Пловдивското дерби е застрашено! Делегатът е описал поливане с вода, което е рецидив!

21
2995
Снимка на Боян Ботев

Провеждането на пловдивското дерби под тепетата или пред публика е реално застрашено, научи PlovdivDerby.com. Причината е, че делегатът е описал в доклада си заливане на длъжностно лице с вода, което е рецидив на мач на Ботев Пловдив и е действие, заради което канарчетата имат последно предупреждение. Още вчера ви информирахме, че канарчетата няма да бъдат лишени от домакинство, заради нахлуването на фена на терена или заради бомбичката, и че това може да се случи, само ако има хвърлен предмет с последствия. За съжаление на всички пловдивчани точно такова действие е било извършено.

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

SHARE

21 КОМЕНТАРА
 1. 3  0

  Със сигурност ако мача беше завършил с победа на Левски сега нямаше да има толкова медиен шум около това заливане с вода/ако въобще го има/.Изглежда че заливането с вода е по опасно от хвърлени бомбички с последствия.За това деяние Левски бяха наказани със затваряне на трибуна.И после казвайте че аршина е еднакъв.
 2. 13  2

  ПОЛИВАНЕ С ВОДА Е ОСВЕЖАВАНЕ,НЕ ОДОБРЯВАМ ТОВА ДА ПРАВЯТ ФЕНОВЕТЕ,ПО ДОБРЕ ДА ИМ СЕ СЛОЖИ ДУШ КАТО НА ПЛАЖ ,ЗА ДА МОГАТ СЬДИИ И ДЕЛЕГАТИ ДА СЕ ОСВЕЖАВАТ ЗАЩОТО НЕ Е ЛЕСНО ДА ПОДПИРАШ ОТБОРА НА НАРОДА И ДА ГЛЕДАШ КАК НЕ СТАВА ,ПАДАТ И ТО ОТ ОТБОР КОЙТО НЯМА СТАДИОН ,НО ИМА ВЕРНИ ПРИВЬРЖЕНИЦИ
 3. 12  12

  Ам чи те така си се къпят момчетата, заливат се , бъркат си по дупките да оберат рошколите и разни други неща и после на дискотИека.
 4. 19  9

  Играем ли извън Пловдив съотношение канари – буферляци 10:1
  • 13   8

   Е и? Те няма да дойдат щото ще паднат и го знаят. Ние обаче ще направим поредната простотия костваща на клуба пари!
   Ненадминати сме по простотии в България и това е най-жалкото !
   Количеството не прави качеството! При нас качество до голяма степен липсва. Манталитета брат. Манталитета ни е скаоан.
 5. 11  27

  Ква вода бе? На тоя мач имаше ексцесии, за гонене на отбора от групата, те за вода говорят!
  Рецидив е всичко онова, което се случва всеки мач на това селско игрище със селска публика! В друга държава, не един мач, ами вадене от групата щеше да има за такива селску прояви! Да не говорим, че игришето в коматево никога не би било допуснато, за мачове от елитно първенство!
  Засрамете се един път и спрете селските изцепки! Това е истината!
  То футбол вече нямаме, те за някво дерби се вайкат? Да ги наказват, ама както трябва! Това се отнася за всички останали! Дано го направят при закрити врати в коматево! Поне ще спестят сума ти пари за полиция, както и ненужни ексцесии! Ботев са далеч по-добрия отбор в номента. Да си играят, да си бият и толкова.
  • 26   7

   Тоя пък. Те другите стадиони в страната щото да като Олд Трафорд та за базата в Коматево се хванал. Сигурно е по-добра от половината „стадиони“ в групата.
 6. 24  7

  Чудесно! Дербито в София 5000 бултраси vs 800 мангала, в Бургас 8000 vs 1500! Пък после един месец не се коментира публиката, след това циганите почват пак фантазиите – били любимеца на Пловдив, символа и т.н.
  • 7   19

   Правиш ли разликата? Вие сте сган, а сганта не може да определи доброто от лошото.
   За да ме разбереш, вие ходите само на подобни мачове, защото сте комплексари и тъпанари. На другите мачове сте по-жалки дори от Верея като публика. Там е разлката.
   Защо не коментираш мачовете ви с Монтана. Черно Море и други на Коматево, когато нямате и 500 дущи?
   Това вашето се нарича паплач!
   По-интересно става, когато паднете след такъв мач. Тогава изчезвате за известно време и пак си ставате мишките, които ви знаем всички.
   Сега усещате, че може би ще победите, защото наистина сте по-добри в момента, но не се ли случи, резила ще е огромен!
   • 0    0

    А бе мухльо, вие понеже сте много хубави и за това ли сте по 200 мангала и то на дерби мачове.
    Ебах ви в гладните сиваци! Нямате по 2 лева в джоба да напълните трибунката от практикер, тръгнал да говори за сган и за публика.
 7. 8  2

  Извинете да попитам само… Ако мачът бъде изместен в София или някъде извън града ще има ли публика или не ?
 8. 28  5

  Когато Костов ни беше треньор в Разград беше залят с вода.Тогава обяснението беше че това не е действие което се наказва.И нямаше такова ,дори и глоба.В София на дербито имаше ударени длъжностни лица с бомбички,а Левски получиха наказание затваряне на сектор.За едни може за други не.
 9. 23  6

  Ами, ако е имало наистина такова заливане, кякво да опише?
  Иска ми се да разбера неко друго…..
  Кой рещава кога да се запалят фоерверките на стадиона и се прекъсва мача? Присъствам на няколко мача…включително на този за Суперкупата в които точно когато нашия отбор играе добре и държи инициативата в мача бива прекъснат от фоерверките, които признавам си наистина да ефектни но и носят наказание на клуба.
 10. 10  43

  Не вярвам да накажат жълтите цигани.
  Макар, че са за вадене от групата с тяхната наркоманса публика. Но мафиотското БФС начело с Боби пияницата са страшно куронпирани.
 11. 29  2

  Поредната глупост на някви гамени които не знаят защо са там

Comments are closed.