Футболният клуб Ботев Пловдив се събра в клубното барче днес следобед, за да отбележат заедно 107-ия рожден ден на клуба! На тъжеството присъстваха всички работещи в клуба, както и четирима представители на Борда на директорите – Иван Йотков, Ангел Палийски, адв. Радев и Васил Наумов.

“Искам да благодаря, че всички сме заедно. Поздравявам ви и нека бъдем задружни, защото имаме честта и привилегията да сме в клуб с традиции и огромна значимост”, обърна се Иван Йотков към присъстващите и вдигна наздравица.

Към присъстващите няколко думи каза и легендата Петър Зехтински. “Отборът ни е добър, за което поздравявам Ники Киров. Дано скоро се върнем и на Колежа! Ботев е вечен”, заяви Зико от микрофона.

65 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Ботев е символ на Пловдив,избран от пловдивчани.Най-популярният,най_титулуваният и най успешният отбор под тепетата според фактите.Ужас на душманите

  2. Наздравииии, апапи!!! Скоро идва парата! Пак жа крадем!!!

  3. 5
    8

    Миячът имал собствен бизнес в България, докато мие чинии в гетото на Лондон? Какъв ли е? Коя работа е по- долу от мияч на чинии… Проституцията!!! Но ако държи проститутки защо са му чиниите…остава сам да дава дупара, за да свързва двата края…

    • 13
      1

      Хайде спри се де ! Дразниш! Всеки ден едно и също ,оня ако е мияч ,ти какво работиш там ?Адвокат,счетводител?
      Омръзна ни от вашия спор , намерете се и се избийте в някое лондонско гето!

      • 2
        12

        Анонимен, стига си ревал като жена, бъдете мъже…

      • 7
        1

        Личи му какво работи по умните постове и че обича да го обиждат – работи по-долната според него професия. С други думи Стикс е проститутка.

    • 7
      1

      Кое е гетото на Лондон, пак питам?

      Виж бе смотаняк, съсредоточи се върху всекидневните неща-наливане с метил, баране на съсухрената пишчица по нощите, сране у форумо….не се занимавай с неща дето не са ти ясни с други думи.

      Или ако си много ербап, дай некви координати да те намеря, гнидо лилава, датиебамайката циганска!

      Ама да не стане като миналия път-аз да те чакам, ти да ме псуваш във форума, путка страхлива!

      • 1
        3

        Бареков, ти си съвремемнен бай Ганьо!
        Щял да става учител. “координати” иска. Ми на теб матенатиката ти е МЪГЛА, бе миячо на чинии.

  4. АПАПИ!!!!! УБСЪЖДЪМИ НОВЪТА ИМБЛЕМА НА КЛОАКОМОТИФФФФ!! ТУВА И МОИТО ПРЕДЛУЖЕНИЕ! АКУ ГУ АРЕСАТИ, ГЛАСУВЪЙТИ!!!! СМЯТЪМ, ЧИ ТУВА ЧУДУ ДЕМОНСТРИРЪ СИЛЪТЪ НА НАШИЯ ЛЮБИМ СТУЛЮПИНСКИ УТБОР!!!!
    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ!!!

  5. AРЕЕЕЕЕЕЕ МАНГАЛИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, РЪЦЕТИ ГОРИИИИИИИИИИИ, ИМА ЛИ ЦИГАНИИИИИИИИИИ’

    Todor The Great can hurt you
    He cuts you from 50 and leaves a scar
    Things fall apart, but nothing breaks like a heart
    And nothing breaks like a heart!!!

    И ОЩИИИИИ ОТ СЪЩОТОООООООО:

    Todor, Todor, Todor, Todoooooor
    Oh, I’m begging of you please don’t fuck me from far away
    Todor, Todor, Todor,Todor
    Please don’t fuck us even though you can!!!

    Ахахахаха, УМРЕТЕ ЛИЛАВИ АМЕБИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!

  6. САМУ АПАПИТИ УТ ФРАКЦИЙЪТЪ ТРОТОИНЕТКА 49,12- АДЖАСАНЪ, ДРЕЗИНА 49,12- ПИЧМААЛА -ПАЗЪРДЖИК И САМОСВАЛ49,12- ПОРДИМ, НИ СЪ СЪГЛАСНИ С БОТЯФ, ДУРУГУТУ АПАП УТ УБИДИНЕН КЛОАКОМОТИФ ПРИЗНАВЪМИ ДУКУМЕНТИТИ И РИШЕНИИТУ НА ПЛОВДИВСКИЯ СЪД!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))

  7. 5
    10

    Елза , пак си се насрала.Чак тук замириса. И можеш ли да обясниш как си хем в Лондон , хем на гарата , хем миеш чинии, хем дежуриш на бариерата .Аз още преди ти казах , че изпадаш в депресивни състояния с агресвни изблици.Пий си хапчетата, за друго вече е късно !

    • 8
      5

      Пфахахахаха, сульо селски, знам че за тебе е невероятно некой да се връща по два пъти на месец у родна Майка България да си нагледа тукашния бизнес, но свикни с простата идея че ние от БОТЕВ ПД сме горна класа хора, не сме като родата ти, джебчии на Ливърпул Стрийт и Падингтън, миячи на тоалетни у Сохо и секва измекярщина в 5та зона.
      Просто не съди по себе си, помияр нещастен, датиебамайката лилава!

      • 2
        7

        Виждам ,че добре познавалш забележителностите на Лондон , а в Сохо сигурно работиш. И си идваш тук с нискотарифки , за да ти закърпят косматия задник, нали с него си вадиш хляба .Другият път , когато си идваш иди на зъболекар , тук е по – евтино. Ще ти се отрази добре и на духовата секция! Доведи и пакистанския зет!

  8. Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;влива „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;………………………….

    “В съдебно решение на Пловдивския окръжен съд от 25 юли 1942 година става ясно………………….

    АПАПИ, КЪТ ЧУЯ ЗЪ ПЛОВДИФСКИЯ СЪД И ПРИПАДЪМ! ЯМ СИ ТЕСТИКУЛИТИ УТ ЯТ!!! ХАААААААААА:))))))))) РАСПЛАКА НИ АНАТА СТОЛЮПИНСКА!!!!!!!!!:)))))))))))))) ПУФ ПАФ!:))))))))

  9. АЙДЕ СЕГАААААА ГОЛЕМИЯ ХИТ НА МАРТИН ЛУКОВАТА КУРВААААААААА::

    В МОЙТЕ ОЧИИИИ ПЪЛНИ СЪС СЪЛЗИИИИИ,
    ТОДОР ВЕЛИКИ ОТ ЦЕНТЪРА СЕ ИЗПРАААААЗНИИИИИИИИИ!

    Курви чернобелиииии, кур за вас мастиииии!!!

  10. 2
    5

    За кой от всичките ?
    Важното е да има кифтаци на аванта

  11. 14
    1

    Интересно защо на нас черно белите в цяла България ни наричат циганииииии?

  12. 4
    11

    Оформя се двубой между Елза и Стикса , само трябва да се уточни по правилата на ММА ли ще бъдат или К-1. Вземете си маски , плюнките са гарантирани. Дано след този двубой двамата да замълчат за известно време!

    • 9
      2

      Бай Иване (да та ебе кой те фане), Стикса е ултрастрахлива, неуспяла в живота, кирлива путка.
      Как мислиш, колко време ше отнеме да му чупя носката и да му скачам на главичката?
      Аз залагам между 5 и 10 секунди.

      Тиебамайката….

      • 2
        4

        Елза ,тебе безстрашната, не те ли чакат още на Сточна гара? Тогава май нещо се беше объркало с транспорта от село. Това , че псуваш , заплашваш и се държиш агресивно не те прави по-корав . Презареди Бг.

        • 5
          1

          Ахахаха, да точно така мойто момиче, само дето аз бех там, а на спирката имаше само 50 годипни лелички, чичаци и едно две малки момиченца, в нито едно от които не разпознах Стикса, тъй че учтиво те моля да си навреш средния пръст у гъзо и да ВЪРТИИИИИИИИИИШ. ахахахахаха, майка вио дейба циганска страхлива, само да ми каже тоя капут къде да го намеря в лондон, и бобитата нема да го спасят, такъв секс го чека…

          Eееееееййййййй, ше ви газя сичките с джипката бе, цигани безпросветни, да ви еба майката гноясала!

  13. 7
    1

    Нашиъйт столюпински Клоакомотифффф пък е създадин през 49,12 гудинъ ут Зеки Султан III Миризливий!!!!! Пуф паф…..:)))))))) Мухааааааааааа

  14. 14
    2

    Чакам снимков материал от 80 годишнината на черно белите цигани.

  15. 9
    2

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!
    КЛОАКОМОТИФЦИ!!!! Няма никъкъф начин дъ ни признайм БОТЕВ, за най стария утбор в България!!!!! Фсичку е дукуминтиръно и яз смръдливийъ Клоакомотифец им чиститя рожденния ден!!!!!! Да пребъде Во веки Веков Отбора на Пловдив!!!!!!!!! Свобода за Фекал Клоак Буфероффффф, за да може да направи Дезинфекция!!!!!!!!!

  16. 8
    17

    Отново името ми се замесва в смъртни пожелания и призиви. Миячът ме “убива” всеки ден във форума, днес е изявил желание да бъда намерен и обесен на високо дърво!

    Един нормален родител ако влезне и прочете написаното, не би направил децата си ботевисти за нищо на света! Олигофренията е превзела аграрите, с цветовете на чернозема и житото!

    Да си Локомотивец, ето това е чест…

    • 10
      3

      Ама путко заспала, аз ше те ритам в главата докато пуснеш червено ма мастийо проста.
      Само дето ти си една страхлива, ебана путка, дето е нощен пазач некъде у на майка си сиренясалата путка, да ти еба майката циганска.
      Ако си верно у Лондон, ше те напипам и ше ти скачам на главата докато почнеш да пееш Доко, Доко, въшлива гнусна мастийо…

      Само се обозначи къде да те намеря, ей Богу, обещавам ти да те разцепя гнидо…

      • 6
        4

        Кво му обръщаш внимание на тоя недоносен лебед? Лишен от обич, социален живот и всичко останало типично за нормалния човек.

      • 1
        4

        Бареков, надувай пакистанския кавал

  17. 9
    15

    Пичаги Стоян канара скоро ще хвърли бомбата за нашия Бутвфъ……намерил имане у Стряма с папироси и там пишело че сме основани още от древните траки и затова дойде и името АФД-ТРАКИЯ ва да гоейба.

    • 11
      6

      Ега си колко си оригинален!С тая пача глава можеш ли нещо друго да измислиш?

      • 4
        6

        За теб селяко стрямски съм готов и в Тракия да дойда да живея ва да тейба.

  18. 32
    5

    Първо нека черно белите джендъри да покажат документ , че са създадени 1926 г . Второ няма как да докажат , че са първоприемници на спорт клуб при положение , че са играли срещу тях и завършва 11- 2 за спорт клуб. И трето да покажат снимки от 80 годишнината на техния цигански отбор . Дейба вашата мама локомотивско циганска дейба.

  19. 5
    15

    Палийски на Колежа, щото ще си купи още един хотел!

  20. 6
    17

    Нали утри беши ва? И кътгледам майчи 1907- мЪ съ нъ създали? Група новорудени в рудилния дом весила…
    Ай нъ здави кънариее.

  21. 9
    22

    Тоя молива ебати грозника,онач баръмска как му е вързала незмам.

    • 21
      2

      Точно така мойто момиче, в нашия отбор сме ги събрали само грозни-Молива, ВЕЛИКИЯ ТОДОР НЕДЕЛЕВ и пр.
      Само дето като се стигне до мач и некакси красотата отстъпва место на ЗЛОВЕЩО ПУБЛИЧНО ИЗНАСИЛВАНЕ ОТ 49,12, майка ти да еба в косматите уши!

  22. 23
    10

    Идеални са снимките:

    Мамата с фланелка Лондон
    Легенди като ВЕЛИКИЯ ПЕТЪР ЗЕХТИНСКИ и Трифон Пачев си викат НАЗДРАВЕ!
    Николай Белия Магьосник разкрива тайни от кухнята на некви жени и обяснява на Молива как ше ебем наред!

    Радост за окото!

    Чернобели мюсюлмани, гледайте и плачете майка ви умрела дейба!

  23. 24
    8

    Коментарите срещу Ботев ги пише само един човек, това е оня хомосексуалист Венци дето се пише, като Стикс, Лошо куче и още по 100 начина.
    Само Ботев!

    • 3
      15

      Дада да, и Стикс сам натупа Y труп, сам натръшка онези пред Петербург и им би шутове в главата…нищо, че не е присъствал!

      Мияч, или е по правилно да кажем копач на чернозем и събирач на жито, коментарите срещу ботевЪ ги пише цял Пловдив! Вие сте нежелани в града и това е глас народен ,глас Божи…

      • Гнидо,публично заявявам ,че теб и брат ти Ерол ,ще ви изкарам червата и ще ви обеся с тях!

    • Венци ….сигурен ли си ,че така се казва тази гнида?
      Няма да има много джендъри с това име….жалко ,че и те ще ходят разцепени заради стикса

  24. 23
    7

    Искате ли да спрем с тази омраза и противопоставяне,искате ли да си спомним как беше през 80-те,стига вече,стига сме правили кефа на тези които умишлено ни карат да се мразим.

    • 16
      4

      Moже.

      Намерете и обесете публично Венци Стикса на високо дърво и стискаме ръцете!

  25. 7
    22

    Какво ще правим с толкова рождени дни – днес е първият, юли имаме два – Металик и Ботев направиха Ботевъ, след това на 25 .07 . 1967 Ботев , Спартак и ССК Академик стават АФД „ Тракия ” и накрая на 29 .11. 1989 пак Ботев , почнах да се бъркам кога да честитя на прятелите си папагали.

    • 20
      5

      Абе манго,ти как не си умрял още от толкова много завист и злоба?Това колкото и много да го повтаряш,няма да стане истина а ще доказва само,че си скапан комплексиран мангал!

      • 4
        13

        Къде видя заист и злоба , просто се чудя кога да честитя на приятелите си папагали рожденият ден на отбора , които харесват . Тук по скоро има ирония , но какво да ти обяснявам, с този словоред на второкласник едва ли ще ме разбереш.

    • 17
      3

      А така Бай Иване, изплачи мъката, освободи от товара циганската душа, кажи си какво е на сърцету (освен Локу), разкажи за Държавен вестник, разкажи за Кюстендил, за Жоро Наркомана и за легендата Емо Наков.

      Разкажи за купата, майка ти дейба циганска умряла дейба!!!

      • 2
        9

        Елза , учителко любима , пак започна с нервните изблици . Да не те е пипнала критическата? Обясни спокойно кога да честитя на папагалите рождения ви ден . Само толкова ! И още много ще ми е интересна среща между теб и Стикса. Презареди !

        • 9
          1

          Може ли да си толкова проЗ ве гейбандит?Ами цяла Б.Г знае,и историята го доказа кога е,само гейбандата не им увряха чотурите тъпи.Иначе през оная работа ни е какво си мислят бандитите.

        • Кога ще се срещнете…че да се свършат емигрантските ви мъки?!

  26. 21
    8

    Три коментара и забележете нито едни не е на фен на Ботев.
    Както Зико е каза Ботев е вечен,не е като туско сръбско афириканският отбор на Локомотив.
    107 г. запомнете го лилави бандити.
    ОТБОРА НА ГРАД ПЛОВДИВ ТОВА Е БОТЕВ.
    И скоро очаквам да видя обесени фенове на локомотив след като влезат пак жълто черни кранове на Колежа.

  27. 14
    21

    Честит 9-ти рожден ден,
    Бъдете все така вмирисани, страхливи и женствени….

  28. 12
    20

    Нали е на 12. Циганска работа, всеки ден рожден ден.

Коментарите са затворени