Локомотив е жив! Локомотив може да живее красиво, обединен и без интриги! Локомотив е любов!

8
826

Локомотив е жив! Локомотив може да живее красиво, обединен и без интриги! Локомотив е любов!

Това се видя много ясно при препълнената зала на прожекцията на филма „Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков, който получи членска карта на възродения фенклуб лично от иконата ни Христо Бонев, който се оказа и негов любимец.
До Георги Божилов (Слона), Добромир Тонев, Катя Паскалева, Коко Азарян вече се нареди и Илиян Джевелеков, като едно от знаковите имена сред нашите привърженици.

Снощи Илиян и шедьовърът му показаха за сетен път, че място за дрязги и вражди между нас няма и че любовта е черно-бяла.

Прекрасно бе да се види как песента „Локо але, але“ е аплодирана от представител на академичната общност като професор д-р Клео Протохристова, изтънкат литературовед и корифей в професията си.

Благодарим на Илиян, на Ирмена, на Велислав, на Свежен и останалите прекрасни момичета и момчета от екипа за невероятния празник, който споделиха с нас.

Присъствието на Христо Бонев беше акцент на вечерта и той получи платинена карта на фенклуба с номер 73.

Бившият капитан на отбора Христо Златински посещава второ фенско събитие в рамките на 1 месец в почивката му и също стана част от фенклуба.

Mainite.bg

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

8 КОМЕНТАРА

  1. Прекрасна инициатива. Браво на момчетата от фенклуба.

  2. 16
    14

    Браво за филма!Някой фен на Ботев ще напише ли книга или да направи филм???
    Никога- можете само интриги да пишете!
    Само Локо!

Comments are closed.