Привличането на нов централен нападател ще е приоритет в лятната селекция на Ботев Пловдив, твърди “Тема Спорт”.

Както е известно, привлеченият през зимата от Хебър Пд голмайстор Георги Николов получи тежка контузия и ще е аут до началото на следващия сезон.

В атака канарчетата разполагат още с Мартин Секулич и Фаустас Степанавичюс, но и двамата не се ползват с доверието на старши треньора Душан Керкез. Той често предпочита да започва с фалшива девятка в лицето на Мохадем Брахими.

За домакинството срещу Славия ще се завърне Ивелин Попов, който бе наказан за визитата на Локо София.

Спортно-техническото ръководството на жълто-черните вече е набелязало няколко чуждестранни играчи за върха на атаката.

Халфът Сирики Диабате най-после е уреден с документи в БФС и също ще бъде опция за предни позиции. В Ботев вече са начертали и предварителен план за лятната подготовка, който зависи от това дали тимът ще играе в Европа.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    7

    ТОШО ВЪРНИ СА УА БЕЗ ТЕП НЕМОЖИМ МОЛЯТСА УА

    • 3
      5

      Няма да са върна при тия педали не ща ва да сейба.

  2. ЮСУФФ УТ СТУЛЮПИНУУ С клоакомотиффф ф серсету!:)))
    4
    1

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! УТЛИЧНА НУВИНА, ЧЕ И ДУПНИЦИТИ СА СИ ПРИМЕСТИЛИ СИДАЛИШТИТУ Ф СТУЛЮПИНУУ!!! САМУ ДЕТ МЪ ПРИТИСНЯВА, ФЕНУВИТИ ПУ СВИТА СИГА УСВЕН КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ, И ДУПНИЦИ ЛИ ША НИ ВИКЪТ НА НЕГУ??? ША СИ ПРАЯТ ГУЛЯМ ТА ШАК С НАЗИ! ПУФ ПАФ!:)))

    “Волейболният Марек Юнион-Ивкони официално вече е Локомотив Авиа. Промяната бе вписана в Търговския регистър.

    Клубът вече е със седалище в Пловдив и от новия сезон в Супер Волей ще играе именно в града под тепетата.

    „Да, промяната в обстоятелствата са вече официални и се превръщаме в част от спортния живот на Пловдив. Предстои ни рутинна работа по документите във връзка с тази промяна. В следващите дни ще има заседание на Управителния съвет, за да уточним организационно възникналите въпроси, както и да канализираме процесите. На среща с треньорския щаб ще коментираме и селекцията за новия сезон и целите, които със сигурност ще бъдат високи“, бяха думите на мениджъра на дупничани Людмил Найденов.”

    АПАПИ, ДУПНИЦИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, АЛЮМИНИУМ И ДЖУЛЯЗУ! ПУФ, ПАФ!
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  3. 6
    10

    Спрете да търсите нападател. Аз съм един от вас!

  4. 6
    1

    Бразилци майна. Бразилци ни трябват. Жога бонито е нашто кредо все пак.

  5. 2
    8

    Ф НАЩУ ПЛЕМЕ ИМА ДВАМА НАПАДАТЕЛ БЯХА ТРИМА МА ЕДИН ГУ ЗЯДАХМИ

    • 9
      1

      Хоркаш каза, че си много забавен. Прати ти поздрави.

  6. 2
    6

    Интересно ми е кой следи “перспективните” чужденци които привличаме. Нямаме скаутско звено, Платек докарва футболисти които нямат грам колективизъм, нито тактическа подготовка….Керкез трябва да ги обиграва и интегрира в отбора, но доста от тях не вдяват как се играе в Европа. Организиран хаос по схемата на Чичо Пенчо.

    • 4
      2

      Имайки в предвид горчивия опит с български футболисти- Красиан, Николов, Карабельов и парите, които дадоха за тях, едва ли скоро ще се обърнем скоро към българския пазар!

    • Току – 1 милион евро в Льовен
      Абдо – 900 хиляди евро в Зулте Варегем
      ННади – 750 хиляди евро в Зулте Варегем

      От българите само Атанас Илиев направи трансфер в Асколи и то за 400 хиляди евро. Просто българските играчи не могат да бъдат продадени в Западна Европа, а същевременно е скъпо да ги купиш от друг клуб в България.

      Аз лично бих искал да добавим към отбора 2-3 млади бразилчета като Маркиньос, който сега играе във Ференцварош.

      • 2
        1

        Коко Илиев в Интер, Слави Шопов в Холандия, Крис Добрев в Португалия, Стивън Петрое и той. Благодарение на Белия , който създаде много футболисти и после бяха продадени. Това ни е най-великия треньор до сега!

Коментарите са затворени