“Контузените футболисти футболисти ще ни липсват в срещата с Ботев, но сме изправени пред свършен факт. Надявам се другите играчи и тези, които ще заместят отсъстващите, да се справят в тази ситуация”. Това каза треньорът на Черно море Илиан Илиев пред Spartal.bg ден преди мача с Ботев

“Труден мач ни очаква. Ботев разполага с добри изпълнители и ще е тежко. Двубоят за Купата беше равностоен, но предстоящият ще е по-различен. Нагласата ни е да изиграем добър мач и да вземем точки”, коментира Илиев.

Относно напрежението с феновете на Ботев Илиан Илиев заяви: Аз се изненадах от отзвука, който се получи. Някои ваши колеги побързаха да направят новини от едно недоразумение и се създаде грешно впечатление. Не знам изобщо откъде дойдоха тези интерпретации. Истината е, казах нещо за една шепа фенове на Ботев, но аз не съм имал предвид тяхната публика, а само 5-6 души. В момента, в който давах интервю, тези 5-6 души обиждаха моето семейство. Ако тези грозни думи бяха насочени само срещу мен, нямаше да има проблем, защото съм свикнал. Но да обиждат най-скъпите ми хора, за мен бе нетърпимо.

Аз не съм обидил публиката на Ботев. Тя създаде страхотна обстановка за един футболен празник, но ако цялата им публика се идентифицира с въпросните 5-6 души, ще е жалко.

90 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Беаво, Илияне! Шибай индианците! Шибай!!!

    • 4
      1

      Циганино, много ли ти е тежко, че отбора ти се подкрепя само от ромското малцинство? Исторически локомотив Пловдив е подкрепян от мангалите. Този отбор е създаден 36г. За работищете в железницата роми. По късно всички цигани от строителни войски където правиха жп пътища ги караха на мач на лалута , а и затова ви е там стадиона – стратегически, близо до столипиново! Да си знаеш плаванко- гей бандит!

  2. 5
    1

    Къде се загуби Господин Бугерофф? Време е за Дезинсекция?

  3. 5
    2

    Факт че на централната има десетина където са за екерисажа. Но и в шоплука марулево морето и на джамията на централните трибуни има такива утрепки. Факт!

    • 2
      1

      Прав си,но Велизар е даже много повече от индианец.Той си просто леке!

  4. 12
    2

    Тъй като лайнутските мангали с примес на гейбандити мвого искат да чуят мнението още веднъж на Илиан им предлагам утре да отидат след мача и да го попитат: какво е искал да каже и как го е формулирал. Нали това ги боли толкова много? Какво е казал треньорът на Черно море? Не ги интересува какво казват технеи треньори и президенти за любимото им ЛОКО ?Те се интересуват само и единствено от Ботев! Разбираемо е!!!! Локото е гейбанда и с фенска маса от малцинствата. НАЛИ ТАКА????

      • 4
        2

        Някои форумни герои като Стикса, Делян Коматевски и сие живо се интересуват какво точно и как го е казал Илиев по адрес на феновете на Ботев. Утре Илиян е на базата на Ботев нега групата на Шаро да се организира и да намери начин, било и члез коментатора на Диема, да уточни това с Илиян. Те всички се правятн на ГОЛЕМИ МЪЖЕ и надявам се това да не е проблем за тях. Иначе, другият вариант е да си ПЛЮЯТ по темите на БОТЕВ хванати здраво да панталоните на мъжете си и да се услушват за нови гейпромоции на Лаута

  5. 9
    3

    Мангалите се прескачат да коментират индианците на Илиян.
    Никой нищо не казва за Циганите на Христо Бонев
    или
    за Гейовете на Крушарски..
    Защо ли?

    • 8
      2

      Ама те не се интересуват от ЛЮБИМОТО СИ ЛОКО, наречено ГЕЙБАНДА от любимия им президент! Тях ги интересува САМО БОТЕВ! Те лягат и стават с мисълта за Ботев! Нямат личен живот. ДИАГНОЗА И ТОВА СИ Е…

  6. 10
    4

    Илиан ясно каза всичко в интервюто си след мача! Както за публиката на домакините, така и за “стадиона” им! Сега е повече от нормално да се опита да смекчи ситуацията! Всички зрители чуха и видяха истината! Изводите всеки си ги е направил! Индианци, секяни, простаци….все определения описващи феновете на клуба от Коматево! Това не е обида, а самата истина!

  7. 10
    5

    Другари, какво стана с Фонда на фондовете? Отпусна ли заема на заемите? Или май ни подаде кура на куровете и той?!

  8. 6
    5

    Илиан каза ясно, че публиката на Ботев е създала прекрасна атмосфера и че не давал някави отрицателни мнения за нея. Отделно в този форум ЕДИН представител на гейбандата и любител на този вид удоволствия се опитва да обясни на Илиан какво е искал да каже и да го поздрави за това, което не е казал. Гейска му работа! Казвам ЕДИН, защото е ясно, че този ОЛИГОФРЕН се предтавя под различти никове и дава смисъл на жалкото си съществуване в този форум. Той всеки ден трепери от страх !Ами ако утре закрият форума и не може повече да осмисли скапания си живот?Жалка работа! Но така е ! Без приятели, без семейство, без смислена цел в живота.. Остава форума и гейбандата………………

    • 9
      4

      Илиан ви нарече ИНДИАНЦИ… 4 пъти!!!

      Каза, че на това игрище трябва да се забранят официалните мачове.

    • 4
      1

      Андрей, пусни записа за да се види истината! Защо криеш?! Какво ми пускаш разни ЗАМСКИ тука. Естествено, че сега преди утрешния мач ще се опиташ да ЗАМАЖЕШ с някакво си интервю, дето само ти го публикуваш

  9. 6
    7

    В почивка съм и бързам да ви пиша защото ме чакат много чинии за миене – трябва ни треньор като Илиев, а не некадърник като Белия. Заради неговите “тренировки” Неделев е станал дебел като балон.
    Това го убива момчето – не стига, че е супер грозен, ами сега и дебел!! Като се прибави, че и немски не можа да научи, то му остава само една левачка. Ама както е тръгнало и това ще загуби скоро заради този “треньор”!!!!

    • 5
      6

      Aахахаха, НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА ЦИГАНСКА ЧЕРНОБЯЛА!!!

      • 4
        5

        моля игнорирайте имитатора – невъзпитан каруцар от село. Може само да псува и си мисли, че това го прави да изглежда умен. Много иска да го уредя в Лондон да мие чинии и той, но аз не знам езика за да му помогна. Пък и квартирата е тясна дори за мен и пакито, няма как да пуснем и 3-ти…

    • 8
      2

      И много загорели тави те чакат , марш в миячното че ще ти спра нета !

    • 1
      1

      Чул те Господ.Дано я изгуби тази ‘левачка’.

  10. 9
    4

    Илиан Илиев каза, че на това тренировъзно игрище не трябва да се играят официални мачове.
    Попитахте ли го за това?

    • 2
      3

      Питай за това Делян Коматевски-оригинала От снощи не може да ходи от разпраната си трътка

      • 4
        5

        и как разбра, бе индианец? Защото те игнорирах и ти си помисли, че си постигнал нещо ли?!
        Не си ли чувал, че по-умния отстъпва?

        Не всички сме като теб – имаме си личен живот, работа … и не можем като теб да висим по цял ден в този кенеф. Не понасяме миризмата! А ти горкия така се изхранваш… Съжалявам те, но всекиму според способностите!!

        • 7
          3

          ХА ХА Ти и личен живот! КЕНЕФЪТ Е ТВОЯ ЖИВОТ! Ти ГО ОЛИГАВЯШ ВСЕКИ ДЕН С ПОМИЯТА СИ, МАНГО. И не само това. Ти си жалък с злобата и агресията си към Ботев. Но какво да се прави? Всеки си има смисъл в тоя живот? Твоят е ЛОКОТО, КРУШАРСКИ И ГЕЙБАНДАТА… Дерзай, Комат Делянов? Има още живот пред тебе…

          • 3
            5

            Когато говорим за “злоба и агресия” то е редно да споменем ОЛИЦЕТВОРЕНИЕТО на тези две думи – ТИ!!
            Та ти дори се страхуваш да използваш един ник защото бързо ставаш за смях. Затова крадеш никове на уважавани фенове…
            Типично за подъл индианец…
            Моля те продължавай – много ме забавляваш!

          • 2
            3

            Тоше, любими мой имигранте, от теб “по-агресивен” в този форум няма! Ти си прост каруцар, който си избива комплексите. Във форума си много агресивен, но не не дойде на Сточна гара. Мишка, нали?! Жалка…

            Но и ти си имаш хубави страни – винаги когато ТИ ми миеш чинията съм спокоен. Предпочитам теб пред колегите ти гастарбайтери от Африка и Азия.
            Освен това си и чудесен дудукчия… облекчаваш безценно.. Направо завиждам на твоя партньор в живота от Пакистан

        • 5
          1

          Аз си използвам само моя ник за разлика от тебер мангол Дерзай по темите за Ботев. То и за гейбандата от Лаута какво ли можеш да кажеш?

  11. 13
    7

    Вари го , печи го , индианеца си е индианец , цървула трандафор няма да стане никога.
    Индианеца ще изкараш от селския резерват , но селския резерват от индианеца никога .

    • 7
      1

      Така е индианецът няма да се промени. Тои взима и колекционира скалпове. Виж гейбандата може. Тя дава различни НАКЛОНИ и АКЪЛИ за това на своите шефове. Като се съчетае и с ромска кръвна плазма си е направо уникално творение на природата…

    • 3
      2

      Верно,така е и с гейбандата, вари ги печи ги-гейбандита си е гейбандит.

  12. 8
    10

    Гледайки видеото се вижда , че Илиян Илиев употребява цели 4-ри пъти думата ИНДИАНЦИ.
    Значи това не е случайно казана дума за коматевските жълтури.
    Треньорът на гостуващия отбор дава интервю пред медия и не влиза в контакт с ИНДИАНЦИТЕ.Защо тогава ИНДИАНСКАТА ПУБЛИКА от Коматевския резерват го обижда и напада.
    Ами защото просто са си невъзпитани ИНДИАНЦИ.
    Браво, Илияне! Много точно ги кръсти ИНДИАНЦИ.

  13. 8
    5

    Когато чужд човек на клуба като Илиян Илиев, каже такова нещо, не е много приятно.
    Но когато собствените ти хора кажат :
    Бонев : Повечето феновете на Локо са роми.
    Крушарски : Гейове и дегенерати.
    Узунов : Прокажени.
    Шенсой : Сред футболистите ни има гейове.
    Тогава вече боли много.

    • 5
      5

      А приятно ли е като капитана на Ботев каже: Ботев са жив ташак?!
      Или когато УЕФА те осъди за корупция?!

  14. 5
    6

    Господин Илиан Илиев погледнете се в огледалото и се замислете да проверите родословното си дърво дали наистина сте Българин чак тогава давайте клалификации на останалите..Без да обиждам етноса,но ми приличате на циганин и в това няма нищо лошо и вие нямате вина..

    • 3
      5

      Вие сте в центъра на Столипиново с вашия прословут фен клуб, който е обединил над 40000 цигани, та на база познанията за циганите(защото цялото ви поведение е точно циганско) може да изкажете подобно мнение!

  15. 7
    8

    Ти си казал за 5-6 , защото толкова индиански маймуни е имало на скелето.
    Всички са такива нискочели квадратно глави коматевски индианци.

    • 4
      5

      “Скелето”?! И това ли преписахте бе, кюмюри!

      • 7
        4

        Добре де , поляната с падналата ограда от силния вятър

    • 4
      3

      Не замествай нашия треньор в някакъв измислен твоя гейски филм. Не знам дали и можеш да четеш, но помоли някой да ти каже думите на Илиян…. пиши си за твоя отбор от Лаута, за Крушарски, за купата, за нещастната си гейска участ, за времето, но не замесвай Илиян!!!

      • 5
        3

        Бегай бе гагауз , отдалече ти се вижда коматевската трътка.

        • 4
          1

          Ти продължавай да плюеш по Илиян и да го замесваш в твоя гейски сценарии и ще видеш разцепената си трътка Ще ми дойдеш към морето и тъпата ти кратуна ще кънти като хлопатар на диво прасе МАНГАЛОГЕЙСКО ПОДОБИЕ НА ОЛИГОФРЕН

      • 4
        3

        Жълт педераст от хората на Жоро и пакистанската масития се прави на моряк! Тъп селски урунгел!

  16. 6
    6

    Илияне, естествено, че цялата жълтуро-индианска публика се асоциира с тия 5-6 уродливи помака. Не виждаш ли, че всички те скочиха като наебани, даже специална декларация ти написаха

    • 3
      2

      Не замествай нашия треньор в някакъв измислен твоя гейски филм. Не знам дали и можеш да четеш, но помоли някой да ти каже думите на Илиян…. пиши си за твоя отбор от Лаута, за Крушарски, за купата, за нещастната си гейска участ, за времето, но не замесвай Илиян!!!

  17. 20
    6

    Публиката на “Ботев”Пловдив създава страхотна обстановка за истински футболен празник!!!

    • 3
      3

      Все едно, че играят два отбора маймуни от зоологическата градина на пловдивския кмет!

  18. 5
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! За имблемъта, Напреш!!!!! ….но първо ДЕЗИНСЕКЦИЯ!!!!! http://ingenerov.net/images/stories/articles_img/steam/180632524.gif

  19. 20
    5

    Пфахахаха, джуджето почна да дава на задна…

    • 3
      4

      Той няма опит като тебе на рязани паламарки!

  20. 14
    12

    Нази стрямалий туй нещо не на бърка…..бат Стоян канара-пернатия кълвач ни каза че докато свят светува ний жа сме си горди индианци ва да гоейба.

  21. 11
    17

    СТРАХОТНА ИНДИАНСКА АТМОСФЕРА СЪЗДАДОХА ИНДИЙЦИТЕ. ТОВА ИСКАХ ДА КАЖА. ХАУ.

    • 15
      6

      Не замествай нашия треньор в някакъв измислен твоя гейски филм. Не знам дали и можеш да четеш, но помоли някой да ти каже думите на Илиян…. пиши си за твоя отбор от Лаута, за Крушарски, за купата, за нещастната си гейска участ, за времето, но не замесвай Илиян!!!!!!

  22. 8
    16

    На жалките селски жълтури вече много силно и трайно им лепнаха прякора-ИНДИАНЦИ.
    Отърване вече няма за тях.
    Много точен и верен прякор-ИНДИАНЦИ.
    Това ще им остане на жълтурите до гроб.
    А нали си имат за треньор.Белия вожд.
    Браво, Илияне!
    Но е факт: Илиян казва за 5-6 индианци , прекалили с огнена вода.
    Само ФК”Индиана”- Коматево!

    • 17
      5

      Илиян се отказва от думите си. Били лоша интерпретация .Той не смята че публиката на жълтите е индианска. ПРЕДАТЕЛ! Сега какво ще пишем ния феновете от Лайнута…. Може би оди за нашия президент@@@

      • 2
        1

        Хаха, Илиян се отказа, ама вие се припознахте като специално му писахте и отговор-декларация! Тъпи криви жълточервени помашки уроди!

      • Илиан не се е отказал от думите си! Вие трябва да му направите банкет, че тази циганска сбирщина от изгрев бойс, циганите от околните села и помаците дето се събирате в Коматево, вие издигнал на пиедестал, като ви е сравни с индианци с древна култура, писменост, традиции! В същност, вие сте си маймунски произход!

    • 15
      3

      Искам да знам какво каза Венци Стефанов?
      Какво каза Зума?
      Какво каза Крушареца?
      И не на последно място, какво каза Вълчо по телевизията?

      Е това са факти, останалото са измимшльотини на тъпоумен циганин-педал от село!

      Пудатиебамайката циганска чернобяла!

      • 3
        1

        Пакистанска мастийо, забърквате ВЕЛИКИЯ ЗУМА в олигофренски измишльотени, които никога не ги мислил дори, но Динко Дерменджиев каза:В ЛОКОМОТИВ получих за три месеца толкова уважение и обич, колкото не съм получил в Ботев за тридесет години!

        • Преди днешната последна тренировка президентът на Локомотив (Пловдив) Левент Назифоглу донесе баклава и почерпи всички на стадиона. Той обясни, че така се процедирало преди всеки мач в Турция. Левент Назифоглу бе категоричен, че неговия отбор е фаворит за предстоящия мач.Мухахахахаха.

      • 2
        1

        Отивай на работа, че чиниите чакат

        Пу да ти еба майката циганска жълта индианска!

  23. 8
    22

    Илияне уточнявай, че само за вождовете става дума. Цялото племе се притесни от това твое изказване след мача.
    ХАХАХА!!! ОБИДЕН КАНАР, МАЙНА, ПЕЧЕЛИШ! ТЕ ТВА Е ЛАФА НА ГОДИНАТА!!! ХАХАХА! АМА ТАКА Е- ИНДИАНСКА ИМ РАБОТА!

    • 11
      5

      Нали ви казах, че каквото и да кажат аз пак ще си пиша глупости ХАХАХА

      • 15
        8

        Ташунко, ти така и не разбра какво казах @Лайнутска мършо, знам ти циганските номера. Аз защо избягах от ЛАЙНУТА….. Така че лапай и се потапяй дълбоко.

  24. 18
    7

    Знаех си,че Илиан ще се извини. Той е работил в цивилизована европейска държава която дори навремето е била и империя и е видял как хората живеят,общуват, и се уважават. Това което той каза след мача за купата беше повече плод на адреналин и емоция…защото отборът му се представи добре но загуби след дузпи. Ние не ти се сърдим Илиане! Ще те посрещнем топло и с ръкопляскания. Пловдив е цивилизован град с хилядолетна история.

    • 8
      17

      Виждаме ви колко сте “цивилизовани” всеки мач – то е мучене, грухтене, маймунски звуци, абе цяла зооградина сте в Коматево.

  25. 16
    5

    На оня мангал Стикс с 15 имена му замина опорната точка

  26. 22
    5

    Да си вземем поука и без простотии утре!
    На циганките, които ще налазят след малко да пишат – лапайте банана!

    • То си а кой да лапа! Тодор е специалиста по лапането и то повече от банан!

  27. 9
    24

    Илияне уточнявай, че само за вождовете става дума. Цялото племе се притесни от това твое изказване след мача.

    • 15
      6

      Не отстъпвай Илиев Ти беше на Лаута и видя гейатмосферата Тои затова избяга

    • 15
      6

      Никой не се е притеснил, че мойто ЛЬКО навсякъде го посрещат с възгласи ЦИГАНИ. Аз се гордеь, че съм сиган ………..

      • Гордостта на циганите разбира се е Изгрев бойс Столипиново, прав си жълт манго!

  28. 9
    22

    Илиане, е*и им майката на тия Индианци! Нищо не става от тях! И други сериозни хора във футбола са го казали!

      • Кои са педерастите бе мухльо, А? Все известния в България Жоро, а в международно отношение Тодор пакистанската любовница!

Коментарите са затворени