Ботев Пловдив измъкна точка като гост на шампиона Лудогорец в Разград. Тодор Неделев и Антонио Вутов отново попаднаха в центъра на прожекторите, след като повториха упражнението от мача със Славия и първия подаде на втория за да могат канарчетата да изравнят резултата.

Още в първата минута домакините можеха да поведат в резултата.  След хубав пробив на Вандерсон отляво Кайзер се намеси добре и изпревари Лукоки. В 7-ата минута Неделев стреля от фаул, но Илиев плонжира и изби. Минута по-късно Кардосо също стреля от над 20 метра, но вратарят на “орлите” без проблем спаси. Последва изстрел на Вандерсон извън целта.

В 30-ата минута Шопов стреля над вратата от добра позиция в наказателното поле.
Най-добрата възможност за шампионите дойде в 37-ата минута, когато Лукоки отлично преодоля двама бранители на десния фланг и центрира към Вандерсон, който на няколко метра от голлинията прати топката в аут с левия крак.

Буквално в последните секунди преди почивката “канарчетата” имаха още един добър шанс, тъй като Недялков се подхлъзна в малкото наказателно поле, но играчите на Ботев се засуетиха и не успяха да завършат с удар към вратата на шампионите.

 

В 47-ата минута шампионите стигнаха до гол след като Джони Лукоки се възползва от центриране на Антон Неделков и откри. В 68-ата минута Тодор Неделев напредна през центъра, елиминира 1 съперник и центрира с десния крак към Антония Вутов, който с атрактивно воле изравни за 1:1. Последваха яростни атаки и умопомрачителни пропуски на домакините.

В продължението на мача Антонио Вутов получи червен картон за оспорване на съдийско нарушение, в момент в който Станислав Тодоров бе набутал канарчетата с фалове в собствената им половина.

С равенството си днес канарчетата ще запазят мястото си в топ 4 след изиграването и на този кръг, независимо от резултата от мача Берое – Етър. В най-лошия случай пловдивчани ще имат еднакъв актив от точки със старозагорци.

 

66 КОМЕНТАРИ

  1. 31
    2

    Ега си жалките мангали!Ако Ботев паднеше,надупили се.Ако Лудогорец паднеше,подарък!При равен…виждат някаква врътка известна само на тях,мангалите!!

    • 26
      1

      Какъвто и да беше резултата от мача, в техните усти и цял Пловдив да се изсере нямаше да ги затвори!

      • Ами надоле един умник виждал някаква врътка.Прос мангал,ще загуби някой отбор две точки,и това било врътка.Да ти умре дедовия.

  2. 29
    2

    Да си еба-майката Локомотиво циганска,не издържам повече,прибирам се вкъщи и ще пребия Айшето!!!!

  3. 41
    4

    Кво стана е,цигански мърши?Нали щяхме да лягаме,да връщаме и тем подобни селски вечеринки от циганските събори в Катуница и Воеводиново.Деба и умрелите потни цървули.

      • 23
        1

        Май само ти си разбрал. На кои отбори им е изгодно да губят точки при равен ве гейбандит?Бах ти тъпия гейбандит!!

    • 1
      20

      Ще върнете когато трябва жълта мастию……ама когато връщате то пък нещо друго било.

  4. 5
    30

    Пичаги видяхте ли ва…..и ний са наредийми до големите ба….няма само Локото да мачкат в Разград ва….и сигъзка Стоян канара организира всенародни веселия у Стряма…..сборен пункт при бай Наско ракиджията ва да гоейба.

  5. 32
    4

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Пак изпълзяфти ут коптори, землянки, палатки и дупки!!!! Некъ дъ ни съ дилим нъ фракции!! Нека сичкуту апап ут: Комбайн49,12, Грейдер49,12, Говновоз 49,12-Шикеря, Валяк49,12Пичмаала Пазърджик и сичкуту дуругу ут катуня, дъ съ убидиним ф моштин умрук- Клоакомотифффф 49,12- Кюстеджа и начелу с баш апапа бат Крюшо, да громим врагъ!!!! Нека дружну да изпуфпафним иднъж!!!!!! :)))))))))))))))))))) Му хаааааааааааа:))))))

  6. 8
    51

    Андрей, пусни анкета:

    мислите ли, че днешната точка е в резултат на:
    1. Част от сделката за Серкан
    2. паркирания автобус на голлинията и Кайзер, който от лятото напуска
    3. черно тото

    За мен беше учудващо колко жалки бяха Лудогорец – почти като на мача за купата през 2017, за които всички знаем, че беше нагласен

    • 43
      3

      Андрей, пусни анкета циганите от Локо КН тъпи ли са или прости.
      2. Още колко години Локо ще са дънни риби?
      3. Следващият мач на Лаутджамия Тошко ще вкара от 50 или повече метри?

    • 36
      4

      Ха ха ха,Според мен анкетата трябва да е следната:
      Според феновете на Ботев ти си:
      1.Комплексиран мангал.
      2.Черно-бял педал.
      3.Комплексиран черно -бял мангал педал!
      А аз изобщо не съм учуден от комплексираните ви коментари!

    • 20
      2

      Братчет, ти самия си жалкар ут фракциътъ, Редосеялка 49,12-Пордим!!:)))))))))))))))……а не Лудогорец!!!!!!!!:))))))))

    • 17
      1

      Абе Мустафа, я се замисли за какво им е на жалтити тая точка? Тя не им върши никаква работа! На Лудогорец също не върши!
      А ония ден на Верея заради сделката за кой футболист им легнаха?
      Вместо да пишеш в темите на жалтити гяури, ела утре за молитва в Джумая Джамия, Ходжата каза, че ще правим магия за победа над Септември, виж срещу Лески как му хвана магията, макар и на половина!

  7. 36
    6

    Отиваш да си изхвърляш боклука и гледаш един гурлив мръсен циганин те чака, за да разкъса торбата и да се нахрани. Колко жалко, каква мъка. Да се разплаче човек. Съдба мангалска.

  8. 9
    47

    Днес видяхме поредната порно-постановка между мъжа от Разград и гивендията му от Коматево! Донора си взе нужната точка, която го отдалечи на 8 от трагичния цска и на много повече от другия безпомощен конкурент от Подуяне. Да, обаче за пред хората това е “неуспех” и повод за треньорската смяна, която предстои. Скоро Тони Здравков няма да е треньор на Лудогорец, а жените в жълто, които днес се радват на дадената точица ще се дупят цели два пъти в първата шестица, за да подпечатат 8-мата титла на донора си! Ако е нужно естествено, защото до вторият им мач помежду Разград може вече да са шампиони и пак да има дарение срещу юношите? Важното е, че плана е изпълнен, а жълтите дупедавци този път не паднаха, както унизително го сториха през есента….и сега едва ли не, са били? Жалка картинка! Жалко, поредно зелено-жълто порно! Щом на жълтите разпоретини им харесва, нека е така. Тяхна си работа. Но, големите никога не се навеждат, заради шепа слава и място под слънцето. Това го правят само жалките и недостойните!

    • 46
      5

      Видяхме ги Локо колко разбират от футбол на лаутджамия срещу Ботев кратко и ясно 0:2!

    • 40
      6

      Ето виден пример на болно от комплекси момче,което няма радости в живота си освен да плюе анонимно онлайн,да преиначава факти,да говори лъжа и да живее в свой измислен свят където Локо Пловдив е нещо повече от второразрядно отборче,с 150 човека публика и собственик пиянде,отборче без амбиции,без мечти дори.Седнал той за достойнство да говори,а насред стадиона им стои паметна плоча на мутрата разплакала стотици български майки,порно му е в галвата,но бързо забрави чии футболисти спяха по районните за уговорени мачове.Преди хората имаха уважение към Локо Пловдив,но потниците и такива като този плъх направиха така че вече всеки гледа с надсмешка на този отбор,а масовия фен го няма,с комплексите от големия Ботев,с тъпотиите 1926,беси,с това че караха възрастни локомотивци да пеят песни и да целуват шалове…жалка картинка.

      • 3
        27

        Интересно Стивън Петков , единственият футболист наказан за черно тото , къде игра миналата година ?

      • 3
        16

        Не знам, кой-какво помни, но помним онова порно от есента, когато водехте с 2-0 и накрая паднахте с 2-3!!! Преди това другото и другите……Вие помните ли го жълти кратуни? Или просто не ви изнася да го помните! Отбора на Пловдив ви се иска да бъдете, но никога няма да бъдете! Всичко се връща, а съдбата никога не е една и съща. Сега сте по-добре като клуб и отбор, но това не ви прави “отбора на Пловдив” нито ви опрадава, че не сте дупедавци, безчестници и нагаждачи, нито ви гарантира, че утре ще сте добре отново!!!

    • 26
      3

      Кога ще проумеш бе лешпер,че Локомотив в град Пловдив несъществува.Бъди жиснен радостен,че Пловдив има голям отбор и той се нарича Ботев бе нацупен долен пумияр.
      Та да де светна само занай,че Ботев се бори за европа а вие се борите за да оцелеете Ония алко Крушарски е доволен от селекцията за която как да ти кажа е достаъчна да се бори в бараж за отцеляване.
      Е ако се стигне до изпадане ще видиш какъв може да е Крушарски ще ядете само боб и леща и ще си джиткате на Говедарци,та недей умува кое мъж и кой е жена разпорен задник гей бандит.

      • 2
        14

        Колко време го писа този коментар бе , побъркан неграмотник . Нито мисълта ти е логична , нито познанията ти са на ниво . От написаното се чудя дали имаш завършен четвърти клас. А кой къде ще играе и какво ще стане ясно когато свърши шампионата. Дотогава можеш само да гадаеш и мечтаеш.

      • 3
        9

        Жълт мангал, иди по-добре на училище, че не можеш да пишеш дори! Селтак.

    • 17
      2

      За фракция Дрезина49,12-Пазърджик и за Клоакомотиффффффф, анализите са ф нувините клоакомотифски!!!:))))))))))

  9. 7
    25

    Прибираш се вкъщи уморен след работа след крив ден. Отключваш. И виждаш две предани кучешки очи как вперват поглед в теб. Само то те обича. Кучето! Как да не му подхвърлиш вкусно кокалче! Още повече тоя кокал на теб не ти трябва…

    • 4
      21

      Забрави да споменеш ,че кучето е помияр, който е бил безпризорен , колибка няма . Дали са му подслон ,обезпаразитили са го и то сега е готово на всичко за кокалчето .

  10. 38
    4

    Къде са дебилите от Лаут Джамия да ми обяснят за донори, сателити, подарени купи и тн.?

    • 30
      3

      toq X napravo gi zakopa.Sega se 4udat kakvo da izmislqt.To 6te6e da e dupene,lqgane,pla6tane na kupi,Delqn,Asan…mangalska rabota.

  11. 54
    5

    Мангали, гледайте си дънните кюстендилски риби не се занимавайте с отбори от ТОП 4.
    Видяхме ви на Лаута срещу нас колко разбирате от футбол!

  12. 44
    6

    ПЛОВДИВ ГАЗИ, А ПОМАЦИТЕ ГАЗ ПИКАЯТ :))

  13. 7
    43

    ТОШЕ, ТОШЕ…, ЕДИН ГОЛОВ ПАС И 90 МИНУТИ МРЪВКА! А КОЛКО ТОПКИ ЗАГУБИ? КИРОВ, КИРОВ.., ДО КОГА ЩЕ ГО ТЪРПИШ ТОЗИ ПИРГОВ? ТОЙ НЕ Е ДУПКА, ТОЙ Е ЦЯЛА ПРОПАСТ! ВУТОВ, ВУТОВ…, ЩО ВКАРА ГОЛА? СЕГА СЪДИЯТА ЩЕ ГО ОТНЕСЕ, А ТИ НЯМА ДА ИГРАЕШ В СЛЕДВАЩИЯ МАЧ! ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЧЕРНОБЯЛАТА СГАН, УМРЯХА ОТ ЗАВИСТ!

  14. 52
    3

    Така както се вижда Ботев ще е трети тази година.
    Ми кажете каде ще са циганите от Локото, че както е тръгнало ще са на бараж за оставяне в А група.
    Но нали са любимци на всички братя от селата какво да ги коментираме.
    Цигани не сте желани в Пловдив разберете го и си го знайте.

  15. 6
    38

    не се заблуждавайте – и двата отбора едвам ходеха. сякаш играха на бавни обороти.
    Ако Лудогорец продължават така, ще ги минем. Дано!

    • 27
      4

      То па ей говедо ви едва ли, ще бъди те 4 та за тила пишеш.
      Неделя чорбата, ще ви разбие.

  16. 13
    54

    Андрей, пусни анкета:

    мислите ли, че днешната точка е в резултат на:
    1. Част от сделката за Серкан
    2. паркирания автобус на голлинията и Кайзер
    3. черно тото

    За мен беше учудващо колко жалки бяха Лудогорец – почти като на мача за купата през 2017, за които всички знаем, че беше нагласен

    • 39
      8

      И с Верея така играха делиорманци, баси тотаджиите, нали…

      • 4
        29

        защо да не?! Те са шампиони така или иначе. Имат 7 точки аванс и БФС зад гърба си

    • 20
      1

      Много знаеш бе помак. Ти да не си екстрасенс бе мишок голташки. Що не вземеш да си навреш знанията знаеш къде педал

    • 43
      5

      Не са жалки манго, БОТЕВ са много силни. И имат най добрите треньори.

    • 37
      3

      Андрей, пусни анкета циганите от Локо КН тъпи ли са или прости.
      2. Още колко години Локо ще са дънни риби?
      3. Следващият мач на Лаутджамия Тошко ще вкара от 50 или повече метри?

      • 2
        39

        Тошко лятото е аут… Сигурно ще се пенсионира.
        За него е опасно да играе футбол в това състояние

    • 27
      2

      Abe tipunder loko napravi X s levski ne be6e li.toto da vi go zabiya na maykati zurlata smotana

      • 4
        26

        ти мача на буферите с Левски гледа ли го? Да не говорим, че им изравниха от засада….
        Не се излагай!

    • 28
      2

      Жалки са разбира се, след като назначават за треньори лица като Сухия, който като качества е еквивалентен на Лаптопа и Вили Вуцов, а за купата 2017 г. стояха доста по-стабилно от днешния мач!!!

  17. 6
    56

    Кьнъри, не тряаше да взимами точка! Ся жа видим кон боб яде ли! Домуса жа на накажи! Ни купа жа видим ни нищу!

    • 34
      6

      Да го духаш, лилава джуко, пудатиебамайкаталокомотивоциганска…

    • 38
      2

      Аба вие сте добре ба. Ний ни купа ни шистица.

    • 13
      4

      И майка ти обеща промоция,но излъга

    • 20
      2

      Нали вие ще вземате купата.
      Дейба вашата мама циганска дейба

  18. 36
    5

    Бива горе-долу.
    Аз исках 3 точки от тоя мач, в сегашния си вид Делиорманец е ташак.

    Играч на мача-Бачи Кико.

    • 29
      3

      този Тони Здравков им еба мамата на отбора. Гела така и не разбра, че Дерменджиев е единствения български треньор който разбира от съвременен футбол

  19. 37
    4

    Кур за Станислав Тодоров и разградската паплач!

  20. 44
    6

    Браво канари! Само така, машини!

      • 14

        Май само ти си разбрал далаверата!Обясни каква е на нас неграмотните.

Коментарите са затворени