Освободиха Чекиста от „Розова долина“ заради слаби резултати

0
458
Иван Петров - Чекиста като ст.треньор на "Евроколеж"

Иван Петров – Чекиста беше освободен от поста старши треньор на „Розова долина“ поради незадоволитени резултати, съобщиха от казанлъшкия клуб. Петров водеше тима през есенния полусезон в Трета лига – Югоизточна група, като проведе и лятната подготовка на състава. Иван Петров постигна едва 10-то място със подопечните си футболисти през тази есен.

За нов старши треньор бе назначен Данаил Христов. Първият период на Христов на чело на „розите“  е през сезон 2008-09 г., пролетния полусезон. Вторият период бе през 2012-13 г. Като футболист е играл в отборите на „Велбъжд“ (Кюстендил), „Нефтохимик“ (Бургас), „Черноморец“ (Бургас), „Видима-Раковски“ (Севлиево) и „Родопа“ (Смолян).

Преди „Розова долина“ Чекиста водеше „Евроколеж“, но в края на миналия сезон бе освободен, като тимът не успя да изпълни целта си в студентското първенство, а в Трета лига се представяше на приливи и отливи.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.