Фенклубът на Локомотив (Пловдив) отправи призив към “черно-бялата” общност. Конкретният повод за реакцията е предстоящото дерби срещу Лудогорец. Двубоят от 26-ия кръг на Първа лига е в събота (30.03) от 16:30 часа на “Лаута”.

“Обявяваме код черно-бяло! Нека напълним Бесика с черно-бели фланелки, шалчета и знамена в събота”, написаха от фенклуба на Локомотив Пловдив.

44 КОМЕНТАРИ

  1. ЮЮЮВЕЕЕЕЕЕ, ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ЮЮЮЮВЕЕЕЕЕЕ,ЮЮЮЮВЕЕЕЕЕЕ,ЮВЕЕЕЕЕЕЕЕ

    Ахахахах, ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЦИГАНСКА

  2. A при нас на Гувняжа сме по 30000 всеки мач с жълти найлони и турско знаме

  3. ВАЖНО Е ИМАМА ДА Е ТАМ 😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣

  4. С 3 гей билетя цялата рода шъ влизаме на него

  5. 9
    1

    ЦИ-ГА-НИ – скандира се в цяла България на гостуванията на Локомотив Пловдив. Причина – повечето фенове на Локомотив Пловдив са от ромски произход. Потвърдено от голямата легенда на клуба – Христо Бонев.

    Квартал Изгрев и Столипиново не са едно и също. Това всеки пловдивчанин го знае. На хората, които не са от този град, не можем да се сърдим, че бъркат кварталите.

  6. 1
    5

    Битите жълтурки стадиона им всеки мач празен … тръгнали другите да гледат… мангасари от изгрев!

    • 7
      1

      На новата ви трибуна има 8-9 човека посещаемост. Вместо да се скриеш от срам, ти пак на жълтити в паничката си вперил очи. Смешно е! Да правиш призив да се напълни трибуна от 2700 човека. На Колежа 4000 са само картите.

      • Карти Марти… виждаме само празни седалки и надути балони … пълен ташак сте цял живот 8 9 човека ви правят за смях целия гей парад …

      • Да да сега разбираме защо великаните от коматево на домакинствата им е само шофьора на автобуса… похарчили всички пари за карти … трагедия

  7. 4
    2

    Редно е лепинки,спрейове,стари чаршафи и тогава надали.

    • 3
      6

      Ще вземем и голямото ,червено знаме със 🌙 полумесеца и звездата от склада на Изгрев бойс столипиново!Мангали,гледайте си циганско-африканския отбор и не се бъркайте в нещата на ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ 🚂 ЛОКОМОТИВ !!!Има и поляна!

      • 6
        1

        В Локото сте само древни беси и руси и бледолики младежи – Мичи Нтело, Йоан Баи, Евандро, Сегура, Камдем, Бабакар Дион… мляко до мляко! Нито един негър няма.

        Тъп, по-тъп, изключително тъп, мразещия жълтото, на който само поляни и Столипиново са му в главата вместо да намери някакъв смисъл на съществуването си. В Столипиново мразещ феновете на Локото са квалифицирано мнозинство.

  8. 7
    2

    Ако е да го напълните с лайна, извикайте и мен. Ша са изсера блажно в центъра на терена!

    • 2
      5

      Ти през къде сереш!?Устата ти е задушени при разходките по поляните,в задника ти има шест бахура е една вечна пета!Мухльо лайнарски!

  9. 8
    3

    Аман от декларации те на подчовеците от Д жесика. Кога ще на пълните кашона.Билетите вече ще бъдат за гей тройка. Цигани , цигани жесток рефрен за буферите.

    • 3
      7

      Тежка е жълтата съдба , никой да не те смята за човек. Изредиха ви се поред на влакче шест милиардери, Салфетката, Караибрахим, Доган, Шиши, Смаил ага и Цингата , седми се кани да ви дупи, не можахте дори второ място видите, камо ли да станете шампиони като нас. Натъпкани с пети и шести бахура , бушонирани редовно от чужди и свои , затънали в лайна и пак с отворени усти да гълтате още.

    • 2
      6

      Това ви е единствената радост във вашия сив животец.. добре,че го има Локомотив та да има какво да си драскаме! Приятно потъване шамандури

  10. 5
    1

    ЗНАЧИ ФОТОШОПА ЩЕ Е НА 100% 😂🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂
    ВАШТЪ МАМЪ ЦИГЪНСКЪ ! КАЗА ВОЖДЪ

    • 2
      6

      Има да плачете за Митьо Селския. И той ви гавреше , но поне не ви биеше, пък сега ви бъхти и собственика , че даже и конкурента му , още преди да ви е яхнал.

    • 1
      4

      Има,има такива мангали:ИЗГРЕВ БОЙС СТОЛИПИНОВО!Гордостта на 50000 -хилядното мангалско гето !

    • 1
      4

      Турче обрязано … и класирането е фотошопорано … проблем ли имаш кажи къде да дойда да ти го разреша мюсюлманин гнусен

  11. 7
    3

    Само едната трибунчица ли ще пълните? А другата? А Спортклуб? Смехурковци.

    • 2
      4

      Вие и една не напълнихте с вашите комири от рязанград!

      • 4
        1

        На този мач имаше 9-10 хиляди. Като съберете толкова на Лаута, може да се отваряш. На всичкото отгоре Локото се бори за медали и пак няма интерес.

    • 1
      5

      Доста по- достойно от ВСИЧКИ ВЪН и МАХАЙТЕ СЕ!!!

  12. 8
    1

    Илати при нас! Можи дъ нямъ гей биляти амъ оргията гърантиранъ!

    • 1
      8

      Нази шъ нъ Ибат Моряците! Шъ глътним сулена водъ!

  13. 8
    1

    Някои пълнят стадиони, други се молят на цялата общонст с лилави венци да си напълнят една трибуна (Джесика).
    Каква жалка съдба, вечно да си в сянката на великана БОТЕВ!!!

    • 2
      4

      Великан? Та това е Ботев, който легна на Локомотив във финала на финалите. Ботев е великан в проституцията и курвенските изпълнения.

      • Проституцията и курвенските номера са познати на голяма част от президентите на Кюстенл ПД .Добре,че са застреляни да спрат малко мизериите в града!

  14. 4
    5

    То ние имаме повече ваши шалчета,отколкото вие ще бъдете…

    • 3
      3

      Шаловете, които сте откраднали със сигурност са по- малко от поляните, които сте загубили…

      • Какви поляни бе паляк? Колко зали имате? В колко бяхте насрани?

  15. 4
    8

    Пловдивският любимец ще получи подкрепа, която никой друг няма в България. Заради тази подкрепа от трибуните Локомотив е побеждавал най- много пъти лудогорец в цялата история на футбола.

      • Братя мюсюлмани ,казва се дрескод!Код е ,например”когато баща ми ,беше майка”.Нали знаете защо цветовете са ви черно и бяло?А отговора: е докато играете кючек и пеете извстната на лайнут джамия песен”доко,доко,доко” да не се виждат от далече лилавите ви венци.

Коментарите са затворени