Преди минути в официалната страница на феновете на Локомотив Пловдив (mainite.bg) се появи декларация, в която собственикът на клуба Христо Крушарски е призован в прав текст да напусне Лаута. Публикуваме написаното без редакторска намеса:

Обединените фенове и организации на Локомотив Пловдив се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте възможността да ръководите този клуб, Вие така и не успяхте да разберете, че сте получили редкия шанс да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната много играчи, прославили отбора, града и България. Нещо повече, Вие даже и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по начин, който не отговаря на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия престиж и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим правилните стъпки срещнаха ината ви и отказа да се държите адекватно.

През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.

Ние, пловдивчани, не смятаме, че Вие сте достоен да бъдете част от Локомотив Пловдив. На вас са ви чужди професионализма, обноските, възпитанието и необходимите качества, за да ръководите Пловдивския любимец.

Фенклуб „Локомотив“ Пловдив, всички групировки, организациии и привърженици на Локомотив Пловдив ви призовават да се оттеглите от отбора!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си усилия, с всякакви законни средства, за да не бъдете повече част от Локомотив Пловдив!

56 КОМЕНТАРИ

  1. 10

    Какъв стълб сте вие бе. Как прославихте града и държавата, и какви играчи сте дали лилави венци, ние истинските Пловдивчанти знаем истината

  2. с тази позиция ме карат да преместа подвижня модул бесика отново в говедарци като орънжерия

  3. 16
    3

    Никой не е упълномощавал недоволните фенчета да се изказват от името на всички привърженици на “Локомотив”. Като не им харесва, да си намерят друг отбор. Ако искат да станат жълтури и без това се държат като такива! Прав ви път! Ние, истинските локомотивци ще подкрепяме отбора и в трудни времена!

    • 4
      3

      Ми хванете и се разберете.
      така или иначе сте 100-150 на лайнут джамия .
      Ама така е като повечето говорят цигански .

  4. 19

    Ама той Крушарски си е виновен.Ей ся след тая декларация ако съм аз , слагам 5 милиона лева цена на клуба и спирам да давам и 1 стотинка за издръжка.Когато потниците ми доведат кандидат купвач или те самите дадат парите им давам акциите и по живо по здраво.Значи ти отиваш в един клуб,наливаш пари,спасяваш го от изпадане и фалит и след някоя година идват някви неграмотници ,които и билети даже не си купуват и ти викат махай се…хаха,ебати жалкарите.

    • 11

      Точно! И за 2,5 милиона ще им го дам, ама всички до един са безработни и безпризорни мизерници!

    • той сигурно това и ще направи.
      Аз бих също така разпродал и играчите и бих играл с юношите просто за да им докажа колко стружат така любимите им Юнаши момчета”…

  5. 20
    2

    помнете ми думата – с тези “фенове” Локомотив няма бъдеще.
    Проблема не в Крушарски, Коко или който и да било. Проблема е в тези “фенове”, който искат друг да плаща, а те да командват.
    Балъците свършиха.
    Дано поне Крушарски премести отбора в Марица, че да може да има пловдивски отбор, който да подкрепяме…
    Локомотив е пътник…

  6. 34

    Всичко е ясно. Спряха им кранчето на двамата лапачи и веднага впрегнаха подлогите от групировките от по 10 човека които изгониха публиката. Сега ще се видите колко сте на следващия мач. Каква ви е алтернативата, кой ще докарате или вече са се наредили на опашка пред Лаута? Жалки сте, че позволявате да ви използват. На Зулумов и Бониф оставки кога?! Защо са се скрили?!

  7. 23

    Е са ви таковах таковата гейчета палави

  8. 24
    5

    това е втория път когато потниците се опитват да унищожат отбора.
    Този път вече селските групи не ни мърдат…..тогава стадиона ще е пълен… ама с бурени

    • 5
      2

      за стадиона не се претеснявай – общината ще го даде на нас

  9. 17

    Гледам вече ги скъсват от подигравки жълтите. Само почакайте да идете в селските групи! Тогава ще закочнат истинските.

  10. 25
    3

    Г- н Крушарски начукай ин го на тези наркоманчета. Ние сме с теб! И без туй тези идиотчета освен глоби друго не носят на Локонотив. Да го духат и да не идват на стадиона!

  11. 3
    18

    Този Пинокио Крюшо няма нито фасон нито възможности да бъде шеф на Локото. пълен циркаджия.

  12. 28
    4

    Всеки има право да иска, ако и дава. Вие какво давате господа? За разлика от лъжеца и интриганта Палийски, който не внесъл в Ботев 1 лв свои пари, Крюшо влага свои финажси!! Друг е въпроса адекватно ли управлява клуба. А и доста сте си поизхвърли – един от стълбовете в българския футбол??!!, Пловдивския любимец и пр, което е присъщо на комплексари. Айде по кротко и по скромно. Виж ако става дума за СТЪЛБОВЕТЕ в СТОЛИПИНОВО сте Прави. Бъдете живи здрави!

  13. 2
    19

    Гранде Президенте върви си, за да няма големи излагации, пълен театър сме по зле сме от сълза и смях МАХАЙ СЕ

  14. 25
    2

    Ах, джуджета-мегаломани! Внимавайте, щото отидете ли в зоните, няма никога да се върнете. Не сте нито Левски, нито ЦСКА – някой от властта да ви спасява.
    Аз, ако съм на Крушарски, след тази декларация ви закривам – или давате 10 млн лв /такива са дълговете ви към него/ или вземам марката на клуба и ви фалирам.

  15. 21
    3

    И кой ще Ви издържа бе цигани прости?
    Малко или много дава някой лев
    За гонене са тия около него, които му пълнят главата с глупости, за големи печалби от анонимни футболисти

  16. 26
    4

    Ей мангали, вие сте най толерирания клуб. Три пъти идвате да ми ревете и три пъти ви намирам бащица- Коко, Веско дектора и Крюшо. Аз за Левски не съм правил толкова. Повече няма да си мръдна пръста за вас.
    Опичайте си акъла.

  17. 22
    3

    Вие изобщо не знаете къде се намирате. Хубаво му искате на Крушарски оставката, ама намерихте ли някой нов? С излишни пари и нерви? Или фенклуба е решил да поеме освен тактическата, стратегическата и финансовата част? Питам, защото все още не ми е известно да има клуб, който се издържа и развива от… на феновете приказките. Трябват пари и визия. Без тях “стълбът на футбола” е обречен да бъде колче за домати.

  18. 27
    7

    Вие 20 човека декларатори напуснете стадиона …

  19. 28
    3

    а бат Зуме моят любимец – къде се е скрил като мишка тия дни? Нема ли да вземе отношение? то само на заплата да си не става. иска се и героизъм в такива дни

    • 21
      3

      Зума си е ботевист от дете. Гуменки-муменки, това са временни неща. Първата любов ръжда не хваща.
      Сега мисията му е да заличи Локо от картата. Давай Зуме !

  20. 9
    19

    Мосю Крушо, идете си с мир, ако все още ви е останало малко мозъче от дългогодишния слугинаж на партията. Вървете си с мир, за да не се стига до крайности и да ставаме свидетели на много грозни сцени! Стига толкова срам! Идете си с мир!

    • 12
      6

      I koi shte doide…. Potnicite pak shte tarsjat njakoi lev da zakarpjat polojenieto…. Po golemi BAI ganjovci ste I ot Krushata…

  21. 26
    4

    Банда цигани ми искат оставката. Локомотив да не ви е желязо, че да ви го дам безплатно?! Ще ме ядосате и ще ви започна с ракетите против градушки: ненаебан мангал няма да остане!

  22. 13
    8

    Abe ludi li ste? OK Krusharski prodava vsichki futbolisti I kakvo pravim…shte igraem s decata po zonite…. E po golemi kratuni ste I ot Krushata…

  23. 25
    8

    Господа “декларатори”КУПЕТЕ акциите на Крушарски и поемете управлението на нашия “Локомотив”!Само,че този филм вече сме го гледали!

  24. 29
    6

    Пак ли тея деклараторчета? Няма проблем, инвестирал съм в Локомотив около 5 милиона лева (нови терени, заплати, издръжка на школата, стари задължения и т.н.) връщат ми половината пари и се махам с най-голямо удоволствие! Цигани неблагодарни! Дейба ваш’та мама локомотивоциганска дейба!

    • 3
      16

      Тошко, идиот, гледай си чиниите, патологичен простак долен.
      Върви да смучеш на Ачо суджука, кретен!

  25. 5
    31

    Христолов шиба хубаво жълтите приятелки, нямаха морала и мъжкото да обадят. Ние няма да го допуснем същия филм ,да се води от груб селяк с пари.
    Лаута Арми си и ще си продължава да шиба жълти кърви из цял Пловдив, най~вече лоши кучета ахахаха

  26. 26
    4

    Преместих си го в другия крачол….

  27. 11
    21

    Абсолютната истина за гн Крушарски , трагичен КОМИК и див селянин !

  28. 13
    19

    Браво, истински локомотивци, а не подлизурковци на някакви си комсомолски и комунистически креатури!
    Така се прави – иначе е ужас без край!
    Това говори всичко: …”През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.”..
    Бих добавил и това, че 3 кръга – ще сме последни в класирането.

    Какво искаш повече, др.Крушарски – с бъклица и пита ли да те поканим да си ходиш?
    Ставаш истински наглец и абсолютен нахал!

    • 6
      6

      Idete I v Real Madrid…. Tam izgoniha Ronaldo.. Smeniha trenera…. Ebati I galfonite ste.. Onija ot komatevo sa seljani a vie ste divi seljani…

  29. 27
    3

    Grazie агент Крушорини.Закривай гейбандата,закривай ги с големия наклон на брадвата напред назад.

  30. 46
    5

    “Стълбовете на българския футбол” 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    “Пловдивския любимец” 😀 😀 😀 😀 😀 😀

    Верно че Крушарски се излага ама и вие бая се излагате.

  31. 9
    34

    Браво. Много добра позиция. Вие сте истински фенове, не като моите братя канарите, да се гъзат на Палийски и Ко за няколко лева повече.

    • 26
      3

      гъзим се ния на бай Хъмпи Аржентински и не му давами да си ходи, че бес него – лошо, много лошо.
      саде Локо!

  32. 26
    12

    Добра декларация с много разумни аргументи. Идват в Пловдив някакви от някъде и си мислят, че ръководят нещо свое. А то не е така – може и да дават парите, но пловдивските футболни клубове са обществени институции, надвишаващи АД-тата, като каквито са регистрирани. Нека си ръководят, но е непростимо да не си дават сметка какво представляват Ботев и Локомотив.

    • 4
      16

      Нагледно представено, какво представлява истински ботевист и жълтур!
      Ако всички фенове бяха като теб щяха да идват много повече фенове на стадионите и да виждаме цели семейства фенове на единия или другия отбор.За жалост, обаче вашия фен андрешКО така и не пожела да въведе ред в сайта си, щото е подлизурко, подлога и страхливец!

    • 9
      5

      абсолютна истина! Жалко че много траехме нашия йезуит Христола, дей.а неговата мама дей.а!

  33. 24
    9

    Налягайте си парцалите, да не взема брадвата.

  34. 30
    10

    Не му давайте наклон на президента, мангали грозни!

  35. 8
    15

    Рачо с колко различни ника ше пише днес? Засега 4
    Толкова много ги мрази буферите, боли го гъза от тях още

  36. 33
    10

    Какви пловдивчани сте бе столипиновски копърки! Дръж се Крушо

  37. 28
    12

    Сбогом курви!Селските групи ви зовът мангали!

  38. 35
    11

    Я пък тия!Гейбандата ще ми дава наклон на оная ми работа!Я марш в казаните!!

  39. 37
    12

    Круши, качи ги мангалите на уя си, ние сме с теб!

Коментарите са затворени