Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Войн Войнов заяви днес на пресконференция, че е готов да остане начело на тима и след края на шампионата. Войнов добави, че Локо Пд ще има нужда от една добра селекция, за да изглежда по-добре през новия сезон. Той разкри, че ако остане би вкарал няколко футболисти от школата в първия тим.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    6

    А Е ЖЪЛТИ ПАТЕРИЦИ ГЛЕДАЙТЕ СИ БЕЛИЯ ВОЖД И ПУМАШКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ПУТЯФ2010…АКО НЕ БЯХА ТОТО МАЧОВЕТЕ ДЕТО УЧАСТВАТЕ И СЪДИЙСКОТО ПОДПИРАНЕ С 10 ДУСПИ ВИЕ ЩЯХТЕ ДА ИЗПАДНЕ ТЕ ДИРЕКТНО…

    • 6
      8

      Май не си наясно кои,и от кой отбор са разследвани и тарашени от ГД БОП?А?А ето и кои сте вие,и гледай да не ме караш да ти го напомням. -През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
      От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”.

      • 7
        3

        Скоро делото като мини и ви закрият пиши пак;)

  2. 5
    9

    Нали вратарчето ви беше с чупена ръка?Този или не си знае играчите или му е през ….. за отбора.Смях!!!!

  3. 7
    10

    Вчера стана циганин
    Днес му почерня задника

    :–)

Коментарите са затворени