Дисциплинарната комисия на БФС остави пловдивското дерби между Ботев и Локомотив да се играе на празни трибуни. Както ви съобщихме канарчетата бяха заплашени именно от такова наказание заради залят с вода съдия, което е прецедент и за което жълто-черните имаха предупреждение за лишаване от домакинство. Дисципът решиха да не правят компромиси на Ботев и наложиха наказание лишаване от домакинство, като го замениха с игра пред празни трибуни. Освен това наказание Ботев отнесе и общо 10 300 лева санкции.

Отложени за разглеждане инциденти от срещата

ПФК „Ботев” Пд. – ПФК „Левски” София

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.А от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

За използване на факли и димки довели до спиране на играта, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.Д от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 2 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК „Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б.Г от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

По доклад на делегата за заливане с вода на длъжностно лице, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.Б, предложение 1 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК „Ботев” гр. Пловдив с лишаване от домакинство за 1 среща и имуществена санкция в размер на 2000 лева и във връзка с чл.37, ал.1, т. 21 от ДП /2017-2018/ ДК заменя лишаване от домакинство със забрана за игра пред публика.

За навлизане на публика, на основание чл.37, ал.1, т.1, б.В, предложение 1 от ДП /2017/2018/ – ДК наказва ПФК “Ботев” гр. Пловдив с предупреждение за лишаване от домакинство и имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети, на основание чл.37, ал.1, т.4, б.А, предложение 1 от ДП /2017-2018/ ДК наказва ПФК “Левски” гр. София с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

78 КОМЕНТАРИ

  1. Колко е нагласено това само :D. И ще кажа защо – Ако помните Челсито(лека му пръст) беше залял по същия начин съдия или някой друг, но както и да е .Е след няма и 2-3 дена , гледаха записите и видяхам, че е той следователно той получи забрана да не посещава мачове на отбора.А какво се прави тука залива се садия и се пише само в медийте, е аджеба някой не голи откри тоя който е залял съдията.Или е поредна манипулация от някой хора !

  2. Абе някой задава ли си въпроса , защо Стоичков направи мача в Стара Загора и къде сме ние гордите Пловдивчани в БГ матрицата, щото май само ние нямаме стадион като за пред света ?!

  3. 2
    4

    Ами такива ни са фенувите ва….някой жа каже ли нещо за Кристиян Атанасов с одрязаната от самия себе си ръка ва….с бомбичката която беше приготвена за буферите ва да сейба.

  4. 5
    2

    Божо каза че никога не е имало такова разделение.Защо ли? Защото някакви “ултраси” си мислят,че са над всички и над клуба.Най-тъпото е,че всички им вървят по свирката.Няма да стъпя на мач,докато тия дрисльовци не си понесат отговорността и не си платят за глупостите. Едно време обясняваха,че така изкарвали глоби на селския,и така щял да се откаже от Ботев.Сега какво ви е оправданието бе????Това не е любов към клуба,кой каквото ще да ми говори. Божо що не каже нещо по въпроса с глобите?Къде е ръководстовто?Къде са мерките за спиране на тази простотия? С всяка следваща изцепка се отвращавам все повече и повече……

  5. Лошо ! Щяхме да плякаме гей бандити. Нищо , на джамията зад ВСИ ще ги оправим.

  6. 14
    2

    Докато имаме такива псевдо фенове, така ще е!
    Сами сме си виновни!

  7. 13
    8

    Тия грозни цигани с копията, цяла България ги видя, че са топ селяци и гнусари, и пак имат наглостта да коментират, дейба ваща мама циганска дейба…

  8. 25
    3

    Простотията е завладяла всичко , абдикацията от всякакъв морал е реалност ! Хората ходят да гледат дадения спорт за да се разтоварват от сивата действителност , а тук дори това не можеш да направиш . Какво общество за Бога е това нашето и каква изобщо е системата , когато един нормален фен като мен си е купил 2 карти , а не може да гледам и 1 мач ???!!! Ами в крайна сметка клуба да ни връща парите като не може да се справи с организацията на собственото си събитие !

  9. 9
    1

    А ти мислиш ли, че това е стадион? Колко пъти на стадион Ботев е имало заливане със вода? Не оправдавам малоумниците, които нанасят вреда след вреда на клуба, но това е положението, докато нямаме нормален стадион!

  10. 10
    15

    Как да схванат, като жълтурите сте доста прости хора?

    • 4
      9

      Разликата е, че вие на всеки мач сте за наказание.Ти можеш ли да си спомниш, кога за последно бяхме наказани, дебел? Какво си тръгнал да се сравнявате с нас?! Ама то малко акъл се иска преди да изтърсиш поредната си глупост тук не само да грухтиш.

      • 3
        1

        А ти може ли да не обиждаш ? Моля !!!

  11. 17
    13

    Ава ич да не ви пука…..ний с тейко си купийми нова плазма 1912 инча и жа га гледаме на двора ва до козарника ва да гоейба.

  12. 25
    2

    Общо 15 хиляди глоба за пловдивските отбори. За седмица. За шепа олигофрени. За треньорите на нашите деца шепа стотинки. Ще се събудите ли въобще?!?!!

  13. 28
    4

    Като чета коментарите ми става смешно ! Едни БФС ни е виновен други ама те и Локо хвърляха колкове.Абе оу то не може да си мислиш , че като заелеш с вода съдията или като нахлуеш на терена ще ни се размине.БФС точно това чакат !Да видят и най малкото и са ни одрязли главите и то не само на нас, а и на Локото !Хем няма пари в отбора хем пак се правят простотии.Банда наркомани си мислят, че са най големите еми не е така.Продължавайте по същия начин и после идвайте да ревете тука кой ви е виновен и кой не! БФС-то са си прави.Честито така развалихте празника на Футболен Пловдив дано се гордеете с това.А когато Локото ни простнат с 1-2 гола ще е точно заради това !

    • 4 минуса имаш.Интересно ми е какво им е мнението по въпроса.Явно мислят,че те са прави….

  14. 9
    23

    Хахахахха защо не вдигате телефоните?????? Нали сте били готови за 20 vs 20????????? Големи битки само в нета!

    • 22
      22

      Вдигай ръцете и не говори простотии кретен изнасилен.

      • 16
        17

        Дали ,невестулки прости? Страхливи мангали

    • 12
      10

      На кой си звънял бе мърсол насран? Вие не сте наред, звъняли били…. 🙂 Тишо ви каза и предния път, добре дошли сте в залата, там куките са безсилни.

  15. 15
    12

    ей тия жалтити ше ни разцепят другиден . аз съм свикнала , ама другите – вай вай вай ,
    мойто Асан и той ще го цепят ,на него .

    • 5
      5

      Как си свикнал, като последните 4 дербита жалтити нямат победа и са все наебани?
      Сега може и да бият защото Локото са адски слаби!

  16. 16
    7

    Така или иначе буферляците ще изядат жълтия боздуган! 3:0 Гаранция!
    Поне няма да омиришат базата!

    • 4
      3

      Така или иначе истината ще възтържествува за пореден път. И за пореден път ще се скриете за дълго:)

    • 5
      5

      Базата ще ви я вземе Дора Милева. Вие няма повече да я омиришете, нито да я помиришете. Отивате с Цецо в манделата:)

  17. 2
    1

    утре МАРИЦА домакини на лаута – що така …

  18. 31
    3

    ТОЗИ КОЙТО Е НАХЛУЛ НА ТЕ РЕНА ПОНЕ Е ОБЛЕЧЕН,ЗАЩОТО СЬМ ВИЖДАЛ ПО СВЕТОВНИТЕ И ЕВРОПЕЙСКИ ТЕРЕНИ СЕ РАЗХОЖДАТ ГОЛИ,НО ПРАЗНИ СТАДИОНИ НЕ САМ ВИЖДАЛ,ПОЛЯЛИ ГО С ВОДА АМИ АКО ВАЛЕШЕ КАКВО ПРАВИМ,КАК ЩЕ РАЗБЕРЕ ПОЛИВАТ ЛИ ГО ИЛИ ГО ВАЛИ,НАЙ ВАЖНОТО Е КЛУБЬТ ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ ,ГЛОБИ КАТО ИСКА ДА СИ ПРАВИ ГУСТО ДА СИ ПЛАЩА ,БФСТО ФУТБОЛА Е ЗА ХОРАТА А НЕ САМО СПЕСТОВНА КАСА

    • 10
      6

      Бях на мача и стана точно пред очите ми.Имаше ченгета точно през 70 см.Как тогава допуснаха този мъж да прескочи трибуната и да нахлуе почти до средата на терена.И това,ако не е наговорено – здраве му кажи.За ръководството въобще не искам да коментирам.Много отдавна този ВЕЛИК отбор,няма съвестен шеф,който да го поеме и ръководи както трябва.Има само мишки,не поемащи никаква отговорност.Давам и пример – Асен Караславов.Той е най-голямата мишка.Познавам го лично – човек,който никога не е поемал каквато и да е отговорност.Сменяха се ръководства,президенти,но той си е налапал кокъла и не го пуска,а нищо не прави.Това е един мръсен ПАРАЗИТ,но ще дойде и неговото време.Чакам го с нетърпение.

      • 6
        1

        За молива – гълъбар си много прав, но понеже и самия той знае, че за нищо не става и се е вкопчил в сладката службица и така ще си кара докато може.

  19. 22
    13

    Буферлята са най-доволни. Като ревне цялата база и са се насрали целият им жалък о(т)бор. Нищо, пак ще го лапат…

    • 2
      5

      Миналата година кой го лапна? Който и тази. И следващата. Амин!

  20. 20
    16

    Прекрасна новина. Тъкмо няма да гледам тъпи, криви, селски муцуни по тв.
    А виковете са като от зоологическа градина. Абе супер.

  21. 6
    18

    Абе колеги,не разбрахте ли вече,че това е поръчка заради Локо Пд.Знаете какво ще стане с тази прекрасна детско-юношеска школа,ако дойдат тъпите Буфери.Ако се върнете малко назад последните 2 години – това е обичайна практика,само и само да бъдем наказани пред празни трибуни.Разберете най-сетне,че тази прецизна и оборудвана детска школа е приоритет.Не може някакви надрусани тъпи хлапета да я изпочупват и оскверняват.

    • 13
      8

      Това само тъп селянин може да го измисли.

  22. 33
    2

    Крайно време е ръководството да вземе мерки, знаем кои хора стоят зад гостуващата скамейка! Стига подигравки с истинските фенове, заради няколко идиота!

  23. 19
    15

    Сульо и Пульо станали хулигани , довчера женички с вдигнати ръчички.

  24. 17
    31

    Пу да ви еба майката жълто-циганска-селска-пумашка

  25. 12
    19

    Един път БФС да излезнат с правилно решение!

  26. 47
    3

    В тоя клуб ако имаше някакво ръководство отдавна щеше да заведе иск срещу хората хвърлящи и поливащи с вода. Знаете кой е, имаше и камери, нека плати пропуснатите ползи и глоби от 30000 лева и да видим другия мач кой ще хвърля и полива… Явно сме богат клуб и на ръководството не са му проблем тия пари за кой ли път щом не искат да си ги вземат по съдебен ред. Както е тръгнало карта никой няма да си купи вече след като няма един който да гарантира на хората, че ще гледат мачовете. А и за осемте милиона ако е верно, че сме изхарчили, а един пирон няма на стадиона са си в право всички, които искат някаква промяна.

  27. 50
    3

    Vashta mama deiba kurvenska ot KPBP i Bultras. Ebete se v gaza shibani pederasi. Ne stiga che bihme Levski ami ot gore na tova i predmeti, bombi i zaliat sadia.

    Ebete si maikata shibani narkomani. Nikoga niama da vi stana chlen i da vi palnia gushata s chlenski vnos!
    Vie ste vredni za kluba. Platete si globata maika vi sheiba.

  28. 56
    6

    Клуба ни олекна с около 20 хиляди лева . После искаме стадион , заплати платени на време . Вместо да потдържаме момчетата от трибуните , ще ги гледаме по телевизора. А мисля че футболистите ни най-малко заслужават да играят на празен стадион.

    • 40
      1

      Айде пак хвърляйте бомбички , пиратки , кьорфишеци и конфети

  29. 16
    39

    Ами това е перфектно за нас – няма да има мучащи и цвилещи селяни на базата в Коматево, които да смущават нашите момчета на терена.От това по-хубаво здраве му кажи! Без присъствието на мучащата селска публика в жълто веднага пада заряда на мача, което сваля напрежението на терена и то най-вече на нас.Супер…аз лично много се радвам майна. Играем на техния терен без тяхна публика…прост перфектом за нас майна, какво повече можем да искаме.

    • 13
      4

      ЩЕ ВИ РАЗПОРИМ ТРЪТКИТЕ,ЦИГАНИ МРЪСНИ!7:0 ЗА ЖЪЛТИТЕ!

      • 2
        2

        Смени си дилъра! Ей,в Стряма какво ви дават?!?!:(….

    • 6
      2

      а ве майна утре играете като ГОСТИ на вашия стадион – как се чувстваш каго гост у вас – А КОМЕНТИРАЙ СЕГА …

  30. 11
    32

    И по добре на този цигтанска база ли е стадион ли е, пълен с болести на кой му се ходи.

  31. 38
    13

    Абе има и добра страна поне няма да дойдат на базата 300 некъпани копачи по потници да си стоят в столипиново щото по улиците на Пловдив едва ли ще излезнат лаута гей прайд арми

  32. 14
    34

    И сега какво? Трябва да си гледам дербито от двора на село. Пу дейба тая крива нива дейба. Поне ще си направя пресна салатка и ще си пийа студена ракиийка. Ай ай канариеееееееееееее

    • 30
      8

      Е па ний секи мач сме си на двора. С метиловата ракия и рупаме краставици, да иба тая селско-циганска съдба да иба…

  33. 46
    10

    Всичките беди идват от наркоманите , наричащи се бултрас и искат да вземат властта в клуба и да изгонят Палийски. До като тези бездомни наркомани не се изгонят от стадиона и се върне старото прозвище ”канарчета” винаги ще има борба за власт. Между наркозависимите наричащии се бултрас и канарчетата

  34. 38
    6

    Вън селяните и семкаджиите които хвърлят шишета от Базата. Другия път ще има тукати, ако видя някой да хвърля.

    • 18

      Не от централната трибуна хвърлят вода по съдията, а наркоманчетата в клетката! Лично видях срещу ЦСКА един 15-16-годишен лайняр да излива няколко чаши вода по съдията до вратата… Така че не знам какви тукати ще раздаваш, ами вземете си превъзпитайте селянчетата!

  35. 20
    18

    БРАВО. МНОГО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ НА БФС. ДА КАЖЕМ ЕДИН ПЪТ ЗАВИНАГИ СТОП НА ХУЛИГАНЩИНАТА ПО СТАДИОНИТЕ…

  36. 50
    7

    Абсолютни малоумници са тия селяндури,заради които постоянно ни глобяват и наказват без публика.Това не е любов към отбора,това само един селянин или наркоман може да го прави,знаейки че ощетява любимия ни клуб.Пуу майка ви ше.ба,боклуци мръсни.Само БОТЕВ

  37. 10
    35

    Дейба ваща мама жълта. Сега няма да мога да изкарам пари за пиячка, от продажба на билети на моите балъци семкаджии на централната. 🙁

    • 4
      2

      Тя пък твойта една красавица , и ти сигурно не и го слагаш вече.

  38. 22
    3

    Нито срещу черно море имаше проблеми след провокациите на гонзо ,нито срещу цска ! От кога е това ПОСЛЕДНО предупреждение като срещу пирин пак нямаше публика…Шибания перукан коли и беси,гълта пари нонстоп и никой не може да му каже нищо

  39. 22
    3

    Като цяло мисълта ти е добра, ама леко с обидите циганино-гей бандит, що то и ние гледахме мача със Славия и всичките ви простотии и ония копиехвърляч.

  40. 24
    5

    Къса памет имаш манго.Точно вие прекъснахте това интересно от фенска гледна точка дерби.

  41. 36
    9

    Софийско дерби ще оставят ли без публика, а буферите да не се обаждат , че хвърляха метални колове преди два дни. А тоя съдия, заляния, постоянно псуваше публиката и провокираше

    • 32
      7

      То Крушо говореше за една банда- от гейове, ако се сещаш.

  42. 31
    6

    Е както всяка година,то не беше бургас,то не беше софия…Срещу Пирин пак бяхме без публика,срещу черно море и цска не е имало проблеми…жив ташак е тва бфс ,да умрат всички канцеларски плъхова гълтащи заплатка от перукан

  43. 38
    4

    Опаа сега Тея организираните фенове, ще платят ли глобите за към 10000 лева. Нали голям го вадят, оставки искат и т.н.. То с глобите, които се налагат заради Вас можеше досега половин стадион да се построи.

  44. 58
    3

    Не МОГА ДА СМЕТНА ПАРИТЕ, С КОИТО ПАК НИ ГЛОБИХА. ПО-СКОРО НЕ ИСКАМ. НО НЕ СА ПО-МАЛКО ОТ 10 000 ЛЕВА. В ГУШАТА НА ПЕРУКАТА, ВМЕСТО В ШКОЛАТА ИЛИ В КОЛЕЖА. ДА, НАРОДЪТ ГО Е КАЗАЛ: КАПКА ПО КАПКА ВИР СТАВА. ОЩЕ ПРОПУСНАТИ СРЕДСТВА ОТ БИЛЕТИ ЗА МАЧА С БУФЕРИТЕ И СМЕТКАТА ОТИДЕ НАД 20 ООО ,Е, ЩЕ МЕ ПРОЩАВАТЕ , АМА НАИСТИНА МИНАХМЕ ГРАНИЦА. НЕ ВСИЧКИ, ОКОЛО 50-100 МАЛОУМНИКА ПРАВЯТ БЕЛИТЕ. ГОДИНИ ВЕЧЕ. СЛЕД КАТО “ТАРТОРИТЕ” НЕ ИСКАТ, ИЛИ ПРОСТО НЕ МОГАТ,ОТ ОТ КЛУБА ДА НАМЕРЯТ НАЧИН ДА СПРАТ ТЕЗИ ХОРА. КАКВО СЪМ ВИНОВЕН АЗ, ЧЕ СЪМ СИ КУПИЛ КАРТА ЗА СЕЗОНА( платил съм си и този мач) А НЕ МОГА ДА ГО ГЛЕДАМ. ЗАРАДИ ЛОШАТА КЛУБНА ПОЛИТИКА СПРЯМО ТЕЗИ СТОТИНА “ФЕНА”. МОМЧЕТА,АКО МОЖЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ, СПРЕТЕ СЕ , ТАКА САМО ВРЕДИТЕ НА КЛУБА!!!!

    • 6
      2

      Точно там стои и Божо! Ако е истински лидер, трябва да ги спира! Иначе, без респрект, няма смисъл от т.н. тартори!

  45. 23
    3

    И ся кво , бати и дербито , пълна трагедия той тоя мач без публика е като петел без опашка , ми на кажете ни следващия мач ама ако бяха Говедата. …….

  46. 29
    10

    Докато не се нахлуе на терена и съблече и стриже съдия директно по ефира на Диема , няма да се оправят нещата.
    Събличане и за тв коментаторите на Диема.

Коментарите са затворени