Локомотив победи Ботев с класическото 3:0 в мач от първия кръг на областния етап на държавното първенство по футбол за ветерани. Мачът се игра на стадиона в парк “Лаута” в четвъртък. Първата част завърши 0:0, а пропуски за Локо направиха Ванчо Траянов и Здравко Лазаров. През второто се разписаха Явор Въндев, Христо Телкийски и помощник-треньора на представителния тим Желимир Теркеш. Така в следващия етап на 11 октомври Локомотив ще се изправи срещу отбора на Левски (Карлово), а Ботев отпада още в първия кръг.  За тима на треньора Гальо Пеев играха шестима шамиони с черно-белите от 2004 година: Александър Тунчев, Велко Христев, Роберт Петров, Ванчо Траянов, Красимир Димитров и Явор Въндев.

Ветераните на “Марица” преди срещата в Стамболийски, снимка: ПФК Марица 1921

“Марица” постигна победа с 0:1 при гостуването си на “Тракия” (Стамболийски) в мач от първия кръг на областния етап в държавното първенство за ветерани, игран в четвъртък. Двубоят се игра в Стамболийски, а по новия регламент всичко се решава в една среща. Така “жълто-сините” се класират напред в надпреварата.

Пловдивчани имаха превъзходство по време на срещата и можеха да решат мача в своя полза доста по-рано, но пропуснаха доста положения. В 74-та минута Николай Пеев реализира единственото попадение в мача, с което той донесе крайния успех за своя отбор.

По програма, на 11 октомври “Марица” ще приеме “Ведраре” в мач от следващия кръг, а победителят ще се класира за областния етап.


Първи кръг, 27 септември, четвъртък, 17 часа, резултати:
  • А. почива – Левски (Карлово)
  • Б. Тракия (Стамболийски) – Марица…..0:1
  • В. Ведраре – Асеновец…………………………2:1
  • Г. Локомотив – Ботев…………………………..3:0
Втори кръг, 11 октомври, четвъртък, 16 часа
  • I. Левски (Карлово) – Локомотив
  • II.Марица – Ведраре
Областен финал, 18 октомври, четвъртък, 16 часа
  • III. Левски (Карлово)/Локомотив – Марица/Ведраре

снимки: Локомотив и Марица

 

 

11 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ШИБАНИТЕ ЖЪЛТИ ЖЕНИЧКИ, С ВДИГНАТИ РЪЧИЧКИ СВАЕНИ ШАЛВАРИ /ПОЛИЧКИ/ ДУХАТ НА ВСИЧКИ . ОТБОРЧЕ ОТ ПОМАКЛЪКА , С ЦВЯТ ЖЪЛТ-НАСРАН . ДНЕС ПЕТЪК ДЕН ЗА МОЛИТВА , ДЖАМИИТЕ СА ОТВОРЕНИ ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАДУПВАТЕ / МОЛИТЕ /. ДОМУЗ АГА ЩЕ ВИ ПОЧЕРПИ ПО ЛОКУМ , ВИЕ ГО ОБИЧАТЕ , ЛОКУМА И ДУМУЗА , РЯЗАН .

  2. 8
    3

    Те тези ветерани, ако хванат ушко, балтана и компания, и тях ще бият! Жълти курви!

    • само това ли можа да измислиш, папагал?
      И там си невидим!!

  3. 10
    10

    То пък много важно, не гледате хала на юношите, а се радвате на ветераните! Те ще си спретнат едно мачле, след което и една разпивка на която ще се бъзикат едни други и това е.

    • 4
      2

      Скоро и при щношите ще ви дънем. Само стой и гледай, Пумо

      • 1
        1

        Хахахаха. Скоро ще ни дъните и при юношите. Манго спри да дишаш лепило! Стана ми весело! Нашите деца и юноши при всички формации ви шибат когато и където ви хванат. Така яко ви чукат, че вашите цигански магистрални проститутки от вашите фамилии не ги ебът така жестоко даже и тираджиите. Саде Доко! Аллах акбар!

  4. 8
    12

    Циганите играят с 35-40 годишни играчи наскоро отказали се. Наще с 50 годишни – е това е резултата.

  5. 16
    8

    и тук ги дъним селяндурите!!
    къде е онзи, който питаше за класирането и броеше победите на Бруно?!
    пак ли се скри мишока-подлец?!

Коментарите са затворени