Муса Мохамед: Щастлив съм да бъда тук, да съм част от Локомотив

12
661

Нигерийският национал Муса Мохамед бе представен официално днес. Той е роден на 31 октомври 1996 година и ще играе под наем в Локомотив от турския Истанбул ББ.

Муса Мохамед е роден в Кано, Нигерия. Състезавал се е за отборите на ФК Хартс (Нигерия), Железничар (Сараево) и Истанбул Башакшекир. Национал е на Нигерия. През 2013 печели Световното първенство до 17 години с неговата страна, а той е капитан на отбора.

Муса Мохамед даде и първото си интервю като играч на Локомотив пред официалния сайт lokomotivpd.com:

Щастлив съм да бъда тук, да бъда част от Локомотив. Разгледах базата на клуба, разговарях с треньорите и служители в отбора, всички ме приеха много добре. Щастлив съм и от факта, че ще имам възможността да играя за феновете на Локомотив. Привържениците са най-важната част от играта и знам, че тук хората подкрепят пламенно своя любим тим. Имаме ли фенове по трибуните да ни подкрепят, значи имаме всичко. Ще дам не 100%, а 120% от себе си, за да завършим на възможно по-предно място в класирането. Това е моята амбиция.

Десният защитник разказа и за спечелването на Световното през 2013-та година с тима на Нигерия до 17 години:

Чувството да станеш световен шампион е страхотно и неповторимо. Много вълнуващ момент в моята кариера, и то още когато бях юноша. След всеки спечелен мач на първенството си вярвахме все повече и повече и в крайна сметка станахме световни първенци.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

SHARE

12 КОМЕНТАРА
 1. 1  1

  Муса Мохамед – типично за столипинбургския гранд.
 2. 9  3

  Хахахахахахахахаххсхсхсхсхсхахххахахахаххахахахахахахахххахахаххаххахахххахахахаххахахахахахсххахахсхсхахахаххаххахахаххахахахахахахахахахахххахахахахххахахахаххахахахххахахахаххахахахахахахххаха
 3. 17  5

  При нас, вече всичко е наред.Докарах нигерийски мъжкар за гей бандата.
 4. 17  6

  Крушо да му намери приятелка от гей-бандата.
  • 5   10

   Вече е говорено с ЯЯ Меледйе. Засега отказва защото още тъгува за Омар
  • 5   9

   .. но Виана му е навит… Само дето Димов го ревнува…
 5. 15  8

  попадна на точното място ,всред мюсулмани бърже ще се интегрира

Comments are closed.