Кадър, на който Тодор Неделев отправя жестове към феновете на Ботев Пловдив, взриви мрежата! Жестът на Неделев, дойде в седмата минута на срещата при резултат 0:0. В средата на полувремето Неделев напусна терена с сълзи на очи, след като получи контузия, а феновете го изпратиха с аплодисменти, на което той отговори със същото.

51 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    ТОЯ Е ЦАР НА АБДИКАЦИИТЕ!!! ЕВАЛА!!! ПРИЗНАЛ СЪМ ГО. ВИДИ ЛИ ЗОРА И СИ ПЛЮЕ ПОД КЕРКЕНЕЗЕНАТА СИ ОПАШКА- И ДИМ ДА ГО НЯМА! ДРУГИТЕ НЕКА ВАДЯТ ПЕЧЕНИТЕ КАРТОФИ ОТ ОГЪНЯ… ВЕДНЪЖ САМО ОСТАНА ДО КРАЯ И ВИДЯХМЕ КАКВО СТАНА: “ТОШЕ, ЗАЩО ПАДНАХТЕ БЕ? ЗАЩО НЕ ИГРАХТЕ?…” А ТОШКО; “МИ ВИЖТЕ СЯ, ТОЯ ПЪТ НЕ СЕ ПОЛУЧИ, АМА ДРУГИЯ ПЪТ ШЪ ВИДИТЕ…” КЪФ ДРУГ ПЪТ, БЕ ТОШКО? ДРУГИЯТ ПЪТ ПАК ЩЕ Е СЛЕД 100 ГОДИНИ! ТАКОВА ДЕРБИ СЕ ИГРАЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА!!!

    • Плешив с квадратна глава,кривокрак читак си идиотче.

  2. 6
    1

    Какво толкова има да взривява мрежата, че едно футболиШче със сто думи в речника , си сложило пръста на устата ?!? Журналистически “бомби”. Все съм се питал кое племе е по-глупаво. Футболистите, или тези, които ги отразяват – журналягите….

  3. 1
    5

    Да се бъзикаш, че Крушарски няма пари, че ботевЪ има пет пъти повече пари от Локомотив и да си 11 точки зад любимеца на Пловдив. Това е диагноза, жълтите сами се обиждат като некадърници, от които нищо не става. Каквито и чували с пари да се изсипват на Източен 10, от тези неудачници нищо не става…

    • 4
      1

      Съзнателно да станеш боксовата круша на топ 6 и да се кефиш – това е шизофрения! А, Станиславе, пак ли ти? По шизофренията те познахме.

      • 1
        1

        Друго си е да си боксовата круша на дънните риби, а мършо?

      • 2
        1

        Друго си е да си боксовата круша на дънните риби, а мършо?

  4. 7
    6

    Къде е драмата, не мога да разбера? Тодор просто помоли да не го псуват, това е. 10 минути по-късно се направи на кунтузен и излезе. Просто не можеше да играе срещу нас. Друг въпрос е, защо Дерменджиев въобще го пусна…

    Тодор Неделев – купа, суперкупа, два гола от центъра на Лаута и да не забравяме, че с парите от неговия трансфер в Германия Ботев успя да оцелее след като Цветан Василев беше унищожен. ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!

    • 3
      1

      Там където бях, не чух нищо лошо да е казано за Неделев. Даже, когато тръгна контузен, за което играч на “Ботев” няма никаква вина, около мен имаше ръкопляскания. Всички приеха лошия късмет, да излезеш там, където са те учили на тази игра. Може би, сега обстановката като е различна това да не се усеща, но съдбата си е съдба. Има достатъчно футболисти на които биографията им е наръчник по география, но има и такива които си остават свързани с конкретен отбор. Тодор Неделев в “Ботев” винаги ще си остане “Тошко” и май това му изигра лоша шега.

      • 2
        1

        Неделев не се кунтузи.

        Също така не бива да го обвиняваме, че отиде за пари в Лудогорец. Каквото можа, даде на Ботев. Сега му е време да натрупа колкото може повече средства, защото след 3-4 години приключва с футбола и тогава ще му трябват пари да продължи живота си след футболната кариера.

  5. 3
    8

    Имаше един виц преди време как извънземните правили секс? Ами докосват те с пръстче и си изнасилен. Та и на неделев работата е същата, показа им тихо с пръстче и ги изнасили.

    • Теб всеки ден те докосват с пръстче нали кюнец смачкан 🤣🤣🤣🤣🤣

    • 3
      1

      А Зумето ви стана баща на всички: “Дейба ваща мама локомотивска!”.

  6. 5
    7

    Добро утро жълти гноми! Как е класирането ? И този на снимката ботевиста завинаги какво показва там? Иначе знаем дрън дрън великия ботев дрън дрън отбора на Пловдив дрън дрън… борим се да се спасим от изпадане туй е нашето призвание ! Кой път за 21 век сме опашкари в класирането?

    • Смешен малък лаутар. Отборът ти става боксовата круша на първата шестица. Чака ви поредица от загуби след мача с последния Етър (погледни си програмата). Накрая ще сте 5-ти, а ние 2-3 места след Локомотив. Къде видя изпадане, опашкари и подобни?

      За разлика от вас, ние правим сметки за баражното 7-мо място, което изисква не само да бием, но и да загубим точки, за да не стане като Крумовград, които ще изпреварят числото и ще се набутат след Локото в топ 6. То трябва да мислиш малко, а не да си ползваш главата само за отваряне на консерви.

  7. 4
    7

    Браво Тоше, каза ли им го.
    Какво нищожество трябва да си , за да мразиш най-добрия български футболист, особено ако е твой юноша. Всичко е шест, няма проблеми .

    • Не е юноша на Бтев пд.И той не знае чий е .Юноша е на Ботев 2002 и на ясички около които е бил Андро.

  8. 9
    1

    Станиславе .можеш да пишеш чрез различни никове ,но поне смени дилъра.Едно и също,един и същи просташки стил А ранните часове те издават кога правиш чикии в мазето В избата на училище в Тракия.Щях да изнесат и кое школо е но не ги знам в района.Май е 40 класното,но кое е мога само да гадая.Даже и познати нямам там.Мислил ли си да се обесиш.Обеси се,спаси се,помогни си.Жалка твар.

  9. 8
    14

    Същата селска пръчка, като повечето от вас!
    Каквото повикало, такова се обадило!
    Благодаря на Господ, че не съм се родил или впоследствие станал, жълтур!

    • 12
      1

      Станиславе пак ли си на работа.Мри в мазето,чикиджия нещастен

  10. 4
    15

    И Тошо Мекицата: “Шибай жълтите”!!!

  11. 19
    3

    Има една приказка: За заминалия или добро или нищо! Чували ли сте я? Доброто го знаем всички – фамозни голове, подавания като за учебник, поглед за всяка ситуация… Нищото е онова което го няма. Искаш успеха, искаш титлата, но никога не поведе отбора си към нея! И за да я спечелиш заминаваш. Там си един от многото, с един гол и дори без великия пас, защото не те пускат да припариш до терена, но печелиш титлата. То така е, при шампиона дават медал и на масажиста!

    • 2
      13

      Аве тъп ас сам ботевис форевер! Зъбраи ли?

      • 1
        3

        Щом истината ражда “тъпак” , Локото и дори Крумовград винаги ще да пред Ботев!

  12. 7
    9

    Баба Неделя по същия са изпърдя за 6-те бахура ва да гоейба.

  13. 4
    10

    Стоян канара каза, че цял живот го е лигавил на Тошко ва да гоейба.

  14. 11
    18

    ТОДОР НЕДЕЛЕВ е направил около три милиона пъти повече за БОТЕВ отколкото всичките му малоумни критици в коментарите въобще някога са си мечтали, да ви еба в цървулите.

    • Пак ли си квадратна глава плешива,с криви крака Прави свирка на ерол,зуспокоиш
      успокоиш

  15. 13
    4

    По смешно имитиране на контузия не съм гледал. Даже доктора който отиде при него се засмя и дори не го прегледа. Личеше че не му се играе срещу отбора му и на този стадион.

    • 23
      8

      Плейн, ти ли си бе пич?
      Къде се губиш ве майна?

      • 12
        6

        Не е той! Той не може да пише. Пишат му менторите от ДПС.

        • 1
          1

          Сигурно си прав.
          Гиздаков ли ти го каза?
          Или си му бил съученик!
          А за ДПС-100 % облъчванията на Гиздаков.
          Питай го него за разликата между ДПС и ДС!

      • 1
        1

        Плейна ще то търсите,но ще е малко по късно.
        Като ви поебе още малко Зингата.
        Но и той ще ви бие шута и пак ще е отбора в В група.
        Буферите,ще ви се смеят,а Зингата ще си ебе курвите в Монако.
        А вие пак ще се сбиете,кой да се докосне до посната пица

    • 4
      8

      Не се пише Зингаревич вън,а ВСИЧКИ ВЪН!Това е жълта традиция , а традициите трябва да се спазват!

    • Това е пак стикс.Педала сее раздори,с различни имена .

    • 3
      2

      Най после,най разумното!
      Тези руснаци докъто са в Ботев,ни чака този срам.
      На биткойни и реклами мн добри,но за футбол мн зле!
      Докога ще траем тази подигравка с нашия велик клуб???

    • Стикс е стикс,пловдивският Ненужник,излишък.

  16. 10
    15

    Жъ мълчити ба тюфлеци Бах ва в шматките

    • И Тодор Неделев - Мекицата: Шшшшшш..ибай жълтите!!
      2
      6

      А, така ли??!!!

    • 2
      6

      ми нормално – все пак е легенда на ботяф6

      • Станиславе,пишеш и си отговаряш,когато Ерол те цепи като рибка в мазето на училището

Коментарите са затворени