Отборът на “Житница” и “Вихър” (Войсил) завършиха 2:2 в мач от 28-ми кръг от първенството на “А” ОФГ – Пловдив. Двата тима изиграха интересен двубой и не излъчиха победител. Владислав Велчев изведе домакините напред в 33-та минута, но гостите бързо изравниха. В 42-та минута Атанас Бодурски направи 2:1, като така завърши първата част.

През второто полувреме в игра за домакините влезе Атанас Борносузов, но въпреки това тима на “Житница” допусна изравняване в 88-та минута – 2:2. И двата тима се спасиха и ще играят в групата и през следващия сезон.

“Вихър” (Строево) победи с 3:5 като гост “Марица” (Милево) опровергавайки твърденията, че изобщо няма да пътуват за мача. Трябва да се отбележи, че на практика нещата за домакините бяха ясни още след загубата от “Секирово” в предния кръг.

В предпоследния кръг идния уикенд “Житница” гостува на лидера “Спортист” (Голям Чардак), а “Вихър” (Войсил) приема Момино. “Вихър” (Строево) е домакин на “Сокол” (Марково) в дербито на кръга, а “Марица” (Милево) играе с отдавна изпадналия “Сокол” (Долни Воден).