Ръководството на Локомотив Пловдив е на път да поправи една от трансферните си грешки това лято. Скаутското звено на черно-белите вече работи усилено по зимната селекция.

От Лаута следят четирима играчи от Втора и Трета лига, твърди “Тема спорт”. На първо място в списъка е нападателят на Несебър Иван Колев. 22-годишният футболист има 9 мача и 6 гола във Втора лига.
Колев проведе лятната си подготовка със смърфовете , но бе освободен. В последствие тимът бе напуснат от Мартин Камбуров и черно-белите бяха поставени в патова ситуация, оставайки без нито един централен нападател.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    4

    Груба грешка беше да го освободят. То само той да беше, който ди отиде заради Камбуров….

  2. 15
    3

    Махнал се е заради Камбуров,щото са му казали ние имаме голмайстор и ще играеш по 10 минути на два мача.Кой нормален нападател на 22 години ще иска да играе 10 минути на месец….Трябва да се развива,а без мачове не става тренировката е тренировка опита се трупа в мачовете…
    Дано да дойде през зимата идеален е!

  3. 11
    4

    Според мен това е момчето, което трябва да налагат отпред, и ако става да го налагат занапред да води атаката на Локомотив! Младо момче, българин, и ако малко я може с труд и постоянство от негова страна, като нищо се е превърнал в новия Мартин Камбуров! Кузман заминава за Бразилия и очакваме новите Даксон, Том и Алекс Дош Сантош на Лаутън парк Алианс Арина!Локо ще е съвсем друг отбор напролет!!!

  4. 12
    2

    Относно предстоящия мач в Пловдив, Илиев заяви: Отборът на Локомотив винаги е разполагал с един осезателен плюс и това е публиката. Дори в тежки и трудни моменти тя е била факторът, който ги води напред. Надявам се сега да успеем да ги победим въпреки тяхната публика”.

  5. 10
    10

    Аз предлагам разумните фенове да се обединим и да върнем Коко в любимия му Локомотив Пловдив. Уважение за Крушарски, но управленските му решения, са пълен провал до момента. Ще кажете, че не той е освободил момчето. Ок, освободиха го хора, назначени от него. Коко поне е футболен човек. Нашият е веселяк. Обръщаме Берое, той се хваща за главата на няколко пъти и се залива от смях. Това поведение за президент на Локомотив ли е? Като се сетя за Жоро Илиев, Сашо Тасев и Коко, Крушарски и за техен шофьор не става.

  6. 13
    10

    Категорично отричам тази информация! Ние имаме Великият Правоверен Халед Аяри, заради когото хвърчаха линейки към Коматево даже не можаха да смогнат и същия Халед дето ще пори жалти тратки! Аллах акбар! Саде Локо!

    • 11
      9

      Чакай бе селски! След 4 дербита бихте един път и голяма работа станло!?
      Дербита тепърва ще има! Не винаги ще биете! А линейките винаги могат да тръгнат към селата и коматево!
      Само почакай!
      Жълти, миризливи селтаци!

    • 7
      3

      Стига мяучи от минарето на Изгрев бойс джамия,бе мангал!

  7. 10
    12

    Изгонени от Лаута сега ще го връщат пак с топли баници и боза.

Коментарите са затворени