Императора на Пловдив – Мартин Камбуров, даде оценка за изиграните двубои в родното първенство, шансовете на отборите, които спорят за евроучастие, както и това кой ще спечели Купата на България.

“Шампионатът приключи, но тепърва ще има доста въпросителни за решаване на пъзела. Ясно е, Лудогорец за пореден път заслужено ще е шампион. Ще има голяма борба за квотите за Европа. Има доста ребуси да се решават. Местата в Топ 6 са реални за отборите, които се представиха най-добре до момента. Някой измежду ЦСКА-София, Черно море, Левски или Локо Пловдив накрая може да остане с празни ръце”, заяви легендата на Локомотив Пловдив.

“Аз подкрепям отбора на сърцето ми Локо и си пожелавам да играят в Европа. Ботев Пловдив с тази победа срещу ЦСКА-София ще са на финал. Защо да не видим и черешката на тортата със сблъсък Локо – Ботев на бараж за Европа. Четвърти срещу седми. Идеален завършек в българското първенство, за загрявка на европейското”, каза още пред “БгДерби“ Мартин Камбуров.

48 КОМЕНТАРИ

  1. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФ с клоакомотифф ф серсету!:)))))))))))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    МЛОГУ РАДУСНА НУВИНА УТ РУМЪНИА!!! УСНУВАХМИ ФЕН КЛУП!!!!! УЧАКВЪМИ МЕШАРЕТУ ДА СА ПРУИЗНИСЕ!:) ТУВА Е САМУ НАЧАЛУТУ! СКОРУ ИСКРАТА ША ЗАПАЛИ БУЕН ОГИН И НАЙ-УБИЧЪНИА УТ РОМИТИ УТБОР Ф БЪЛГАРИА КЛОАКУМУТИФ, ША СТАНИ ТАКЪФ И ПРИ КУМШИИТИ!!! А СИГА, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, ДЖУЛЯЗУ И АЛЮМИНИУМ, ЗА ДА ПУМОГНИМ НА НАШТИ АПАПИ! ПУФ, ПАФ:)))))))
    НАПРЕШ ГОРДИ СТУЛЮПИНЦИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!:)))))))))

    • Фекале ти си истенски канар, гордем са с теб!

  2. ПРАВЕЩ СИ ТЪНЪК, ВЕСЕЛ, РАЗХЛАБИТЕЛЕН, ОСВЕЖИТЕЛЕН И НЕСТИХВАШ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФ:))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА ДЖУЛЯЗУ, БАКЪР И АЛЮМИНИУМ!:))))) ПУФ, ПАФ:)))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! НАПРЕШ АПАПИ!:)))

  3. 5
    6

    Тук само някакви турбо филмари. Локото били велик отбор и гранд. Абе, лаутари, заводският отбор на Литекс има 4 пъти повече титли от мега великото Локо. Да не отваряме дума колко титли и купи има Славия…

    Свикнете с мисълта, че Локомотив и Ботев са два незначителни провинциални отбора с нулеви успехи в Европа и избухвания на 20 години с титла или купа. Даже и в България двата отбора не са в топ 5 по титли. Или не е така?

  4. 9
    1

    ЦСКА си е ЦСКА!

    Берое си е Берое!

    Майка ви дейба проста циганска, как само ви го набутах до лилавите сливици.

    • Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
      2
      3

      вижте го само как бързо реагира – тъпо както винаги. защото само това може

  5. Андрей Спасов сам си пише в кенефния форум за да лъже рекламодателите
    2
    4

    Локомотижци, не поствайте в тозаи папагалски сайт. Нека го фалираме с бойкот.
    Андрей е Фекала/Бонка и ви провокира за да може да събере повече постове и да излъже някой рекламодател за да занесе на чаветата да ядат.

    Почти е фалирал.

    Не подпомагайте този сайт, който подклажда омраза и от това печели.

    • 4
      1

      Какви локомотивци бе Урко? Тука пишат точно двама мангала, единия е основния контрибутор понеже той живее по форумите.
      Ако тоя олигофрен Мърков се разкара, тоя сайт ше стане едно прекрасно място, но отървия от тоя ебан в главата плужек очевидно няма.

    • 3
      1

      Дано изперкалия Стикс те послуша. Ще настане спокойствие.

  6. 4
    1

    Боб ли хвърля или гледа на кафе.Парче сланина взе ли.Простак.

      • Цветан Василев: Проксито на Пеевски управлява БотевЪ
        2
        4

        Има, но с трол като теб не се спори. Безсмислено е.

      • 2
        4

        Стига ли?!
        Ще търпиш, дънна рибо!!

  7. 8
    3

    Съвсем нормално е Камбура, който не е лошо момче-играе за Берое и вика на столипинци Майка ви шейба лилава, да прави някви прогнози.
    Истината обаче е че никой няма да пусне циганите в Европа за сметка на Левски.
    Тва просто го забравете.

    Тая година наградата за тях ще е Златни Ташаци на клечка за петото място-да си ги смучат със здраве.

  8. 5
    3

    Изобщо титлата не е платена , ама изобщо , хора от кухнята на Докото казваха , че плащат 30 хиляди на съдиите като домакин и 50 000 като гост на всички срещи , хващане на противникови състезатели абсолютно всеки мач и тн

    • 4
      4

      Сульо,ти пък кой си,че някой от кухнята на отбора ти е снасял,може би си се гъзил да те шибат и после са си правили ташак с теб,помак проЗ

  9. 4
    16

    За Локомотив нищо ново, Поредна година в борба за медали, поредна година в борба за Лига Европа, поредна година в коята прекланят глави пред черно белите и Левски и ЦСКА и Лудогорец Виж селските помаци, дънните риби нямат нищо насреща и те се натискат при големите. Разберете и запомнете помаци гранда на Пловдив е Локомотив, а Петата и 6те бахура само доказват тезата. Срещу нас да тичате още 100 години не може да ни стигнете.

    • 10
      3

      Коя поредна година се борите за медали? 2022/2023 сте 5-ти на 10 точки от третото място, 2021/2022 въобще не сте в топ 6. Сега отново ще сте 5-ти. Малко го карате на стари лаври.

      Като пишете някакви мантри е добре малко от малко да сте в реалността. Вие се отнасяте и си мислите, че останалите са някакви будали и ще повярват. Само ставате за смях… същата работа с 1936 -> 1926.

      • 3
        8

        Това че сме били крайно класиране 5 ти 22-23 не ли борба за медали? А индианецо, а безброй победите над Левски и ЦСКА дори и в София не са ли постижение. Дето вие и с едните и с другите в София нямахте победа по 20-30 години. Последните 10 години Локомотив превъзхожда вашто жалко отборче. Да не говори тези успехи купи и Европа с какъв бюджет са постигнати, да не говорим вие с грандоманските бюджети за 27 години едно 3то място и една подарена купа. Тази година 11 поредни победи, вие кога?

        • 8
          3

          Безброй победи… хахахаахахахах Смешен си с грандоманските си изцепки, които нямат нищо общо с истината. Имате три купи и едни сребърни медали, ние имаме две купи и едни бронзови медали.

          2022/2023 въобще не сте се борили за никакви медали, защото Лудогорец, числото и тирето бяха на светлинни години пред останалите. 2021/2022 сте на 9-то място.. за тиквени медали ли сте се борили този пореден сезон?

          Няма 11 поредни победи, имате 9. Въобще големи мазни лъжи, цигански! Лъжеш, мажеш и си мислиш, че тук ние ще стоим и ше ти кажем – браво!

          И за купата да си знаеш, мафията притисна Самуилов да ви даде купата, за да си няма проблеми и после бай Крушо и другите лъснаха с едни фланелки с един политик. Така че… по-полека.

          • 4
            6

            Значи като са 9 поредни победи са млко, като са 11 са измислени побди. За нас е рекорд, а за вас е немислимо постижение. Отвори статиската, последните 15 години имаме поне 4-5 победи над Левски само в София, над ЦСКА са 2 и една купа спечелена насред София срещу тях. Това,че ти не признаваш упехите незначи, че не са достатъчни и не са достойни пак казвам с този малък бюджет. За куапа каквото и да измислиш и да си нагодиш Петата остава за цял живот дори и след това, болката ще е вечна за вас, а за нас радостта. Дай някав приказка от 1001 нощ за 6:0 сега, смешен и жалък селяндурино.

          • 6
            2

            Абе мангал ,когато напълните мизерния си стадион напълно,когато изкупите билетите за 2-3 и когато закарате на някой финал в София 15хиляди фена, тогава говори,че сте някъв гранд на Пловдив ! 3-4 хиляди насрани парцали сте,къде сте тръгнали да се броите за нещо ? Айде с Берое и Черно Море можете да се сравнявате, но с Ботев,Левски и ЦСКА сте много далеч като фенска маса ! ГЕЙ БАНДИТИ ЛИЖЕТЕ НА КРУШО КОСМАТИЯ ЗАДНИК !

          • 2
            4

            Бонке, ние не “закарваме” хората на стадиона под строй като вас.
            А за публиката си има статистика. Това са фактите, останалото са папагалски мечти и бягства от реалността. Обикновенна пропаганди за тъпаци…

            И не си мисли, че ще ти отговарям на тъпите тролски постове и по този начин ще печелиш…
            Айде, бягай при козата сега..

          • За пловдивския финал автобусите на Локо бяха безплатни, а тези на Ботев бяха платени. Това е разликата между двата отбора. После ще ми обясняваш, че не сте закарвали хора… закарвали сте и то напълно безплатно, защото сте утайки и нямате пари!

            И накрая 3 към 1 беше публиката. Айде ходи се скрий! Спечелихте междугалактическата купа, може да се самозакривате.

        • 5
          3

          Да така е неаполитанецо😂
          И бяхте 40000 в Ихтиман 1986!
          Да така е!
          И Ювентина не е на цигански!
          Да така е!
          И сте отбора на културната общественост😂!
          Да така е!
          Мога да не спра цял ден!

          • 5
            5

            За фактите не можеш да ми отговориш, кажи поне за 6:0, Тошко ли продаде мача, Кмета ли, Бойко ли, Папата ли, хахахахаах смешен селянино, измисли някоя приказка пак от 1001 нощ за да не признаете величието на Локомотив, и да си оправдаете собственното ви безсилие. Петата няма минаване, нали знаеш.

          • Никой нищо не е продал. Отборът на Ботев беше без собственик, не беше ясно дали въобще ще го има занапред. Локото уцели подходящ момент, разгроми Ботев с 6:0, толкоз.

            Величие и Локомотив… няма как да събереш двете думи заедно. Една титличка, купена с кървави пари от мафията.. и в Европа никакви успехи, НУЛА. 7:1 от едни французи, 4 от Бошко Балабан, Болтън, Тотнъм, Копенхаген и едни други французи си ви бият. Нищо велико не сте направили.

    • 6
      2

      Гледам града ни, гледам и държавата ни, вкл. футбола ни и виждам как лъжите повторени стотици пъти, от нагли пришълци и парвенюта са стнанали “истината”. И за историята, и за икономиката, и за футбола, и за музика, и за изкуството и за всичко на този “български свят”.
      Снощи в едно предаване един сърбин заяви, че Гонзо като шеф на футбола е избор на Борисов и Пеевски. Човека искаше да разкаже повече, но бе прекъснат и повече не му се даде думата. Преди повече от месец в същото предаване съобщиха, че ДАНС имат запис как Борисов, един кмет и двама президенти уговарят мач. Обещаха се повече подробности следващия път и повече темата не беше повдигната.
      Истината! Никога българина не е ял “бял хляб” от истината! Никога!

    • 4
      3

      Цигански измислици.Македонците ви се преклянат.Мангали.

    • 4
      1

      Има статистика на А РФГ там можеш да прочетеш всичко ако желаеш ! Победи , загуби , точки , купи , медали , всичкоооо , можеш да видиш Локомотив на кое място е !

      • Така е – ма статистика и се знае

    • 3
      1

      Ахахаха само като прочетох за борбата за медали и не можах повече. Мърков ти си ужасяващо прост цървул.

    • 4
      1

      Средняшки отбор с малко късмет , нищо особено , отбор пълнеж в историята на а група бил 12 години в Б група

  10. 5
    3

    Императора на Столипиново АХАХАХА. Ботев ще има 2 шанса за Европа, дано вземе поне единия. Финал за купата, ако не прегорят на врящия котел Колежа на 1-ви Май и пак леко непосилна задача да бият Лайногорец на финала и евентуален бараж, гостуване на Левски или на съседите от Лайнута, които наяълно вземваеми мачове, но досега 7-я никога не е печелил баража. София вече я превзехме на няколко пъти, а на Лайнута ще е 50:50. Да, там проблема с капацитета на стадиона ще е сериозен проблем.

    А този цигански барон не смята ли, че не някой от теа 4-те МОЖЕ, а със СИГУРНОСТ ще остане с празни ръце, а може би 2 от тях?! Аман от неграмотни мангали с осми клас на които им дават поле за изява в ефир

  11. 5
    6

    Естествено. Това е публична тайна и е уговорено от отдавна… Купата вече им е подарена.
    Литекс ще се оправдаят с вечното деби…
    България си остава помийна яма

    • 9
      3

      Още не сме стигнали финал, камо ли да сме спечелили купата и вече имат оправдания. Ебаси, как може да падне човек толкова ниско?

      Ами ако вземем, че спечелим баража с вас на Лаута, какво ще кажете? Сигурно ще кажете, че ви е все тая след като взехте междугалактическата купа и след това вече е дошъл краят на времето!

      • 2
        1

        Това не са оправдания. Това са факти. Залагайте за купа за Ботев. Сигурно е.

  12. 2
    1

    Голям смях ще настане, ако наистина баражът е Локо срещу Ботев… не заради отборите, не заради заряда, а заради стадиона. Лаута в момента е с капацитет около 6000 места и то без да се има предвид задължителната буферна зона. Желаещите ще са много, а съм сигурен, че няма да има никакъв шанс мачът да се премести на друг стадион, за да не се губи домакинското предимство.

  13. 7
    1

    Къв, къв на Пловдив?! …. Император…..ааахахахахахахахаха

    • 6
      1

      ЧарЛИ Три. Императора на столипинската империя.

Коментарите са затворени