Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев каза доста интересни неща след края на мача България – Черна гора, в който той отбеляза от дузпа попадението за нашите.

“Всички момчета се раздадоха, за което ги поздравявам. Накрая този хикс може да е от решаващо значение. Дузпата трябваше да я бия аз или Спас Делев. Той излезе и затова аз се нагърбих. Видях коляното на Чочев и изпаднах в шок. Надявам се да се възстанови по-бързо за националния отбор”, заяви Тодор Неделев.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Тошко,Бодура,Станислав Костов,и Мартин Минчев,са най-конвертируемите БГ футболисти,всички знаем,че това не е национален отбор,а мениджърска агенция,Тошко,и Бодура са доказани футболисти те трябва да си вдигат цената,а Станислав,и Мартин просто трябва да бъдат видяни,според мен Тошко изигра един не лош мач на фона на останалите десет(в последствие малко повече),а изказването на Тошко ме върна около четири,и повече десетилетия назад,когато Войнов,и Панов(в мача срещу Франция),се скрили в пясъка,и Зума бил дузпата.Нямаме национален отбор ЗАЩО!?!?!? Отговора е ТОЧЕН И ЯСЕН,това което ни е държавата,това е и всичко останало.

    • И с какво точно се е доказал Тошко? С това, че играе в стил 60-те години защото няма физика за друго ли?
      Кой му е виновен, че е дебел?! Ами да тренира повече

  2. 1
    3

    ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!:))). Тъй като само по себе си ухапването е безболезнено и не предизвиква силните сърбежи свързани с ужилвания на комари или болките от ужилване от пчели или оси, важно е при пътувания в местности с ендемично присъствие на кърлежи(СТОЛИПИНОВО, ШЕКЕРА, АДЖАСАНА, ПИЧ МААЛА), в края на деня да се направи пълна инспекция на потенциално откритите (а по възможност на всички) части на тялото и ако се забележи кърлеж, много внимателно да се отстрани. Опитните БОТЕВИСТИ, или хората живеещи в потенциални ендемични райони на болестта ТРЯБВА ДА имат винаги пинцета, за бавно и предпазливо изтръгване на паразита!!!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))). https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  3. 10
    6

    Не разбирам какъв беше този национален отбор. Тошко имаше очевидни трудности да пробяга 50 метра.
    Когато съдията ни подари измислената дузпа, Неделев пробяга 30 метра за да я бие и така се запъхтя, че през цялото време ме беше страх да не припадне точно преди да нанесе удара.
    Ебаси трагикомедията!!

    • 11
      4

      Че дузпата е измислена, така е. Но какво щяхте да говорите, ако не я беше вкарал?
      Тошо бил 0, Кобрата бил слаб, Гришо бил не зная какъв си, полицаите еди какви си, лекарите корумпирани, учителите неграмотни!Колко човека от коментиращите са перфектни в своята област, ама реално? Не народ, а мърша!

      • 7
        1

        ТОШКО НАИСТИНА БЕШЕ СЛАБ, ОСОБЕНО ПРЕЗ ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ. ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ИГРАХА СЛАБО…

      • 3
        3

        значи всеки който мисли, че Неделев е дебел и е в националния само за да може Пеевски да го продаде, е народен предател. Така ли?

        • Не ме интересува дали Пеевски, или някой друг иска да продава! Проблема на нас българите е, че оплюваме всекиго и всичко, разбираме от всичко, даваме акъл за всичко, а не поглеждаме реално, какво представляваме като индивидуалности!

          • ами значи да хвалим всеки и всичко ако е от Ботев. Така ли? Никога да не казваме истината ли?

  4. 9
    1

    ВСИЧКИ НИЕ ПЪК СМЕ ШОКИРАНИ ОТ ВЯЛАТА И БЕЗДУШНА ИГРА!!!
    СРАМ СТЕ

  5. 2
    3

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ

    ИЗЧАКВАМ ДА СЕ НАВЪДЯТ ПОВЕЧЕ ВРЕДИТЕЛИ, ЗА ДА НАПРАВЯ ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!! САМО В КРАЙНИ СЛУЧАИ, ПРИ СИЛНА ПОПУЛАЦИЯ, ЩЕ ПРАВЯ ПЕРСОНАЛНА МОЩНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ!!!! ЗА СЕГА САМО В БОРДЕИТЕ НА ШЕКЕРА ИМА МНОГО ХЛЕБАРКИ И ГНИДИ НА КЪРЛЕЖИ! ТАМ ЩЕ НАБЛЕГНЕМ МОЩНО!!! ЩЕ ИМА ИНТЕНЗИВНИ ТРЕТИРАНИЯ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН!:))))))))))
    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif. :))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))

  6. 6
    7

    В сериала търсим палячо с наднормено тегло, мислещ се за голяма работа, а посрамен като емигрант ГЕРМАНИЯ???Предимство е ако е грозен, с големи уши, няма знания по немски, живее на село, а се мисли за гражданин и е свършил с кариера и живот!

    Подочухме за някаой си тошко от Майнц 05, преизпълващ условията?Може ли повече информация за този клоун топкандидат???

    • 5
      1

      той е вашия човек.
      Предвиждам Оскар или най-малко номинация

    • Майнца няма да свърши работа,ще стресира рибата,много е грозен,някой октопод може да получи сърдечен удар,аз като успял човек,който,е на ТИ с морските дарове ти казвам.

  7. 14
    1

    Да знаете,че тоя , Зафето не дойде в Ботев за хубаво…Доведе един дето още не сме видели какво може и в какво състояние е , но пък за сметка на това започна лекичко да се ослушва за изходящи трансфери и то на млади и перспективни футболисти в посока ЦСКА. Преди Бакалов правеше някакви такива неща,но тоя е на път да го задмине.Президентът Самуилов трябва да знае какво се случва защото атмосферата около първия отбор може да стане опасна.Не може хора като Зафето хем да получават заплата хем да подкопават отбора. Трябва да се изисква 100% лоялност от всеки който има привилегията да работи и е на заплата в Ботев

  8. 10
    13

    “ИЗВЪНРЕДНО: Клубове от САЩ и Турция набелязаха Ники Михайлов”…а Шишко с големите уши ще си седи вечно на село…НЕЖЕЛАН

  9. 8
    17

    Тошо, не те ли е срам да си толкова дебел и да се пишеш футболист.
    Никъде няма да те вземат, майна, колкото и да ти надува балона Андрей.

    • 21
      7

      Поне разбирам играта и ви го нахлацках от 50 МЕТРА!

      • 7
        18

        Разбираш ти от белот…..
        хахаха “разбирал играта”…..
        А немците дали са съгласни?!

  10. 7
    18

    Ушатият позори и срами България, най-слабият на терена , а с най-голяма уста….СРАМ И ПОЗОР са синоними на тошко неделев!!!

    • 11
      5

      Толкоз си проС,че чак димиш!А твоя синоним какъв е ,имаш ли толкова мозък да го разбереш?Между другото,злобата ще те умори.

  11. 9
    5

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ Утрепъфми ги тиа биройци!!! Нямъ по дубри ут нас Клоакомотиффф Стулюпинууу!!! Ша ставъми шампоани със сигурнуст!!!ИСКЪ СЪ САМУ ДЪ СЪ УБИДИНИМ СИЧКУТУ ФРАКЦИИ ОТ САМОСФАЛ, РЕДОСЕЯЛКА ДУ ГРЕЙДЕР И ФАДРОМА 49.12!!!! НАПРЕШ МОЙ КЛОАКОМОТИФФФФФФ!!! ТИ СИ МИ В СЕРСЕТУ!!! ПУФ ПАФ..КЕНЦ!:))))))…….и повичи гей билети, чи нямъ манги…..:)))))

    • 4
      8

      Теб трябва да те изгорят,бе помияр!

  12. 11
    18

    И аз изпаднах в шок като му видях шкембака и бузите на Тошо😲😐

  13. 11
    16

    Тудоре ти си идол на Стоян канара и по цял ден пее………………Ооооооооо мой Бутвфъ ний за тйъеб га жа умрем.

  14. 8
    15

    Пак от фалшива дузпа вкара медийния ушатко

  15. 1
    11

    …време е да се изсереш дъртия жълтур ФЕКАЛА…. АЙДЕ ЧАКАМЕ ТЕ,ИЛИ ТИ Е СВЪРШИЛА СМЯНАТА НА БАРИЕРАТА И ВЕЧЕ СПИШ?… СПОКО И УТРЕ Е ДЕН😀

Коментарите са затворени