Ботев Пловдив спечели много трудна победа срещу аутсайдера на Първа лига Витоша Бистрица. За първи път през сезона жълто-черните  успяха да запишат втори пореден успех в шампионата.

Фернандо Виана изведе “канарчетата” напред във втората минута, а четири минути по-късно Даниел Пеев изравни от дузпа. В 53-ата минута Виана отбеляза втори гол за пловдивчани. В 66-ата Цанков върна равенството, Стивън Петков донесе победата на Ботев в 92-ата минута, а Лазар Марин само я затвърди с гол в последната секунда на мача.

Гостите от Пловдив поведоха още във втората минута. Йордан Минев намери отлично Виана, който с глава опъна мрежата за 0:1.

Радостта на Ботев бе твърде кратка, тъй като домакините изравниха в 6-ата минута. Автор на гола бе Пеев от дузпа за нарушение срещу Гьонов. При тази ситуация съдията даде сериозно рамо на Витоша, тъй като преди да влезе в наказателното поле, ясно се видя, че Гьонов спира топката с ръка.
В 22-ата минута “жълто-черните” бяха близо до второ попадение, но късметът на Бризола му изневери. Техничен удар на играча премина на сантимерти от страничния стълб.

В 32-ата минута новакът в елита спокойно можеше да вкара втори гол. Василев изведе Петров на чиста позиция, но последният не намери очертанията на вратата.

Пет минути по-късно гостите върнаха жеста. Ндонгала намери Густаво Афонсо на голова позиция, но състезателят на “канарчетата” търколи топката и за стража на Бистрица Василев не бе проблем да улови.

Витоша Бистрица - Ботев Пловдив

В 53-ата минута Виана отново демонстрира голмайсторските си умения. Нападателят преодоля с поемането бранител на Витоша и с плътен удар по диаголала покачи на 1:2.

В 66-ата минута бистричани изравниха. Даниел Пеев изведе майсторски Цанков, който опъна мрежата зад Иван Чворович за 2:2.

Витоша Бистрица - Ботев Пловдив

В 81-ата минута Йордан Минев изчисти на метър от голлинията и предотврати трети гол във вратата на Чворович.

В продължението на мача резервата Стивън Петков попадна в прегръдките на своите съотборници, реализирайки с глава след центриране на Ндонгала.

Лазар Марин оформи крайното 4:2 в края на 4-минутиното продължение.

71 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    19

    Ние сме най-тотаджийския отбор в първенството!
    Напоследък сме по оувърите.Очаквах такъв развой на мача да си го вземем през второто.Нещата при нас в момента са точно копие на буферите при Коко.
    За да играеш тото се прави силен отбор, както преди го правеше Коко с буферите силна атака и рехави отзад.Защо ли си приличат ната?! Разкритието пък на журналиста, който позна уговорения тото мач с Домусчиеви пък беше похлупака на гърнето.Знаете ли кое е най-лошото? Че всички знаем, но всички си мълчим вместо да ги повесим публично на дърво! Бием 2-3 силни отбора да ни хвърлят прах очите и нашите вече жълто имат на гащите, без да се усещат,че такава радост е кратка! Много скоро колото ще се завърти и отбора пак ще започне със странни загуби, които ще доведат до оставката на белия.Да не кажете, че не съм ви предупредил!!! Заплатите се дават с много рядко забавяне1-2м защото идват от тото-то.Така беле и при Локо на Коко, при Славия на Венци така е и при нас! Но не им отърва на много хора да си го признаят! Ние сме по-католици и от папата!

    • 14
      4

      Добър АНАЛиз, циганино черно-бял! Личи си, че краденето и хазарта са ви в ДНК-то дееба вашта мама локомотивоциганска….

    • 11
      2

      Как не ти омръзна да се правиш на друг? Смешно е. Не съм чул наш фен да говори такива простотии на мач. А ти нали не пропускаш мач? Опитваш се да правиш интриги, но не ти се получава. Дребна душица седнала зад компа и мисли каква интрига да направи. Жалък!

      • 2
        10

        Да., нашият Ботев не играе тото, ние сме светци!
        Дребна душа е човек, като вас, който вижда, но се прави, че не вижда.Дребна душа е човек още, който обича нечестието, мрази истината,потъпква е и не й позволява да излезне наяве защото самият той е с коравосърдечно и ЗЛО сърце! Вие двамата се разпознахте нали? Откъде идват парите, шушляци?

        • 9
          2

          Мюмюне, разкрит си дейба твойто мами некъпано!

    • 6
      2

      Пфахахахаха, мюмюни чернобели, вие сте най-смешните животни на планетата въпреки че миришете зле и сте гнусни!

      Преди мача вчера резултата беше обръщалка, след мача стана оувър, ахахаха, пудавиебамайката измислена циганска.

      Кажете сега и резултата за следващия ни мач срещу Чандъра, да може да ви се смеем и след него.

      • 1
        6

        Тодоре, за тотомачовете на отбора питай ръководството и някои фенове на заплата приближени до тях!

  2. 19
    2

    Когато отбор от едно село има повече фенове Локомотив !Крушарски легенда !

    • 13
      1

      Локуту има най-много фенове и в Столипинуво, и в Лагерът с талибани в Харманли и в Пакистан и Бангладеш.
      От Кабул до Скобелева Майка – сичкоту талибан обича Локу

  3. 17
    6

    Стоян канара от яд сигурно е объркал любимата коза с коча. При други мачове не може да затвори минетчийската си уста,сега мълчи

    • 5
      5

      Ава стига си ма косил ва ….толкова кърска работа имам че не мога глава да вдигна ба……ама разбрай че пак на обръщалка сме го играли ва……Щом сме били довечера жа черпя всички в хоремака у Стряма ва да сейба.

  4. 6
    39

    Не забелязвате ли че жълтите правят овъри. С Левски, с Лудогорец, днес. И нашия мач го докараха до над 2,5 гола. Забелязахте ли че при 3:0 и спряха да се напъват срещу нас.

    • 20
      2

      При вашия мач спряха при 2:0 благородно, ама Пиргов леко се направи на задрямал при лек удар от 30 метра! Та незнам кой прави овъри?

    • 5
      1

      турските тираджии на майка ти правят овъри.

    • 44
      1

      Добре че беше тотото та и вас изпънахме.

  5. 38
    2

    Гола на Стивън Петков беше с крак ,не с глава:)

  6. 16
    1

    Вземи си оправи тъпите бот картинки, че няма такава бъгава история.

  7. 35
    3

    Бах мама му днес пуснах обръщалка , а то какво стана. Моите черно бели гей бандити пак не познаха . Очертава се още една безсънна нощ за моите гей бандити .

  8. 4
    53

    Защо имам чувството че станахме любимец на ефбет започнах много често да познавам резултата на нашите мачове кото чели онзи журналист от вестник Марица ще излезне прав за някои мачове

    • 46
      2

      Щото си скапан мургав буфер, затова те влече хазарта. Айде удряй една ножка, по един шамар на чаветата и кадъната и бегай за джилезу.

    • 35
      2

      Защо имам чувството, че не си този за който се представяш ?

    • 27
      2

      Ами гей бандата има какви ли не чувства.Гейска му работа.

  9. 40
    2

    Това 2:4, който не е гледал мача, ще го подведе. Не ми хареса отпуснатото и немотивирано поведение на отбора, след 2:2. Витоша натискаше да търси 3-ти гол, а ние бяхме плахи, неточни, чакащи на контра или миг гениалност от Тошко. Късмет за нас, че точно в този мач срещу нас бе последния в класирането, чиито футболисти нямат технически възможности, за да вкарат 3-ти гол на един откровено слаб и неорганизиран отбор – нашия. Този мач изисква само и единствено сериозен анализ, а не празнуване. Защото сега ни покри късмета, но следващия път може и да го няма. Ако пак гостуваме и пак ни липсва хъс и характер за гонене на победата.

    п.с. и две думи за черно-белия планктон…..мъчно ми е за вас. Отново ви отнехме оргазма в сюблимния момент, с тази наша победа. Напоследък често го правим. Както казах, жал ми е за вас…

    САМО БОТЕВ !!!

    • 4
      33

      Абе резо. Мача от всякьде свети тои тръгнал да развива теорий

      • 36
        1

        свети ти колибата, когато си краднал ток, стрелочнико клет.

        • 2
          24

          Резо. едно щети кажа че аз съм гледал истински мачове с Зехтински Пашев Славков и други ти няма да имаш това щастие

          • 27
            1

            Зехтински и Пашев аз съм ги гледал, джипси. Макар и като дете, но ги помня отлично. А ти си избухвал в кючеци на играта на Юлиан Джевизов и Ружди Керимов. Това е съществената разлика между нас. Ако, евентуално имаш повече от 16 години. Гледайки правописа ти, вероятно си възпитаник на Гюлеметов, редови чернобял заблуденяк

      • 29
        2

        Свети ти на тебе златния зъб върху лилавия венец, Ремзи, ахахаха, клетници столипински, еба ли ви се майката днеска,а?

      • 22
        1

        Всякьде, тои, теорий… НЕГРАМОТНИ МАНГАЛИ!

      • 2
        24

        Не забелязвате ли че жълтите правят овъри. С Левски, с Лудогорец, днес. И нашия мач го докараха до над 2,5 гола. Забелязахте ли че при 3:0 и спряха да се напъват срещу нас.

        • 20

          И на жените ви ще направим ОЪВЪРИ, ако ни паднат, мургав гей-бандитино с къдрави бакенбарди. Такива сме ние, корави, не се задоволяваме с малко….

    • 38
      4

      Игра титуляр и миналия кръг…помниш ли как завърши

    • 14

      По хубаво Терзиев титуляр от колкото Николов !

  10. 29
    2

    Предлагам да спрем да пишем и коментираме талибаните днеска, че има голяма международно присъствие във темите, като Президентите на Пакистан, Афганистан и Бангладеш.

  11. 40
    1

    Черно белите мижитурки такъв набит комплекс имат набит, че всеки мач на Ботев им е тото. Нормално, след като най-известния тотаджия им беше собственик. Все пак се радвам за тях. Явно всички са станали милионери, сега ще вземат акциите от пияницата и сами ще си издържат отбора. Така че трябва да са ни благодарни.

  12. 30
    1

    Мача трябваше да е обръщалка така ми казаха.Бахти и късмета бахти и нещастния живот майна. ?

  13. 49
    2

    Ау, буферлята бяха залегнали на клавиатурите и чакаха мача да свърши 2:2 да започнат да бълват лайна, но бат Стивън ги попари. След колосалната победа пред 300 души вчера, сега трябваше жълтите да се издънят. Кофти цигански живот…

  14. 25
    1

    Пращам от Бангладеш главният готвач да готви на миндилите от Лаута Бангладешкото KFC , да нахрани и цяло Стулипинуву
    https://youtu.be/OUlpqtz1gv4?t=9m16s

  15. 28
    2

    Пращам от Пакистан най-начетения фен да идва да вика в братската агитка на Локу, да пей песни против жълтите и да радва цял Пакистан, Афганистан и Столипинуву:

    https://www.youtube.com/watch?v=4q74unJniJ4

  16. 38
    3

    Aахахаха, столипинските познавачи си навиха фиша с обръщалката на фуния и си я забиха в немития лилав гъз.

    КУР пари от тотото за вас цигани! От утре пак по кофите за жиляз.

  17. 6
    35

    Какво щяхте да пишете, ако мача беше останал,2:2?Щяхте да се криете като мишки по дупките.

    • 49
      3

      Разбира се, най-лесно е да направиш ТОТО с 2 гола в продълженията. Колко му е…

  18. 6
    53

    Бихте и пак буферите са ви в устата жалкари комплексирани

    • 49
      1

      Тъжно ни е за вас заради това !Все пак догодина ще се в Б група !

  19. 58
    2

    Тото! Или пък Киро Гела купи мача. Едно от двете е, няма начин! Наздраве, Канари!

    • 10
      18

      Да си вземе направо неплатен отпуск, по-дълъг така, примерно до края на кариерата си….

  20. 50
    3

    Айде, буфери, обяснете пак тотото…

    • 8
      42

      След такава гръмка победа над гранда,ни затворихте устите.Неможем да коментираме.

      • 37
        1

        Вашите усти ги затворихме отлично предния кръг. Още плюете течности…

      • 24

        Значи градовете са два-гранда Септември който Локо кн.би с родилни мъки, и Витоша,които Ботев победи заради тотото!Ега си жалкарите сте.

    • 38
      1

      чист тото мач в бета за 2-4 беше 40 коеф 😀 Лошо куче сигурно повръща кръв !

  21. 56
    3

    Къде са тотаджиите от лайнута? За един приятел питам.

Коментарите са затворени