Точно в 19:26 часа в пловдивския хотел Империал на режим пристигна отборът на Локомотив Пловдив, видя репортер на PlovdivDerby.com. Интересното е, че в същия момент в една от залите на хотела заседава Сдружение Ботев Пловдив, което е съставено изцяло от фенове на канарчетата. Едните и другите не подозират за присъствието на градския съперник. Феновете на Ботев все още заседават, а играчите на Локо минаха набързо през рецепцията и се качиха по стаите си. 10 минути след това феновете на Ботев излезнаха от своето заседание, и приеха присъствието на тима от Лаута с усмивка.

 

10 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    7

    През 2001г футболисти,администрация,тренери и чистачки нахлуха в чалтиците на сюлейман лаутлу и не искат да си тръгват.Пъпчиви мургавелковци ги припознаха,смениха си бащата,рождената дата,татуси и графити.Посмешище за града ни.Имате време да си приготвите багажа и обратно в Кюстендил.За чист град.Културна столица.

  2. 7
    5

    Футболистите и феновете на локото предизвикват усмивки и съжаление.

  3. 11
    10

    “Излезнаха”, “престигна” …
    Това може да бъде написано само от жълт идиот!

    • 10
      3

      Не глупако. Трябваше в Ловеч да почетете Челсито! Защото ние го направихме, а той го заслужаваше!

  4. 32
    4

    И за да има новини трябваше да има и ексцесии ли? Не толкова отдавна футболистите на Ботев и Локомотив в денят преди мача бяха на режим в Новотела. Феновете ходеха заедно на стадиона. В едни град живеем. Приятели сме. Това съвсем нормални неща.

    • 3
      5

      do ne mnogo otdavna 90% ot fenovete na lokomotiv bqha ot stolipinovo i nikoga ne sme hodili zaedno na stadiona nito sme bili priqteli taka che izlez ot filma v koito si se vkaral,do ne mnogo otdavna nqmashe plovdivsko derbi edinstvenite derbita bqha sreshtu cska i levski,machovete sreshtu lokomotiv bqha sus sushtiq zarqd kato sreshtu marica pd i spartak pd

Коментарите са затворени