Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира ексклузивно пред PlovdivDerby.com казаното от Бенедето Манчини на днешната пресконференция.

Първо той коментира въпросната Виктория. За дамата ви разкри още вчера PlovdivDerby.com, като ви съобщихме, че тя е жената, която се е свързала първоначално и със собствениците на Верея. Днес Манчини каза, че Виктория е разговаряла преди месец и половина с Христо Крушарски, за да му съобщи за интереса към клуба.

“Въпросната Виктория съществува. Наистина ми се обади такава жена, но се представи като футболен мениджър и разговаряхме за футболисти. Не е ставало дума за интерес към Локомотив Пловдив. Да, ще разгледам офертата, която са оставили в клуба въпросните господа, но създадоха недобро впечатление с действията си до този момент. Все пак, аз ще подходя с уважение към тях и ще прочета писмото им. Така обаче бизнес не се прави. Не се купува нечия собственост през медиите. Аз съм бизнесмен и не съм си позволявал подобен подход никога в живота ми”, заяви Христо Крушарски пред PlovdivDerby.com.

“Поне да бяха казали, че ще дойдат днес на Лаута, за да оставим някой в Пловдив да ги посрещне”, завърши той.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    нама как да продам локо пд на морини(86) на мен този отбор ми го подариха да се заигравам на 1×2 от аржентина като няма кво да права като изтрезнея

  2. 8
    4

    Доньо, да ти го надоня в пиянския дебел гъз!

  3. 8
    34

    Кой е собсвеника на Ботев искам да ги купя.Така де към КТБ ли да се обърна

    • 26
      5

      На нас собСВеници не ни трябват. Ние си имаме спонсори. Взимаме футболисти без пари и ги продаваме за милиони. Играем в ЛЕ и печелим пари. Тази година между другото взехме и две купи. Имаме най-добрата школа в България. Да изброявам ли още? Може ли в тема за Локо да мислиш за Ботев? Ще си останете дребни комплексирани душици.

  4. 9
    30

    Извадихте си Камбуровия от Устите Жълти и пак налазихте Птичи Грип еййй!!!

  5. 31
    7

    Крушарски вземай парите и бягай, По хубаво да фалира ме с италианците от колкото да се мъчим в А група ,Това не е футбол А мъка

  6. 32
    13

    Линейки хвърчат из Коматево! ???Престижно равенство на сред София срещу един от грандовете и нов многомилионен проект за Пловдивският Любимец! Садеееееее…..

  7. 32
    10

    Кво ти дреме бе брато … Витоша ни отпори!

  8. 32
    7

    ВЕЛИКАНЕЕЕЕЕЕЕЕ
    ВЕЛИК СИ
    ВЕЧЕН ЖИВОТ

Коментарите са затворени