Локомотив Пловдив бе изключително близо до класиране за мечтания бараж, но черно-белите пропиляха преднина от два гола и останаха на осмо място в крайното класиране на Първа Лига.

През първата част Черно-белите тотален господар на терена и вкара два гола чрез Филип Михалевич. През второто полувреме, незнайно защо, смърфовете дадоха инициативата на гостите и те намалиха резултата чрeз Марек Кузма. Последваха още няколко възможности за Черно море, но в края на даденото от съдията продължение удар от пряк свободен удар на Симеон Райков срещна сглобката на вратата на гостите, не и без отличната намеса на вратаря на гостите.

В продълженията на редовното време Черно море бе по-свежия тим и Даниел Димов вкара втори гол за моряците, смълчавайки трибуните на Лаута.

При първият гол за Черно море Божилов игра с “дълго рамо” и спокойно съдията можеше да отсъди фал, но не го направи.

59 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    11

    Аз пък се радвам, че Михалевич се отпуши и доказа, че е играч и голаджия. Ядрото за догодина е готово. Трябва само дълга и равностойна резервна скамейка и представител в изпълкома, който да спре непрестанните съдийски тесли. Гола на ЧМ беше след игра с ръка….

    • 5
      4

      Хахаххха 2 гола за сезона… голям голаджия 🙂

  2. 5
    18

    Ази за Локото не знам обаче бат Стоян канара ни каза че ний жълтурята пак жа игръйм с ония албанци финал за ЛЕ…..ва.

  3. 8
    15

    Оказва се, че няма равностойни заместници на титулярите. Контузията на Везалов и липсата на Булат преобърна колата. Банович мина назад и това отслаби средата. Контузията на Елитон съвсем ни довърши.
    Нужни са още качествени попълнени
    И пак съдийска тесла след “дълго рамо”…..

    • 5
      6

      И това при положение, че за мача си лишен 4 основни играчи – Бакалов, Аралица, Булят и Муса….
      Реално останахме само с Умарбаев И Янко в средата след като Банович и Буна трябваше да запълват дупки в защитата, а Елитон се контузи.

  4. 9
    7

    Аз си изказвам мнението, а ти като си на друго давай пиши…. Или ракиите са ти дошли в повече и не можеш?!

  5. 6
    12

    Игра, като тази през първото полувреме, първото срещу Славия в София, срещу Берое на Лаута показват, че имат потенциал, но им липсва психика и увереност.Те просто не знаят как да ръководят мача, особено спечелен такъв.Кой им каза второто полувреме да се върнат толкова дълбоко назад? Не си ли взеха поука от първия мач с “моряците”.Как искаш да спечелиш мача, като даваш цялата инициатива на съперника…ми много ясно, че като им позволиш да те натискат толкова дълбоко в твоята половина, ще те излъжат, я рикошет, меле, центриране, статично все ще я объркаш.Не се играе така!!!Те вкараха два гола и се върнаха да пазят резултат…пълно малоумие от страна както на самите футболисти, така и на треньора.Къде е тоя треньор? Не вижда ли, че съперника те натиска и голът му се пече да им каже да изнесат топката 20м. по-напред? Страхотно първо полувреме, но футбол се играе 90 мин. а не само 45мин.Отборът има потенциал да играе малко над средното ниво, но не и нещо повече.Големия отсъстващ в този мач Аралица, късата резервна скамейка и напускането на Елитон заради който загубихме средата наклониха везните в полза на “морето” По-опитни са, а и имат лидери в отбора си.Тоя мач ако бяхме с всички налични титуляри не знам как щеше да завърши.Липсва ти Муса, липсва ти и Аралица това са двама ключови футболисти, които принудиха Бруно да прекроява състава и футболисти да играят на непривични за тях постове.Нищо…горе главите и тва е. Този отбор е много далече от истината аз ви го казах много пъти!!! Не можем да се мерим с отборите от топ6 на този етап. Стигат им силите и възможностите да изиграят мач на високо ниво едно полувреме и дотам…второто окапват.Крушо, взимай футболисти, Глава! Не разбра ли, че с трици маймуни не можеш да ловиш!

    • 13
      4

      Абе, Ванко ! Поради що се срамиш от името си?

    • 16
      4

      Циганин и купи?! Та ти ше ги върнеш на белканто ве мангал! За това и купата е в моята вила!

    • 4
      5

      Ти добре ли си??? Имаме играчи като Аралица, Михалевич, Елитон, Умарбаев и Езе а ти говориш, че “не можело да се марим с отборите в топ 6″…. ами акйи ми един играч от тези отбори, които да е по-добър от тези които изборх??!!
      Езе има реална възможност да е единствеия играч от А група на световното първенство (изключвам онзи от Исландия, къдеото има 200 000 йители) и то от отбор кат Нигерия, който е пълен със световни звезди…..
      А и всички в Локомотив са на по 20 години…
      Я се скрий

  6. 21
    3

    Няма да си тръгна от лайнута нямаааа

  7. 4
    19

    ЕЙ ЖЪЛТИ ПИДИРАСТИ НАПРАЙХТИ ЛИ СВИРКЪ НА НАЙ- ВЪРЛИЯ СИ ФЕН ЖОРО ПИДИРАСТЪ????

  8. 26
    2

    шъ сидъ на трибуна фесика и пъдяяяя ша пардяяя

  9. 28
    3

    Незабавна оставка на боснеското менте и цялото ръководство съставено то алкохолици.

  10. 23
    4

    Откакто съм отседнал на трибуната на лайнута на черно-белите цигани много им върви.Кефи ме,къф кадем съм им

  11. 11
    5

    От спечелен мач…..Много рано ги върна , а съдията и той помогна

    • 2
      15

      Аз не вярвам лично треньорът да ги връща умишлено…това по-скоро е слабост на самите играчи инстинктивно да се връщат назад.Един голям отбор трябва да знае, как да играе при всякакво развитие на мача, но ние не сме голям отбор…ние сега се учим да играем футбол.Виж, че са по на 20г. те кога са играли футбол на високо ниво.За жалост тази година и двата пловдивски гранда са валад и не виждам жълтите, на какво основание ни се смеят, като те с тези футболисти са за присмех, а не ние.На нас отборът ни е нов и много млад, но вие, вие жълтъци с Неделев, Жоао, Густавово, Балтанов и Стивън, който ви вкарва всеки мач претърпяхте пълен провал този сезон и укорът е върху вас.Аз тия момчета не мога да ги укорявам, щото са на един полусезон и повечето както ти казах са млади.Големия губещ сте вие! А Рачо и другият тиквеник с молаумните си постове могат само да цункат на езе тиквичката!

      • 6
        1

        Прав си!!Жълтите претърпяха пълни провал,а вие ?И Ботев като са губещ,а вие печеливши,какво спечелихте?Даже наклона не ви е в ред!!Явно осмо место ви е супер постижение!!Таратунчо смотан.

  12. 20
    4

    Срам.Два мача не можем да бием тия ръгбисти от Варна.Тренера е некадърник,собственика ни е клоун.Бакалов и Марчев ни напускат, двама нигерийци също, дано изпаднем другия сезон, задължителна смяна на Бруно и играчите да подписват договори не да ги изпускаме без пари,това никъде го няма.С тая игра толкова.

  13. 9
    17

    Нищо не се случило. Момчетата се раздадоха, но умората си каза думата през втората част. Черно море имаха повече почивка плюс това няма как с Левски да ни позволят да ги победим. Новите попълнения доказаха че може да се разчита на тях в бъдеще. Отборът ни е млад и го чака добро бъдеще. Трябва да оставят Бруно да работи на спокойствие и нещата ще се получат.

      • 5
        13

        Ами Отбора играе отличен футбол Ти Кой си и какви интриги въртиш!!!

        • 10
          3

          Направо перфектен, ти да видиш, абе пич ша изпаднем, ти не си сам , има ФАКТИ

    • 9
      3

      Етерично какво искаш да се случи щом тоя баберек не можем да бием , значи си кьорав

    • 11
      2

      За каква умора говориш пък ти бе ??? На по 22-23 години млади момчета ако не могат да играят 90 минути то какви футболисти са ?

    • 10
      2

      XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XAXAXAXAXAXAXA

  14. 17
    5

    Наздравееееееееееееееееееееееееееее

  15. 17
    5

    Няма ивропа за бирсентоцити нямааааааааааа

  16. 21
    4

    Мауууу,добре дошла Ефропа!!Ся ще мачкат наред…гомна!Кукуууу,къде сте ве тарикатиии?Никой нема,да не сте фанали към Кюстенджа,а?Мирише на хризантеми,кьорав мангал няма!!

  17. 23
    5

    Ужас! Чак ми е тъпо да ги бъзикам… Баси нещастниците миризливи…

  18. 20
    6

    Толкова близо, колко близо да е … 2 гола

    • 16
      5

      Ми не е много де!Като оня,дето закъснял за влака само една минута.Мухахаха!

  19. 28
    4

    Отмъстих на Илиан, Делио Роси подаде ли си оставката?!
    С кой сме първия кръг в ЛЕ? Кмета да купува фураж за животните, които ще дърпат каруците с фенове към Бургас!

  20. 27
    5

    Как сте, ЕвроГейци? Бегом да оправите наклона!

  21. 23
    5

    Мюмюн тъжен – ногу лошу на негу . Жалтити нъ плющът дет нъ фанът -ся и тея риби- насред Лайнут джаамиситу .

    • 14
      4

      Еби си майката ве, ще си щракам колкото ми е кеф!

  22. 23
    6

    Ко стана уеееееееее, утиваме ли у Европата? Наздраииииииииииииии

  23. 26
    6

    Видя се, че имате някакви играчи средно ниво, но треньорът е на ниво даскал по физическо. А има вероятност Бруно да е жълтур под прикритие, та с такава тактика да прецака евро-турнето. Гола вода сте, буфери.

  24. 22
    5

    Мале тея къде са тръгнали те не могат да ходят и двата отбора ама буферите са много зле

  25. 20
    6

    Тоя физкултурни обърка мача на полувремето а бяхме толкова блиско до Л.Е. ОСАВКА във от любимото лУкУ.

  26. 24
    6

    Европаааааа, идваме…….ма след 10 години с парния локомотив, че нещо спукахме маркучите

  27. 24
    6

    толкова сте близо да ми налапате топките мангалчета мои

  28. 21
    5

    Аз съм едно изключително страхливо физкултурниче и мишленцата в черно-бяло го доказаха второто полувреме. Няма такова страхливо мишленце като мен.

  29. 18
    4

    За малко…ако бяхме отменили картона:)

    • 21
      4

      Чакай да се върна от запоя в Кордилерите да надуя компресия и щи кажа.

  30. 34
    5

    Извинявайте, бях на терасата да пържа тиквички и не успях да видя с кой се падна Локо за Европа?

Коментарите са затворени