше да има никакви грижи.

    Всичко се връща като бумеранг право в плешивата глава на неминаващия по Източен и неговите последователи. Говореха с години за Колежа и дойде Видовден. Истината е, че положението с двете нови трибуни на Лаута е потресващо. Може да видите в трафик нюз множество снимки.

  21. Ами за 40 милиона трибуна толкова, ако искат по добро качество да си доплатят.

  22. 12

    Нали на жълтурите “компрометираният” стадион им беше правен “по трудово обучение”?

  23. 14

    Аааа сериозно ли??? Ми, че то този стадион се строеше супер качествено и с най-скъпите материали! Не като този на жълтите, нали така беше???

Коментарите са затворени