Фенклубът на Локомотив Пловдив поздрави футболистите от втория отбор на черно-белите за победата им с 2:0 над градския съперник Ботев.

Дербито от 28-ия кръг на Трета лига – Югоизточна група се игра на стадион “Локомотив”, а двата гола за домакините отбеляза Петър Андреев.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение от Фенклуб Локомотив Пловдив:

Възпитаниците на Христо Златински взеха градското дерби с 2:0 срещу дублиращия отбор на Ботев (Пловдив).

Младите локомотивци показаха страхотна игра и желание за победа, като пропуснаха да разгромят своя съперник.

Честита победа! Пловдив е само черно-бял!

Гледайте в прикаченото видео репортаж от дербито на дублиращите отбори:

6 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    За два мача 4 червени картона! Показани от т.н. съдии Вълков и Зайков/Гюдженов/. Ако добавим и червения картон срещу ЦСКА на полуфинала, свирен пак от пловдивски съдия стават 5. Да се връщам ли на двата мача и между “батковците” с неотсъдената дузпа в първия и отменения гол във втория. Между другото, във втория черно-белите /цветове характерни за определени пловдивски махали/ минаха ли изобщо центъра? Но, това е друга тема, а и всеки сам решава как да проведе мача си. Пища за друго! За онази клоака от която изпълзя Узунов, последвалия го мизерник от Марково и днешните им последователи. Клоака, която продължава да бълва зловония, които тровят пловдивския футбол!

  2. 2
    3

    МАНГАЛКИ БЛЯНОВЕ И ШИЗОФРЕНИЯ ДО ШИЯ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈

  3. 4
    2

    Anaaa nashti kjupeci nishtu ne stavat samo padat qzyk za jultata ideq drugiq mac shte otmastim samo botevy

  4. 4
    3

    Да си фен на циганското “Локо”е ДИАГНОЗА !!!

  5. 4
    2

    Ръжда, пукнатини, издути стени – фенове на Локо питат как се строи Лаута
    Още преди да бъде пусната Южната трибуна на стадиона по нея вече има редица щети

    Повдигнати парапети, ръждиви огради и метални елементи, избила влага и пукнатини по стените. Така изглежда „Бесика”, както и Южната трибуна на стадион „Локомотив” в Пловдив. Фенове на „черно-белите” сигнализираха TrafficNews, че има покъртително изпълнени строителни дейности по двете трибуни, още повече, че Южната не е въведена в експлоатация.

    „Нито е нормално след толкова кратко време да изглежда така трибуна „Бесика”, още повече Южната трибуна. Има ли кой да контролира строителните процеси и как въобще, ще бъдат въведени в експлоатация трибуните? Виждат се огромни пукнатини по стените, както и по бетонните колони. През последните години фокусът за качеството на строителството бе за стадион „Христо Ботев”. Там дори мериха с нивелир дали не са криви стените – тук за какво говорим?”, заявиха гневните фенове на Локо. По думите им дори в някои от помещенията има видими течове и влага.

    Те настояват Община Пловдив да направи щателна проверка, а строителният контрол да влезе във функциите си.

    „Този стадион е на цялата „черно-бяла” общност и поколенията локомотивци, подкрепяли любимия си отбор. Той се строи с парите на пловдивските и българските данъкоплатци – не може да позволим някакви хора да се упражняват върху него”, пишат още те.

Коментарите са затворени