Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2023 година Динко Хоркаш вече не е част от черно-белия клуб. Новината потвърдиха официално от “Лаута”.

Считано от днес (25.04) Динко Хоркаш и ръководството на Локомотив постигнаха договорка за разтрогване на договора по взаимно съгласие.

Лично играчът пожела да приключи своите взаимоотношения с клуба няколко месеца преди да му изтече договора, гласи информацията от “Лаута”.

ПФК Локомотив благодари на Динко Хоркаш и му пожелава в бъдеще успехи в личен и професионален план, завършва официалното съобщение на клуба.

37 КОМЕНТАРИ

  1. Ако Хоркаш премине в редиците на Левски това определено ще бъде голям удар за пловдивчани, тъй като “сините” са един от конкурентите на “смърфовете” през последните години в битката за Европа.

  2. 4
    2

    ХА.. Бягай момче. То от циганите лайнутски, какво да чакаш..

  3. 2
    2

    Най-добрия вратар играл за Локомотив от тези, които аз съм гледал. Успех Динко!

    • 2
      5

      Слаб вратар , но явно си твърде малък , съответно и малко вратари на Локо си гледал

  4. 11
    4

    КОЙ ИСКА ДА ИГРАЕ ЗА ТОЗИ ЦИГАНСКИ ОТБОР. НИКОЙ ОСВЕН КУЦИ КОНЕ И ГАДЖАЛИ. КЮСТЕНДИЛСКИ МАНГАЛЕСКИ

  5. 1
    5

    Слаб вратар , с много непредизвикани грешки , често подаваше на противниковите нападатели, определено сме го забравили и не ни липсва грам , все пак му пожелаваме добро , разбира се

    • 3
      6

      Имаше някои неточности в играта му, но беше най- добрия вратар в България. Разбира се, че му желаем доброто на Динко. Ние не сме от Източен 10 с позорното събличане и ВСИЧКИ ВЪН!!!

  6. 10
    3

    Оффф най-накрая се отървах! Ебал съм ги в продупчените селски мангали, такъв селянин президент не съм виждал в живота си. Където и да играя отсега натам ше е по-добре от тоя катун.

    • 1
      7

      Аааааа не така ,помаче!Забравяш Митко,командоса!

  7. 8
    4

    ДИНКО ХОРКАШ Е ВРАТАР ВЪВ ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА ОТ ОНЕЗИ КОИТО ЗА ГОЛЯМО СЪЖАЛЕНИЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРИЧИНИТЕ ГИ ЗНАЕМ ВСИЧКИ НИТО ТОМОВ НИТО НАУМОВ НИТО КОЙТО И ДА Е ОТ МЛАДИТЕ БЪЛГАРСКИ ВРАТАРИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ РАЗВИВА ТЕ ВЕЧЕ СА ЗВЕЗДИ ЕТО ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХОРКАШ И ТЯХ ТОЙ НИКОГА НЕ СЕ ВЪЗГОРДЯ ВЪПРЕКИ ПРИ ЗНАНИЯТА КОИТО ПОЛУЧИ НИКОГА НЕ КАЗА ЧЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ВЪВ ОТБОРА НАПРОТИВ ПОКАЗВАШЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН СЪС ИЗЯВИТЕ СИ НА ТЕРЕНА ТАКА ЧЕ УСПЕХ ДИНКО ТИ ДОКАЗА ЧЕ ГО МОЖЕШ

    • 8
      4

      Пич, ти граматика не си ли учил? Не ти се чете

    • Е вземете и него в Ботев , да направите каре

  8. 10
    2

    Двама неудачници в черно-бяло коментират Динко. Не съм изненадан. Когато пазеше за Локото беше най-добрия и втори като него в България нямаше. Когато момчето поиска развитие и се махна, се оказа, че е нестабилен и дори некадърник, който провалил 10 мача. Как може да пишете подобни простотии се чудя? Не чухте ли на края на мача с Хебър, какво се скандираше на Бесика?

    Хоркаш е страхотен вратар. Не трябва да го обвиняваме, че иска да се развива в по-голям клуб и първенство. Всеки млад човек, който има амбиции, иска да се развива.

      • Андрей Спасов - Плешивия сам си пише коментарите в кенефния си форум
        2
        5

        Мълчи като комунист(ка) на разпит леля Бонка…

    • 5
      5

      Никой не го спира бе, напротив още зимата искахме да си заминава , успех в Барса , Ботафого и Ривър Плейт , Динко

    • 7
      2

      Селският иска посредствени играчи да НЕ плаща и да кретат

      • 3
        7

        А как е класирането, дънна рибо?

  9. 4
    7

    Най накрая се разделихме с тоя некадърник ,провалил ни в над 10 мача ,пожелаваме ти успех в Милан , Барса или Ман сити , Динко

    • 11
      2

      Какво искате, да стои в Локото завинаги ли? Момчето има амбиции и качества и върви нагоре. Такъв е животът.

  10. 5
    9

    Неблагодарно момче.
    Имаше добър рефлекс, но беше и доста нестабилен на моменти.

  11. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТЛИЧНА НУВИНА, ЧЕ И ДУПНИЦИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТИТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! САМУ ДЕТ МЪ ПРИТИСНЯВА, ФЕНУВИТИ ПУ СВИТА СИГА УСВЕН КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, И ДУПНИЦИ ЛИ ША НИ ВИКЪТ НА НЕГУ??? ША СИ ПРАЯТ ГУЛЯМ ТА ШАК С НАЗИ! ПУФ ПАФ!:)))

    “Волейболният Марек Юнион-Ивкони официално вече е Локомотив Авиа. Промяната бе вписана в Търговския регистър.

    Клубът вече е със седалище в Пловдив и от новия сезон в Супер Волей ще играе именно в града под тепетата.

    „Да, промяната в обстоятелствата са вече официални и се превръщаме в част от спортния живот на Пловдив. Предстои ни рутинна работа по документите във връзка с тази промяна. В следващите дни ще има заседание на Управителния съвет, за да уточним организационно възникналите въпроси, както и да канализираме процесите. На среща с треньорския щаб ще коментираме и селекцията за новия сезон и целите, които със сигурност ще бъдат високи“, бяха думите на мениджъра на дупничани Людмил Найденов.”

    • ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

      ВАЖНУТУ Е, ЧЕ И ДУПАРАНИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТЕТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! ……ПЪК ТЕ И БЕС ТВА СИЧКИ ФЕНУВИ В БЪЛГАРИА СИ ПРАЯТ ТА Ш АК С НАЗИ!!! ПУФ, ПАФ!:))))))))))

    • 6
      1

      Сега и баскетболния “Балкан” като се премести в Пловдив с името “Локо Баир” ставаме най- великите в страната. Ако има още мераклии да заповядат. Дупе даваме на всеки!

      • 3
        6

        Всеки иска да е част от това семейство , да изпита любовта , никой не желае да го събличат и подстригват

Коментарите са затворени