Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров сподели мнението си след инфарктната победа над Царско село с 4:3 след продължения:

“Разконцентрирани действия в защита. След 3 мача без допуснат гол, направихме много грешки в защита. Трябва да търсим и позитивите в тази среща. Приятна за гледане, но много инфарктна за нас. Предстои ни мач в Благоевград и тези продължения ще ни се отразят. Подцениха се елементарни топки и това ни донесе главоболия. Меледже не е в нужния ритъм. За него бе важно да поиграе 60 минути за да навакса. По-добре играем, когато Балтанов е на терена. Той вкара агресия в нашата игра. Основната ни задача е да се възстановим за Пирин. Надявам се да няма травми след днешната среща. Очаква ни тежко гостуване. Димов се завръща след наказание и ще разчитаме на него.”

8 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    1

    Днес любимеца на всички противникови нападатели, големия Радо Терзиев отново имаше brain fart day, винаги можеш да разчиташ на тва момче да ти преебе мача, днеска-два гола.

    Аз ако съм на Белия, ше му вържа една двупудовка на врата и ше го бутна от моста на Базата, не знам, все някак трябва да се отървем от тоя, сам не виждам как ше си тръгне.

  2. 3
    17

    Мезиш ли , мезиш ли байо ?

    Ама приказката за лакомия гъз , който сере кръв скоро ще ти я прочетат откъдето трябва.

  3. 10
    27

    Колко време ще гледаме недоразумението Кр.Димитров , неорентирания Терзиев и играещите като с ботуши Марин и Кр. Стоянов.Тези футболисти са в тежест на отбора. Техните изяви обезличават труда на целия отбор.

  4. 5
    43

    Белия се изчерпа – Вън!
    Незабавна оставка!
    Спадът в играта е очевадна от няколко мача!

    • 10
      5

      Да ти еба майката проста!! Четвърто поколение буфер си миндил такъв. Бакалчето да дойде искаш ли? Личи че изпълняваш поръчка на селския бек Палийски

  5. 1
    37

    Събличай и Стрижи !!!!
    Само така ще има дисциплина.
    Що не ми го докарате целият отбор на автомивката да го изкъпя?

    • 18
      1

      Споко, лаутарските мангали ще дойдат при теб като паднат от славия

Коментарите са затворени