Един от петимата, които трябваше днес да влязат в борда на директорите на Ботев Пловдив си е направил самоотвод, научи PlovdivDerby.com. Става въпрос за Теодор Бочев. Неговото място ще бъде заето от Костадин Брашнаров, за който писахме още в неделя, че не бе одобрен от Сдружението, тъй като събра много малко гласове. Въпреки това Брашнаров от днес ще бъде част от Съвета на директорите на Ботев Пловдив. Както още сутринта ви информирахме, ТЦ-ИМЕ не предложи свои представители за местата в Съвета на директорите. Така и петимата членове ще са излъчени от Сдружението. Това са: Васил Наумов, Радо Кошински, Иван Йотков, Ангел Палийски и Костадин Брашнаров.

Интересно е, че точно Теодор Бочев предложи Брашнаров за член на Съвета на директорите на Ботев на събранието на Сдружението. Брашнаров обаче събра твърде малко гласове и на практика остана първа резерва. В случа обаче, след като именно Теодор Бочев си е направил самоотвод, неговото място бива заето от предложения от него Брашнаров.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Чччччччччччччччччччччччччччччччччччччччч

  2. 20
    10

    Коцето е много свястно момче, но избирането му в борда е незаконно, тъй като на събранието не успя да събере 50%+1 глас, а и не присъстваше и не беше дал съгласие за издигане на кандидатурата му. Всичко това показва безсилието и некомпетентността на Ачо, ИДИйотков, Апостол и компания.

    • 4
      4

      Стафунски, ти ли си свиньо старозагорска? Майка ти да еба дебела!

  3. 27
    9

    Браво Бочев, много добро решение. Кронтера е сериозен човек!

    • 22
      11

      Да сериозен е, но за съжаление и той ще бъде употребен за нечистите игрички на Палийски.

      • 5
        1

        Не се знае, човекът си има мнение и надали ще остави да го баламосват

Коментарите са затворени