Ботев Пловдив победи ЦСКА-София насред Националния стадион Васил Левски с 0:1 в първи полуфинален мач от турнира за Купата на България! Жълто-черните приспаха червените през първото полувреме, след което през втората част ги пратиха в нокдаун, като дори пропуснаха да ги нокаутират с още попадения. Пред огромна агитка от Пловдив вдъхновените канарчета изиграха перфектно този мач, особенно в защита, като опазиха и вратата си суха като гости. Реваншът е на 1-ви май на стадион „Христо Ботев” под тепетата.

Двубоят на стадион „Васил Левски” започна при доста сериозен дъжд, а още в първите минути на срещата си пролича, че новият наставник на домакините Стамен Белчев е заложил на нова схема на игра в сравнение с досегашния наставник Нестор Ел Маестро. ЦСКА излезе в схема на игра 4-2-3-1, а атаката на „червените” поведе Джонатан Линдсет. Още в 4-ата минута домакините стигнаха до първия си корнер в мача, който обаче не доведе до опасност пред вратата на Хидайет Ханкич. Минута по-късно Тобиас Хайнц имаше възможност да обстрелва вратата на гостите, пращайки топката покрай вратата, но веднага след това главният рефер отсъди нарушение в нападение. В 10-ата минута Данило Асприял пробва късмета си с далечен шут, но топката рикошира в тялото на защитник в „жълто-черно” и не затрудни стража на гостите.

Четвърт час след началото на срещата домакините стигнаха до свободен удар в близост до наказателното поле на Ботев. Топката бе центрирана в наказателното поле, но не последва изстрел към вратата. Последва нови центриране, този път от левия фланг, Ханкич успя да избие, но само за да прати кожното кълбо на пътя на Асприля. Нападателят на домакините се подхлъзна, но въпреки това успя да стреля, пращайки топката в левия страничен стълб на вратата. Следващата добра ситуация за гол отново се разкри пред домакините. След изпълнение на корнер отдясно на вратата, отбраната на Ботев не се справи по най-добрия начин и топката попадна в Улаус Скаршем пред пеналта. Норвежецът овладя и стреля много силно, но и неточно.Най-добрата възможност за „червените” от началото на мача дойде в 32-ата минута. Улаус Скаршем се оказа абсолютно сам на дъгата на наказателното поле, нагласи топката на десния си крак и стреля към вратата, къде стражът на гостите не помръдна. За негово щастие обаче, изстрелът на Скаршем не попадна в целта и премина встрани от десния стълб.

Така след едно постно първо полувреме на стадион „Васил Левски” и без нито един точен удар във вратата на „червените”, двата тима се оттеглиха на почивка при резултат 0:0.

Втората част започна отлично за гостите от Ботев Пловдив. Не бяха изминали и тридесет секунди игра след подновяването на играта и Уме Емануел откри резултата с първия точен удар за гостите в мача. Емануел бе изведен с прекрасен пас от Ивелин Попов, напредна и пусна топката покрай Густаво Бусато. Първоначално страничният рефер вдигна засада и попадението не бе зачетено. След щателна проверка с ВАР обаче, Драгомир Драганов посочи центъра, след като получи информация, че Емануел е бил на една линия с Юрген Матай.

Веднага след гола за „канарчетата” Матай можеше да сгреши фатално, след като не успя да се справи с Брахими. Играчът на гостите обаче не успя да се възползва от шанса пред себе си. В 58-ата минута бе изключително близо до това да удвои преднината си. Футболистите на Душан Керкез организираха показна атака, като Ивелин Попов отново изведе Уме в наказателното поле. Атакуващият футболист на гостите задържа топката и изчака включване на Балогианис отляво, подавайки топката му. Той от своя страна центрира към Брахими, който се размина с топката и не успя да стреля. В 62-ата минута напрежението на терена ескалира внезапно. При наглед безобидно единоборство в центъра на терена между Браян Кордоба и Ивелин Попов, двамата се спречка сериозно, а прекреканията им бързо прераснаха в меле между всички играчи на терена. Част от щабовете на двата тима също нахлуха на терена. В крайна сметка Кордоба и Ивелин Попов бяха изгонени с директни червени картони и оставиха своите тимове в числено намалени състави.

Едва четвърт час преди края на редовното време ЦСКА успя да направи нещо интересно пред вратата на Ботев Пловдив. Скаршем получи отляво и проби, за да комбинира със своя сънародник Джонатан Линдсет, който бе оставен непокрит на изгодна позиция в наказателното поле. Линдсет обаче пробва удар с левия крак, но не уцели добре топката и я прати в аут. В заключителните минути на мача домакините имаха претенции за дузпа, които обаче не бяха уважени от главния рефер. Шакич получи отдясно и центрира във вратарското поле, където Джонатан Линдсет бе притиснат от трима бранители на Ботев Пловдив. „Червените” претендираха, че нападателят е бил изблъскан, но реферът Драгомир Драганов прецени ситуацията като нормално единоборство.

149 КОМЕНТАРИ

  1. Welcome to the Community!

    Hello everyone! I’m new to this forum, but I’m quite impressed by the friendly and welcoming atmosphere. In the limited duration I’ve been here, I’ve been struck by how assisting and encouraging the members of this community are.

    One thing that has piqued my interest regarding me is the heartfelt dedication of long-time members to help new users find their footing. Whether it’s answering questions, or just extending a warm welcome, the experienced members here go out of their way to make newcomers feel included and embraced.

    The range of topics covered is also incredibly diverse, with insightful discussions spanning everything from relevant topic 1 to relevant topic 2. No matter what your interests or familiarity, there seems to be an active and engaged community ready to interact with you.

    In conclusion, I’m truly excited to be a part of this forum and to continue exploring all that it has to offer. If you’re recently arrived like me, I implore you to get involved, get involved, and leverage the depth of experience and camaraderie that this forum provides. I look forward to many more great discussions and exchanges to come!

    • 2
      9

      Ми как няма да се чуват, то питътъ до сливиците и 6-те бахура в дивия жа ръмжът ва да гоейба.

  2. 1
    5

    Много добре, но още не е свършило. Пълнити гу то а стадион на реванша, па дано да бием! Ако паднем на финала от шампиона (Лайногорец), пак ли сме в Европа?

  3. Реваншът с ЦСКА ще бъде трети мач, преди това има мач с Локо София и на 27 април 1 кръг от плейофите !

  4. 10

    На реванша стадионът ще е пълен и това е факт който е извън всяко съмнение! Интересен ще е изборът на рефер за мача както и неговото поведение на терена,както и това на тия от системата ВАР. За повечето хора ВАР може и да е някакъв авторитетен критерий,но аз съм се занимавал дълго време с видеообработка и мога да ви кажа,че е много лесно всичко да бъде манипулирано и в двете посоки. Съдийството поне се вижда в реално време и хората усещат на мига какво точно се случва. Така,че ще ми е интересно да видя във врящият котел на ст. “Хр Ботев” дали съдиите ще посмеят отново да се изгаврят с отбора на Ботев?! На реванша на “Колежа” при всички случаи адът за гостите ще е гарантиран. Добре дошли в … ада!

  5. 8
    2

    Локомотивец съм , но не мога да не призная , че изиграхте мн добър мач, не забравяйте ,че идва реванш в който Попов няма да играе а за чорбата ще се върне Назон и евентуално Каранга , няма да ви е лесно

    • Попето ше играе обаче.

      Ние сме много наясно с факта че има и втори мач, ма кво ся-като сме били свините в родната им кочина да седнем да ревем ли?

      • Разбира се ,че не, обаче мисля ,че ще отнесе два мача

        • Чак пък наказание (от 2 мача) По 1 мач наказание е напълно достатъчно и за двамата с оглед на ситуацията която се случи
          Във Висшата лига на Англия сме виждали аналогични ситуации които се разминават само с жълти картони.

    • Назон няма да се върне със сигурност, за Каранга не е ясно дали има истинска кунтузия или треньорска. Попето е по-вероятно да играе.

      Никой от нас не смята, че вече сме се класирали. Вторият мач ще е по-тежък и по-труден от първия и трябва отново да го изиграем умно и късметът да е на наша страна. Надявам се и Колежа да е пълен до краен предел.

    • 7
      1

      Евала Пипо, един нормален коментар. Не мога да разбера хората, които единствено и само плюят и обиждат как се наричат пловдивчани? Всяка истинска “майна” има приятели от противниковия отбор. Първо сме пловдивчани и чак след това сме ботевисти и локомотивци. Нали, ако сте прави в Пловдив има само цигани, турци и индианци, това ли искате да кажете?

      • Имай предвид че тука пишат точно двама чернобели олигофрени като единия е особено тежък случай, не всички са такива дебили

  6. 17
    1

    Продължавам да се кефя. Свините си помислиха че тоя мач ше е като оня мач за първенството само дето пропуснаха факта че тоя отбор няма нищо общо с оня дето биха с 4-0 и тоя път центъра на защитата не се държи от две деца на по 17 а от Конте и Там дето са по 1.90 и никак не обичат прасета 😂😂😂

    Като добавим и Минков, който ги преследваше безмилостно отдясно, Мертенс, Перера и Ето’О които затваряха свините в клетки и не ми даваха да дишат и Балоянис отляво и се получи защитен вал в който Оранжево прасето не знаеше кво да направи.

    И после просто трябваше да си вкараме малкото положения. Едното го набутахме, другото не.

    Ай ся всички на стадиона на реванша, ебваме ги леко с едно 2-1/ 3-1 и в Шекера ше има масови самоубийства…на негу

    • 1
      15

      Аййй какъв велик отбор хахахха Конте, Монте, Таам, Баам и Минков.
      Човек дръж се малко по сериозно, стига разсмива аудиторията.

      • 9
        1

        Плешив травестит страдаш ли още майка ти дейба? Ахаа глей си там брадата на Метко Елиеф и не се бъркай къде ти не е работа, гном умрел.

      • Ееее миии за България толкова братчет. Ако искаш повече иди на “Анфийлд” или на “Сантяго Бернабеу” Може и на “Камп Ноу”

        • На Камп Ноу не може, в реконструкция е 😂😂

          Всъщност никъде не може, може само в на майка си лилавата плешива путка и тука у форума, където живее плешивата хлебарка.

      • Така ами – Конте, Там – някакви национали…

  7. 12
    1

    Толкова цигански коментара.Все едно лайномотив е взел ШЛ.Цигани прости и на Лайнута сте гости.Канари юнаци.

    • 1
      10

      САДЕ БОТЕВЪ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

      • Наший Генчо е герой!
        КУРА да ми лапа той!

    • Споко буферче. Вашият Видьовден за онова 6:0 тепърва предстои! И вас съдбата няма да ви помине ей-така. Вярно. Бой и ебан не се връщат но такова нещо никога не остава ненаказано. Който се е изсилил после “хаир” не е видял. Справка:
      …………………………………
      На 8 юли 2014 година Германия прегази бразилците със 7:1 в Бело Оризонте в първия от полуфиналите на световното първенство и то в Бразилия . Бундестимът нанесе историческа загуба на домакините на Мондиала и потопи в сълзи цяла една нация. През 2020 обаче паднаха от Испания с 0:6 а на последното световно станаха за смях срещу Япония които ги биха в Катар.
      Предстои да ви гледаме сеира и на вас.

  8. 2
    15

    Индианците си мислят и си фантазират колко били добри, смях. ЦСКА не ги ли прасни 0:3 вторият мач значи всичко е ясно. Финала с Лудогорец и той кво ТЕАТРО ще бъде.

    • 10

      Индианците са циганите.Турци,помаци,арменци.Все локоцигани.Жалки крадци и лъжци.

    • 7
      2

      Точно така, джедайствай и ще познаеш. Купата е Жълто-Черна! Вече е решено. Можеш да заложиш каруцата.

    • Че не литнахте ли вие в облаците преди 2 седмици като ги бихте също с един гол разлика? Подробността е, че на едните тази победа вероятно ще донесе финал, а на другите – четвърто място.

  9. 23

    През 2017 год. когато ЦСКА под ръководството на Стамен Белчев и не без предварително осигурената помощ на съдията В Железов победи Ботев на Коматево със скандалното 2:6… бях сигурен,че съдбата един ден ще върне всичко това с лихвите на Стамен Белчев. Такива неща никога не остават ненаказани! Тогава съдията съвсем опорочи мача показвайки червен картон на капитана на Ботев Данчо Христов в 54 мин за безобиден фал срещу Манолев,а в 61 мин. при резултат 1:2 съвсем се изсили като даде и дузпа за ЦСКА,… И може би всичко нямаше да е толкова грозно ако след тази среща на Ботев не му предстоеше мач за лига Европа срещу португалския Маритимо. За щастие Ботев там се представи повече от достойно,но цялостното поведение на Стамен Белчев по време на срещата в Коматево беше грозно и неколегиално а на съдията Железов- направо скандално. Тогава всички се зачудиха трябва ли такива неща да се случват с цел да се деморализира един отбор преди важен европейски мач?!
    Ееее дойде и Видьовден!

    • 1
      25

      Свали си родовите очила. Мача е уреден

      • 16

        Дай още уговорени мачове за да захлебим и ние.

        • 1
          9

          Вчера ви казах.Чети
          Залагайте за купа за Ботев. Обвщана им е тази година

          • Като така ги разбирате тези обещани купи, защо толкова се надувате за 2019?

      • 16

        За ЦСКА купата осмисля сезона,няма как да е уреден.Уреден може да бъде мач без значение за поне единият отбор.Иска се мислене,не да изсереш олигофренско мнение.Ако този мач е уреден,то тогава и всички мачове в първенството могат да са уредени.И за какво да е уреден,ЦСКА пари ли нямат?Може да урежда мачове Крушарски,той е пробитата кесия.

        • 12

          Естествено,че мачът не е бил уреден. Да сте видели на уреден мач да се тича толкова бясно и с такава стръв?! И на всичко отгоре мокри до кости в тия локви.

          • 12

            А да си видял нападател да я рита в тъч от малкото нсказателно поле?!
            Точно така се урежда мач – с червени картони, нерви…
            Цска нямат шанс за купата защото няма да бият Лудогорец. А Европа им е сигурна.
            Хайде малко да мислите…

        • Ами видял съм! На 15 май 2019 видях как ударите на изкусен стрелец като Тошко Неделев излизаха все в .. тъч.
          Нещо да кажеш по въпроса?

      • 15

        Всички мачове на Ботев са уредени, а вашите кристално чисти, истински. Спокоен ли си сега? Ако не, сигнализирай ФИФА, ФУФА, Уефа , арменския поп, абе който искаш!

  10. 2
    9

    Искам да попитам Фекала защо е постоянно в този сайт?

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

      ЮСУФЕ, НИ МЪ БЪРКЪЙ С ШВИНДУСЛАФФ!!! ШВИНДУСЛАФФ УТ СТУЛЮПИНУУ Е ПУ ЦЯЛ ДЕН ТУКАНКАНА И ЯЗ КЪТ УДГУВОРНИК ПО БАКЪРА И КАЗАНИТИ ГУ ГЛУБЯВЪМ РИДОВНУ! ВИСИ КЪТ БРЪСНАРСКИ КАИШ Ф НУВИНИТИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, А НАШИА СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКУМУТИФ НИМОЙ, ТОКЪ ДА СИ ПЛАТИ!!! ЗЛАГЪ НА РИДОВНУ НА НАЗИ! ПУФ, ПАФ

  11. 3
    19

    Никой не писа честита победа. Всички се надпреварват да обиждат Локомотивците, ето това е комплекс от големия Локомотив. Не само факт, а и Жалка история …

    • 1
      9

      Ми те затова живеят.
      А и как Фекала да си честити сам на себе си. Само той пише тук

    • 1
      7

      Тук не пишат много хора. Само Фекала за който всички разбраха кой е

    • 2
      1

      Какъв голям отбор? Посредствен отбор. И шампион да стане никой него прима сериозно.

  12. 17
    1

    Керкез ще се окаже страшен пич. Пусна за първенство резерви, паднахме 4:0 в безсмисления за нас мач и тези се успаха. Дойде важния ден и капанът щракна.

    • 2
      17

      Айде по кротко със суперлативите, че другия мач да няма събличане както винаги.

      • 10
        1

        Ювентина, кой те брои теб за нещо, бе? Пахахаха

          • 5
            1

            Скролни надолу и ще видиш крайното класиране. Дано ти хареса, но надали.

        • 10

          Селчо вас ви закрихме през 2019!? После затвърдихме с едно 6:0 … и от тогава насам ви се смее цяла България!

          • Вие сте закрити2001,чети държавен вестник

    • И игра миналия мач със същата схема-със 7 дефанзивни играчи да пробва как ше работи и днес напълно удушихме прасетата.

  13. 10
    1

    Мърков днес си е сложил за ник името на легендата Тодор Неделев. Падението му е пълно.

    Мърков, от центъра и в двете врати.

  14. 1
    12

    Стоян канара каза хубаво че нямаше питъ и бахур ва да сейба.

  15. 2
    11

    Зялагайте за купата за Ботев.
    Отдавна е уговорено.
    Също като в 2017

    • 12
      1

      Може да залагаш, ако имаш пари. В твоя случай не можеш. Но иначе благодарим за подкрепата.

  16. 11

    Мърков след великата си глупост “Аз, ако някога стане този стадион, ще се обеся на крана”, вчера изака още две простотии, които ще го преследват в жалкия му живот.

    “Г-н Белчев, целувам ви ръка. Пращам ви мокър пясък от Марица, използвайте го без вазелин утре на Източен 10. Ще срещнете един умрял отбор, трябва да ги съживите с мощни тласъци отзад. Още веднъж , целувам ви ръка.”

    “Ще гледам мача само защото обичам жълтото унижение!”

    Станиславе, хареса ли ти унижението днес? Хааахаха нещастник, съдбата постоянно се гаври с теб. Отвориш ли си устата и веднага ти се занимава нещо в нея.

    • 2
      8

      Вместо да празнуваш с приятели, ти търсиш Мърков. Това е влечение към похитителя си.

      Лекувай се.

      • 10

        Не, просто ти плешив педале толкова си омръзнал на всички с нон-стоп тъпанарщините си че е хубаво човек да ти се изхрачи на рядката козя брадица чат пат. Да ти припомни че ако социалната пирамида има дъно, ти го подпираш отдолу.

        Плужек.

      • Ти някакъв куродържач на Стикса ли се явяваш? Хааахаха

  17. 14

    Лудогорец си е ЛУДОГОРЕЦ!!!

    Молете се да нямате финал! Дали с пета или от центъра аз ще се раздавам за Лудогорец! И ще вдигна купата пред погледите ви!

    • 8
      4

      С Хебър ще е по-труден финала. С Лудогорец е ясно, бием ги, те ще са още пияни от празненствата за 13-тата… а и Домусчиев с кеф ще прецака ГГ да лига Европа. И от всичко най-хубавото е, че ще елиминираме Ювентина от баража.

  18. 15

    Нека сега помислим. Пеевски иска Европа. Литекс са трети и ще играят в Европа. Освен това като се има в предвид, че Локомотив и Черно Море са пред Левски и коефициента е огромен за победа на БотяфЪ, то какъв по-добър шанс може да има за Литекс да направят някой лев от Тото, да угодят на царя Делян и като бонус да прекарат вечния враг??!!
    Койъо разбрал, разбрал!

    • 11

      Уникален филмар! На локомотивците това ви е специалитета и затова са ви такива цветовете – като не ви изнася и бялото е черно!

        • 5 човека те шият и ти не знаеш, кой кой е, само питаш едно и също, на което отговор няма само шиенето не спира.

          • Ще питам докато отговориш.
            Ри за 5 ли се имаш, Фекале

    • Уникален глупак си. Даже сам не можеш да си разбереш написаното. 5 коефициент бил огромен, с Локото беше 10 с Пирин 15… а-у схеми, ще прецака този онзи.

      Записвай си, аматьор: 1. Лудогорец; 2. Тире; 3. Море; 4. Левски; 5. Локомотив; Носител на купата Ботев.

    • Какъв лев от тото бе,олигофрен,преди няколко дни Цска увеличи капитала си със 35мил.Купата им осмисля сезона на червените.То ако това е тото ,то и цялото първенство е такова.Когато си прост,не се изказвай неподготвен,мълчи си и не пиши глупости за да не изглеждаш,още по тъп.Това да си буфер е нелечима болест.

      • Няма да могат да спят, ако не измислят някакво успокоение. Сега правят цигански клетви за реванша.

      • Ааа разбрах – значи срещу Локо печелят от Тото, а стещу вас не…
        Хаха

  19. 2
    18

    Не омаловажавам победата на Ботев, ЦСКА са трагични,бих отличил Конте и Мертенс,но нека някой трезвомислещ да отговори защо не свириха абсолютна дузпа за игра с ръка и даже не го повториха Диема, нито ВАР го прегледа,а сега по Спортал явно се вижда и защитникът дори наведе виновно глава очаквайки да я свирят?! Иначе обичате да говорите за Моней плюс и да се оплаквате от съдиите незнайно защо!

    • 8
      4

      Домуса е купил мача бе, кво се чудиш…😂😂😂

    • 10
      1

      Абе нещастник миризлив,благодарение на мъни плюс сте на това място,цял полусезон не спряха да ви пращат поръчкови наряди и да ви дават дузпи във всеки мач,всичко се връща цигани мръсни..сега ще връщате версии…

      • Миризлива е на жена ти помашката слива ахрянин прост!

        • Кондьооо,от както баща ти те изнасили пред братята ти в колибата ви, на три годишна възраст,само това повтаряш хлебарко черна некъпана…

    • 7
      1

      Глупако столипински, топката удря дясното бедро на защитника който инстинктивно посяга да си предпази ташаците, ама ти откъде ше знаеш кво са ташаци и колко боли там, квато си путка късогледа…

      • Питай жена ти какво са ташаци,защото твоите са отрязани и познава само на комшията ти,путко анонимна

        • 3
          1

          Кабаков,тебе само турските служби за сигурност ще те оправят…

        • Тъпако, гледай го още сто пъти положението ако искаш, колкото вие сте създадени 1926, толкова и дузпа има, измисляк.

    • А в мача за първенството защо не свириха дузпа за Ботев,при очевадна игра с ръка.Не всяка игра с ръка в наказателното поле е дузпа.

  20. Здравейте,
    искам да попотам Фекала/Бонка/Андрей Спасов какъв е коефициента за този резултат.

    Нищо не казвам. Само следвам неговата логика и понеже то (той или тя) е специалист по тотото го питам да ни обясни на нас незапознатите.

    • 10
      1

      Можеш да попОтваш колкото си искаш, ще получиш все същия ХУЙ в лилавата уста.

        • Защото се кефя да гледам как се гърчи плешивия червей. Любител на Нешънъл Джиографик съм просто, кефят ме маймунджилъците на лилавите шебеци, много е забавно как си бъркат в гъза и си ядат лайната.

    • МЮМЮН РЕЗАКУФ УТ СТУЛЮПИНУУ, .....с клоакумутиф ф серсету:))

      МЕН КО МИ ПУКА БА ЮСУФЕ?? ЯЗ СИ ЗНАМ, СЪДЕ КЛОАКУМУТИФФФ И НАПРЕШ АПАПИ, ПУФ ПАФ!:)))

  21. 12

    Пояснение за онзи заблуден мангал който пише за коефициенти в най-важния мач на ЦСКА за годината!Сега сравнявай:За двойка на Ботев коеф.5,за двойка на Шльоко коеф.15,за двойка на Пирин коеф.18!И сега питам къде е разликата и в кои мачове е тотото?Двата мача със супер големите коефициенти или в най-важния мач за чорбата с коефициент в пъти по-малък?

    • Недей лъжи Фекале, разменил си коефициентите за Локо и БотяфЪ

    • 2
      10

      А забеляза ли как норвежеца я ритна от малкото наказателно поле в аут ..
      Скрий се бе, Фекал!

      • А забеляза ли, как Брахими не уцели топката, което беше сигурен гол? Толкова си могат, ако бяха добри футболисти, нямаше да са в България.

  22. 8
    1

    Въпрос към злобеещите – в неделя за кой ще викате – за отбора, който уж поддържате или по стара традиция – за числото, че да не се наложи да гостувате на Гранда?

  23. 13

    ПРАЗНУВАМЕ ПОБЕДАТА СЕГАААААА,
    ЕБАХМЕ ГНОМА МЪРКОВ ВЪВ ГЪЗАААААА

    Ахахаха, да ти сера на животеца цигански.

  24. 0
    12

    АЙЙЙЙЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯЯ ЖАНПЙОНИ СМИ ВААААААА КУПЪТА Я НАША ВААА УБИХМИГИ ВААААААА САДЕ БОТЯВ САДЕ НЕГЕР ДЕТ ФКАРА ГОЛ БОТЕВЪ АКБАР

    • 7
      1

      САДЕ МЕТКО АЛИЕФФ-ДУЗПАДЖАН,И ХУРУСАНИТЕ С ИЗТЕКЪЛ СРОК НА НАЩА МАЙКА СВИНЯ!

  25. 14

    Мангалите са в амок. Развали им се тотално настроението и празниците. И естествено мачът е тото хааахаха жалки, малки циганета… кофти, а?? Бяхте се приготвили да ни гаврите, но пропадна.

    Неминаващия по Източен прокле тирето. Още вчера им честити класирането, а както знаем всички той е карък и става точно обратното на това, което каже…

    • 14

      Не забелязваш ли, че си ви гаврим и сега. Няма значение дали биете или падате, гаврата с вас не е спирала през 21 век!!!

      • 15

        Кога бе, като Тошо ви го заби от центъра ли, като предпочетохте служебно 3:0 вместо да се играе мач ли, като веднъж минахте центъра за цял мач ли, като ви закриха и домъкнаха Велбъжд ли? Кога?

      • 12

        Мангуст гавриш ми уя с гъзето си хахахха кююююрд марш в коша за боклук и се наслади на огризките,които ти подхвърляме куче дръгливо хахахахахахахах

      • 10

        Хааахаха гаврете гаврете.. хаааахаха кефът е пълен. Днес бихме и бяхме домакини в София.

  26. 2
    18

    Капитанът на ботевЪ показва за пореден път, че човешките му качества са правени в тоалетната. За пореден път се показва като лайно, обиждате от свои и чужди.

    Капитанът на Локомотив Пловдив Димитъ Илиев е истински джентълмен. Уважаван от свои и чужди въпреки че е с огромно ЧЕРНО-БЯЛО сърце. Човек за пример.

    • 12

      Ахахахах, тоя малоумник плешив цяла вечер ше си бърка в гъза и ше си вади оттам измишльотини за да прикрие колко невероятно вътрешно му е.

      МРИ В ЛАЙНА ПЛЕШИВ ГЛИСТ!

    • Пааахаха няма да спиш и ще ходиш увесил нос за Великден. Красива гледка.

    • На капитана на Локо прякорът му е Водоноската, защото това правеше, носеше вода на националите. И без нито една минута в националния отбор го направиха футболист на годината.

  27. 13

    Абе мангуста недоклатена,как сравняваш късен мач в почивен ден т.е. неделя и при мечтано време за игра с мач през работен ден и ужасно време с бури и дъждове!Само такива малоумни дебили като вас могат да си кривят душата и да правят такива сравнения!Хайде сега пиши колко публика ще има на Колежа на 1 май прост и нагъл копанар!И да не получиш инфаркт като видиш препълнения стадион и страхотната атмосфера на реванша!

    • Извинявай, объркал съм сайта, тук е синоптик.ком , мислех, че е форум за любимите ни отбори, подкрепяни въпреки всичко.

  28. 18

    Честита победа!Трудното тепърва предстои,има още много да се желае от играта на отбора.Само “Ботев”!!!

  29. 17
    1

    САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИ ТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА…

  30. 2
    12

    Здравейте,
    искам да попотам Фекала/Бонка/Андрей Спасов какъв е коефициента за този резултат.

    Нищо не казвам. Само следвам неговата логика и понеже то (той или тя) е специалист по тотото го питам да ни обясни на нас незапознатите.

    • 2
      14

      особено като се знае че коматевци не са побейдавали в София от … векове.

      Само питам!

    • Манго, аз искам да те питам, вие с кой играете за купата?

  31. 11
    2

    В такива мачове ми е мъка че онова лайно Бароан си тръгна. С него в състава свинята отиваше на разлика.

    Не разбирам закво се махна, знаете ли колко мача има за ВинтерКур? Нула. Бахти човека.

    • 1
      3

      Играе си във Винтертур всеки мач. В грешка си. А и Швейцария не е България.

      • 3
        1

        Аууу да, в Уикито са се объркали. Има 6 мача и нула гола.
        Ама пак си е педерас де, дума да няма

  32. 15

    Циганският вой на умряло и грачене до небесата от лайняните им беззъби усти ще оглася Шекера, Столипиново и Аджисана цяла нощ. Ревете лилави амеби! Густо майна! Медец!

  33. 23
    4

    Истина е, че папагалите им изнесоха лекция по футбол,и ако онова лекенце аулин не беше се правил на мъж,можеха да ги качат на разлика.
    Колкото и противен да е,факт е че той им връзва играта.
    Честито на Ботевистите.
    Само Локо.

    • 18

      Ако ти наистина си локомотивец, евала брат, шапка ти свалям, че загърбваш омразата и подкрепяш макар и противниковия пловдивски отбор. Който псува, също си е негово право, но нека поне не се осакатяваме, не е нужно много разум, за да разберем, че е по-добре да сме живи и здрави. Евала на говедата, че си набиха техните хулигани, така трябва, с демокрация най-много да стигнем до гей парада😁😄😭😂🥳

      • 14

        Локомотивец съм,и ходя на мачове от около 50години,помня много добре времето,когато ходехме на мачовете заедно,и сядахме заедно, омраза има между младите,за мен вие сте съперници,а не врагове.
        Само Локо.

        • 10

          Епа то и аз ходех да гледам Едо, Садъка и Бащата като бях дете, то си беше супер за гледане, ама се появиха кюстендилските наркомани и ебаха майката на всичко.

          От онова готино Локо нищо не остана-само някви озъбени, опулени, озверяли маймуни, е виж тукашните и ти става ясно.

  34. 11
    1

    Анцунг Плейн, къде си бе, нещастник, селянин видял се с турски пари наготово. Айде плюй още, майка ти стара селска, селянин е и простият ти син!

  35. 2
    16

    500 фена в полуфинал за Купата с цска??? 1500 фена в Стара загора в мач за първенство. СРАМ

    По Дарик казаха, че лайвскорите са обявили победата на ботевЪ 5 минути преди последния съдийски сигнал. ИМАЛО Е МОЩНО ТОТО

    Тото ботевЪ в действие. Слав ия и ботев живеят за тотото.

    • 18

      По Дарик казаха всички завистливи, плешиви помияри да мрат в лайна, завист, мизерия и воня, лапай

    • 12

      Стикс,кръв сереш циганко гноясъла хахахах умрииии крастав хахахаха

  36. 1
    11

    Колко бяха точните удари в мача за двата отбора. Даже и червини картони, абе цирка да е пълен, ужким голям бой смях

    • Станиславе, умри от мъка, плешив травестит, умри…

  37. 19

    Хаха, Керкез направо удуши свинята с тактика, евалата! Тва никога не съм мислел че наште могат да скочат толкова здраво.

    Ханко Брат-железен, Минков и Мертенс-прекрасни, Конте изби де що свиня имаше в атака а Уме ги закла.

    Жалко че Брахими не ги доуби, но има и втори мач.

    Изключително доволен съм.

    • Вси мангали аре в казаните за боклук откъдето се пръкнахте! Само Станислав при крана 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  38. 3
    12

    Хахахах такова порно скоро не е имало. Уефа да се сезира и двата отбора да ги гонат.

    • 13

      Ахаха НА МАЙКА ТИ ЛИЛАВАТА ПУТКА циганин столипински!
      Заклахме свинята в единствения мач, който имаше истинско значение за тях, а ти си фъфли квото искаш.

      • Смьрт за говедата свинете и смьрфиете , на колене

    • 11

      Излагацията ти е пълна,завистта ще те убие.Този мач осмисля сезона за ЦСКА,ти се излагаш като кифладжия със “бисери”

Коментарите са затворени