Локомотив (Пловдив) продължава подготовка за мача с Черно море, а моменти от нея можете да видите в снимките. С тима днес тренираха Александър Александров и Аксел Велев от U17. Йоан Баи и Калоян Костов се готвеха на облекчен режим, а Евандро тренираше с основната група.






1 КОМЕНТАР

  1. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    1
    2

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТЛИЧНА НУВИНА, ЧЕ И ДУПНИЦИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТИТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! САМУ ДЕТ МЪ ПРИТИСНЯВА, ФЕНУВИТИ ПУ СВИТА СИГА УСВЕН КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, И ДУПНИЦИ ЛИ ША НИ ВИКЪТ НА НЕГУ??? ША СИ ПРАЯТ ГУЛЯМ ТА ШАК С НАЗИ! ПУФ ПАФ!:)))

    “Волейболният Марек Юнион-Ивкони официално вече е Локомотив Авиа. Промяната бе вписана в Търговския регистър.

    Клубът вече е със седалище в Пловдив и от новия сезон в Супер Волей ще играе именно в града под тепетата.

    „Да, промяната в обстоятелствата са вече официални и се превръщаме в част от спортния живот на Пловдив. Предстои ни рутинна работа по документите във връзка с тази промяна. В следващите дни ще има заседание на Управителния съвет, за да уточним организационно възникналите въпроси, както и да канализираме процесите. На среща с треньорския щаб ще коментираме и селекцията за новия сезон и целите, които със сигурност ще бъдат високи“, бяха думите на мениджъра на дупничани Людмил Найденов.”

    АПАПИ, ДУПНИЦИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, АЛЮМИНИУМ И ДЖУЛЯЗУ! ПУФ, ПАФ!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ…….:))))))))))))))))))))))

Коментарите са затворени