Феновете на Локомотив Пловдив почетоха вчера българската история и по точно Априлското възстанив. По време на мача с ЦСКА 1948 с огромна хореография те отбелязоха датата 20 април. Цитат е от “Епопея на забравените” на Иван Вазов.

41 КОМЕНТАРИ

  1. Плъх ,сещаш ли се за отбор с 4 убити президента,4 турци,един циганин,една туркиня.Отбор с толкова затворници,скандиращи името на чуждестранен отбор заради сходството с фланелките.Прякори,заради прешити фланелки от битака в Димитровград или за две панерки на бесите намерени в щблизост до частиците на сюлейман лаутлу.Или за сменено седалище от друг регион.Тотопутки,спомняните ли си протестите срещу Тото,Крушарски,Скрапович,или Марешки.Смешници,не сте достойни за съжаление.Цигани просяци,това е показателно Сбогом курви.Транспарант от 1999 г.Показателно кюстендилски мърши.

  2. ПРОСТИТЕ АНОНИМНИ КЮСТЕНДИЛСКИ КАТУНАРИ ПАК СЕ ОПИТВАТ ДА СЕ ЗАКАЧАТ КЪМ НЕЩО 🤦🤦🤦🤦🤦 ЖАЛКА ИСТОРИЯ
    ТОЧНО ВИЕ ЛИ БЕ МАМА ВИ ДЕЙБА БЕЗРОДНА ?
    ЛЪЖЛИВИ ШЕЗОФРЕНИЧНИ МАКЕДОНИСТИ !
    СРАМ И ПОЗОР ЗА ПЛОВДИВ И БЪЛГАРИЯ

  3. В историята на индианците няма нищо относително! Бяха в Турция,опитаха да избягат от хотела без да платят( типично за тях), арестуваха ги на границата, върнаха ги в Одрин в конака, а там през нощта какво се е случило,историята мълчи! Както и индианците! Факт! Защо ли?

  4. Огромна,огромна,до колко да е огромна.Опънат стар чаршаф пред болница,круиз до Нови хан с два пакета ориз и фасул.Или обиране на капачки от градини и заведения.Друго си е да закараш един автобус до магистралата за подкрепа на трактористите.Клоуни,от Крушарски до Вълчо.Олигофенове.

  5. Тая новина е по линията на международното включване-за да не са на първа страница само новини за Ботев и да има нещо и от катуна, за да не се почувстват ненужни, незначителни плазмодии, отхвърлени от обществото, каквито всъщност са, Андрей си е измислил новина за циганския плакат опънат на Джесика.

    Бахти новината. Тва все едно-Голяма Новина от Зоопарка! Шимпанзето Стикси се научи да си бута портокали в гъза! Сензационно!

      • Станиславе,само това ти в квадратната глава.Пети,бахури,цървул и петички.Обеси се на първият срещнат кран.Тъпо копеле.

  6. 1
    1

    Малцинства и неонацисти.Яка спойка.Гейдружинка калинкПърво годината,после Родината.Цигани от люлка до гроб.
    .

    • 2
      2

      Типичен представител на изгрев бойското ,мангалско движение на педалите-ИЗРОД!Имали значение кой ще отбележе такава велика дата в историята на България ,бе турски еничер!?Нищо чудно утре на ваш мач да развеете голямото ,турско знаме с 🌙полумесеца !

      • Имали..отбележе…еничер…хахаха виждаш ли сега че е било по-добре да не бягаш от училище едно време та да ходиш на Джамията да гледаш Ювентина, ми да внимаваш в час. Сега нямаше да си такъв тъпак.

      • Станиславе тъпако,Изгрев Бойс,деца на изгрева,трибуна Изток.Първата фракция по европейски образец Знаме,фланелки,шалове Създателите са от всички райони на Пловдив.Позаинтересувай се просташки.Да не им споменавам имената.Та тези охраняваха мачовете ви навън.Свидетел съм как Сашо ги черпеше в Стара Загора.Не ми се прави на Гьобелс грознико.Знам къде живееш,къде работиш,смени.Гнидо никога няма да станеш въшка.Сещаш ли кой съм.Тъпак.

  7. ШАБАН УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    3
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!:))))) ПУФ, ПАФ:)))

    • 1
      1

      Изроде това ли е интригата : 7:3,0:2,6:0 !

      • 0:2 кое е? Кога Балтана ви кръсти таблото ли?

  8. 4
    6

    Тук пишат само жълти маргинали с нулев интелект.

    • 1
      3

      И най-големия сопол е Стоян канара стрямската бичкия ва да гоейба.

  9. 6
    4

    Ей, цял ден новина номер 1 е, че тия читаци отбелязали 20 април? Бахти лицемерието! Те, ако има келепир ще отпразнуват и 24 май! Макар, че българския им е толкоз чужд…

    • 3
      3

      Викаш, друго е да вдигаш , турския флаг, амебо?!?!?

  10. 6
    4

    Еничарите са наскачали срещу българщината!Това е пълно безумие!

    Поздрави за феновете на ПАОК, те знаят как се трепят псета и еничари!

  11. 5
    3

    Цигани прости,навсякъде сте неканени гости И в аналният двор на Селският сте малцинство на дербитата.Кога Лайнута пълна,дори сега преди да се обърнете към Хага и БФС.А за нас кога.Щяхте да реновиране скелето,а получихте цял ремонт.За какво ви е малцинства от гетата.Срам за града,феновете,обществеността.Загубени пари от държавата.Интеграция ,,нанайй,,..Мръсни мангали.

  12. 5
    2

    Довчера лапаха резаните карабини на Зеки и Левент, днес въстаници се пишат, бахти изчадията…

    • 3
      5

      На тебе в момента ти е в устата .Не знаеш ли ,че евреите са обрязани?Нямате православен християнин за собственик от времето на Христолов.

      • 2
        1

        Явно си толкова прост и неграмотен та не знаеш, че и руснаците са православни християни… При това покръстени от България…

        • 1
          1

          Явно си толкова тъп,че не знаеш ,че Цингаревич е евреин.

    • 4
      1

      Забравил си Назифоглу,Г жа Топарль.Прибави и циганският Остап Бендер.Чукни кучката на мафията или прочети ,,историята на една курва.,Посмешища.

      • 1
        3

        Католика Самуилов,мюсюлманинаЧандъров,юдея Цингаревич ,банко ромвасилев.Христолов чист православен християнин.Индианци миризливи.

        • Хаха колкото и да се напъваш плешив травестит, чалмата, полумесеца и рязаните карабини ма Зеки и Левент остават завинаги на емблемата на кюмюрджийския отбор.

          Турция е вашата родииииииина, Ахмед Доган е вашия бащааааа

        • 3
          2

          Нека да прибавим и Вале ,който изхвърли иконите и наследника му мюсли ,много бързо забравяте.

  13. 3
    5

    ПЪК НИЙ БЯФМИ НА ДЖАМИЯТА ОДЖАТА ВИЙШИ МААНЕТА ЗА НАЗ БОТЕВЪ АКБАР АЙЙЙЙ КЪНАРЯЯЯЯЯ

  14. 10
    7

    Какво общо имат циганьорите от Лайнута с Априлското въстание?

  15. 8
    6

    На Лаута “историята” е нещо много относително. Кога реална, кога измислена. Дано в случая да са били искрени, че на такива малко им трябва – днес да почетат възстанието, а утре да развеят флага с полумесеца

  16. 7
    5

    Kaт няма кой да седи на трибуните и плакатите са нещо.

    • 6
      8

      Като няма кой да мисли по трибуните станахте известни с прякора – ИНДИАНЦИТЕ.

Коментарите са затворени