Предоставянето на базата на канарчетата в пловдивския квартал Коматево на друг отбор /в случая Крумовград/, е на път да доведе до нов прецедент под тепетата.

Преди 2 семици канарчетата “гостуваха” на собствената си база, която носи името на Никола Щерев – Старика. Тогава, въпреки че домакин беше отборът от Крумовград дикторът на радиоуредбата бе осигурен от жълто-черния тим, а феновете на Ботев Пд се чустваха като домакини, което е обяснимо.

Тази седмица предстои гостуване на Локомотив Пловдив на същия комплекс. Вече от няколко дни се задава въпроса, как и къде ще бъдат настанени гостуващите фенове. Оказа се, че те ще бъдат настанени в клетката в южната част на комплекса, която 10 години се ползваше от ултраси на Ботев Пд в домакинските мачове на жълто-черните.

От администрацията на Крумовград в лицето на Асен Караславов PlovdivDerby.com научи, че черно-белите фенове по всяка вероятност ще плащат по 15 лева за билет, като ако се запълни целия капацитет на голямата клетка, то домакините от Крумовград са готови да отворят и по-малката клетка, която се намира до централаната трибуна. Цената на билетите след като бъде окончателно договорена ще бъде публикувана официално от двата клуба, научи още PlovdivDerby.com. Цените за централаната трибуна пък ще са от 20 лева, точно както беше и за мача Крумовград – Ботев Пд.

По думите на г-н Караславов, разпределението на феновете по този начин е по желание на пловдивската полиция, която е наета и за охраната на тази среща. По принцип мачовете на Крумовград се охраняват от частна охранителна фирма, но с оглед, че фенове на градския съперник на Ботев Пд Локомотив ще гостуват на спортен комплекс Никола Щерев – Старика, то домакините са се обърнали към органите на реда.

13 КОМЕНТАРИ

  1. Никво ходене на този мач,ще ми се усмърди и душата на помаци!

  2. Какви ултраси, ние сме 15 потни мангала от Столипиново. Паля каруцата и идваме с братчедите.

  3. Прегледайте плюсовете и минусите,а и коментарите.Плешив чикибоецо и рязан манаф.Двойка за сюжет.

  4. СМРАДТА НА МАЛКА ЩЕ ТЛЕЕ НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД ТОВА . ЩЕ ТРЯБВА ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ .

  5. 8
    1

    ТИ МАНИ ДРУГОТО, АМА ЩЕ ИЗЦАПАТ ВСИЧКО С ГРЕС!!!! ГЬОТОВЕТЕ СА ИМ ЦЕЛИТЕ МАЗНИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ПАЗАРДЖИШКИ БАХУРИ………..А НЯКОИ ЕКЗЕМПЛЯРИ СЕ МАЖАТ И СЪС СВИНСКА МАЗ!!!:)))))))))) ОЧАКВА СЕ МНОГО КРЪВ И ГРЕС ПО СЕДАЛКИТЕ!:)))

  6. 13

    ЖЪ УСКВЕРНЯТ НАЩА СЕЛСКА ЧЕСТ МАНКАМО ДО СЯ ТАМ БЯФМИ САНО НИЙ АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  7. 4
    4

    Велин Иванов колана ,Ицо жената и Момчил тревата ,не харесват това!!!

  8. 5
    1

    Къв господин е карандаша,ве авторче? Ай сиктир от подлоги!!! Да не мисли с гъза си и да се оправдава с полицията! Щото на обяд в Ноте ди вино…..

  9. 28
    1

    Ужас, после ше трябва тотална дезинфекция, кой знае кви зарази ше надомъкнат мингяните.

    • 11

      Заповядайте селяни прости но пак ще има спринт боклук

    • Тъпак,комплексиран,това е локоолигофен,станиславке.

Коментарите са затворени