Жоао Пауо и Тодор Неделев буквално решиха да преподават днес футбол и двамата вкараха 3 много красиви попадения за победа на канарчетата с 3:0 над Дунав. Жълто-черните създадоха над 10 положения до 68-мата минута, но токата така и не влизаше в мрежата на противника. Жоао Пауло откри за домакините с прекрасен диагонален удар, а Неделев с бомбен шут от близо 30 метра в 74-тата удвои. В 79-тата минута Жоао Пауло след чудесен пробив и изключително точен и премерен изстрел покачи на 3:0.

45 КОМЕНТАРИ

  1. Всички искаме да вкарваме по 3 гола на мач.Ама няма как да стане.Имаме третото нападение в групата.Да,защитата ни е слаба,но тя зависи от играта на целия отбор.Грешат всички.Вчера направихме ужасяващи пропуски.

  2. 6
    28

    Докога ще карате с играчи под наем селяни прости. Фалшиф отбор.
    .

  3. 28
    4

    пфуууу , тия жалтури нямат спиране ,само бият. Пък ний 3 гола вкарвами в 4 мача .
    саде Локо и дано са опраим догодина

  4. 9
    38

    Това не беше мач! 60 мин. ми скъсаха нервите. Белия е за гонене! Не може да ги мотива, не може да ги командва, пичовете си играят когато искат и ако въобще искат. Е, няма такъв отбор, няма такъв треньор. Зимната подготовка на отбора е пълен провал и в тактически и във физически план! Отбора не може да влезе в кондиция вече 6-ти мач,постоянно са уморени! Явно на подготовката са смлени от блъскане и тичане все едно са многобойци!

    • 32
      5

      Добре бе, тва не ви ли писна на секакви столипински изклесяци, секакви аджисански мамули и още по-секакви братчеди на Кривака да се хабите в мизерни напъни да клатите Белия.

      Разберете едно много просто нещо: НИКОЛАЙ БЕЛИЯ МАГЬОСНИК остава в БОТЕВ ПД поне още 5 години.

      Ако на некой нещо не му харесва, да си вземе лаптопа, да го навие на руло, да го лъсне едно хубаво, да го обърне настрани и да си го забие В ДИВИЯ докъдето стигне!

      • 6
        27

        Майкати дейба нещастна, педераст, налапай си малката пишка и млъкни. Да не мислиш че нии сме кат кавала. Ша та открием и дупе да ти е яко, лайнар с теб лайнар. Тогава ща видиш колко си велик, щот ша та пишат по вестниците.

        • 24
          2

          Ахихихихии, ама не е хубаво да се издаваш така лилава столипинска гнидо а оше по-не на място е да споменаваш болници и разбити глави ако се сещаш, ЧИКИДЖИЙО!

          Седи си там в тенекията и върти на лууп гросмайсторските изпълнения на Ралица, Малина, Къпина и Пърдиньо, смучкай на Крюшо провисналите топченца и си ебавай майката столипинска!

    • На всички недоброжелатели на Ботев, клубното ръководство, треньорски щаб, момичето на кафето, готвача на клуба, а така също и чистачките, искам да споделя една сентенция на братските немскоговорящи народи. А именно, да ми ЛИЖЕТЕ задника. След това да излижите задниците на целия отбор, ръководство, треньори … и на чистачките и бай Кольо пазача. Ако туй не ви стига, започнете да лижите и предниците!

      А на теб специално, докато лижеш ще те тупаме по кратуната.

  5. 25
    6

    Честита победа канари и добър вечер и на вас мангали. Лошото паленце искал да налива…. ами по добре да си налее още една домашнярка, че утре DP с ATM ги чака на морето. Ами като искате да ви излиза тотото, залагайте за победи на Ботев. Разбирам, че ви се иска да хванете големия коефициент, но вместо това хващате големия жълт член. Лично аз го играх 1;+2,5 гола, което беше най логичния залог с оглед представянето на отбора, а и реално погледнато резултата съвсем спокойно можеше да е двуцифрен в наша полза. Но както и да е, продължавайте да злобеете и да се гърчите, много ме радвате.

    • 5
      19

      НЕ БОЙ НИЕ ИГРАХМЕ ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ 3:0 БАТЕ ЛИЛЧО ОЩЕ ПРЕДИ ТРИ ДНИ ГО БЕШЕ КАЧИЛ НА СТРАНИЦАТА СИ ВЪВ ФЕЙСБУК ДОВОЛНИ СМЕ ЧЕСТИТО И НА ТЕБЕ И НА ВСИЧКИ ПЕЧАЛИВШИ

      • 19
        3

        Да ви помогна тогава и с прогноза за утре…. 1тв; +3,5; 4:0 точен. Аптеки Марешки със специална промоция на вазелин за всички черно бели фенки.

  6. 5
    36

    лицето Киров – вън, нищо не става от този треньор, един мач не сме изиграли като хората.
    Нито веднъж не е подредил отбора правилно! Ето и днес всичките му голове ги вкарва играч на лудогорец.
    Това е срам, не се търпи вече. Защитата е трагедия, напред не ми се говори.
    Докога ще търпим белия тарикат, Киров да се гаври с хилядите фенове на този славен клуб!
    Вън Николай Киров от Ботев Пловдив!!!

    • 19
      2

      Тоя агент защо във всички сайтове копира едно и също мнение? Платени провокаторчета, а? Но от кой отбор? Само да не са смърфиетки.

    • 20

      Крив, ти ли си да ти еба майката селска? Взимай си копелето и се омитай от Ботев! Помияр нещастен! Гнусен интригант!

    • На всички недоброжелатели на Ботев, клубното ръководство, треньорски щаб, момичето на кафето, готвача на клуба, а така също и чистачките, искам да споделя една сентенция на братските немскоговорящи народи. А именно, да ми ЛИЖЕТЕ задника. След това да излижите задниците на целия отбор, ръководство, треньори … и на чистачките и бай Кольо пазача. Ако туй не ви стига, започнете да лижите и предниците!

      А на теб специално, докато лижеш ще те тупаме по кратуната.

  7. 5
    19

    Няколко пъти ти обяснявам, че си просто и тъпо парче, но ти пак продължаваш. Виж има ли някой друг, като теб да обижда, да псува и т.н. Обсебил си сайта с безкрайната си простащина и се изживяваш на велик разбирач и съдник. Но както е казал нашият Отец: Прости му Господи, той не знае какво прави и какво говори!

    • 22
      5

      Еби си майката, сополкьо!
      Навий си чаршафите дето ги дращиш след всеки мач на руло и си ги наври в гъза.

  8. 5
    19

    Хубава победа,Канари!…но такова разделение на феновете до сега,не съм виждал дори и при селския.Нз на какво се дължи това нещо,при положение че отборът върви толкова добре…

      • Виж ни агитката,кога е била толкова малка и то на домакински мачове?!

  9. 14
    32

    Обикновено победителите не ги съдят. По-долу виждам, че феновете са доволни. Нещо повече, смятат, че с този отбор можем да жънем успехи и в първата шестица. За разлика от тях, аз съм реалист и считам, че победите срещу отбори, борещи се да не изпаднат, не са мерило за класата на Ботев. Наистина Киров много добре ги подрежда и си върши перфектно работата, но няма магическа пръчка да ги предпази от индивидуални грешки, а те са доста във всеки мач. Щом като Тошко пропуска на празна врата и сам срещу вратаря, какво да говорим за другите? А какво да кажем за физическото му състояние? Срещу Дунав периодично си правеше почивки, но ако играе в Европа кой ще му позволи да го прави? Излишните килограми му личат и по бузките, които е направил. Ами Серкан- Може ли национал да не знае как се шутира, къде се поставя опорния крак, какво е положението на тялото и как е изпънат шутиращия крак за да не хвърчи топката в облаците? Какво да кажем за Минев- цял мач псува като хамал, една топка не може да центрира, всеки момент е за картон?! Густаво, с изключение на извеждащия за гол пас, всеки път като получи топката се чуди какво да я прави, задържа я, започва да лъже, докато му я вземат. Така мога да продължа още много. Сега моите критици ще кажат да гледам Барселона. Аз ги гледам редовно. Въпросът е нашите момчета да ги гледат, да се учат, да се усъвършенстват, за да намалят личните грешки до минимум. Чак тогава ще можем да се надяваме на успехи и на по предно място от петото. Защото срещу тъй наречените грандове, срещу които и съдиите ни режат, трябва да не пропускаме, да не правим индивидуални грешки, за да се надяваме на успех! И още нещо, има едни футболисти, любимци на младите фенове, които са много надценени, за които Киров трябва да помисли, дали догодина трябва да са в отбора?! Това е моето мнение и не държа никой да го споделя. За мен е важно Ботев да бие и то с красива игра. Такава, каквато през дългогодишната история сме гледали! Ако има и по някой велик майстор, още по-добре! На края- САМО БОТЕВ!

    • 32
      3

      “За разлика от тях, аз съм реалист”

      Не, ти си ебати малоумния цървул, честно.

      Феновете се били радвали-ми дай ако искаш тука да ревеме, да се оплакваме и да искаме оставката на треньора.

      ТОДОР НЕДЕЛЕВ нещо му бил крив-човека който носи целия отбор на гърба си и който дава 80% от асистенциите в отбора, билимал бузки и правел грешки на празна врата,ахахахахахаххаха ебахти мамула нещастен.

      Ама, чакайте, сега идва най-доброто: Серкан нещо му бил крив! А БЕ ЕЙ ПСИХОПАТ НЕЩАСТЕН, ДА ТИЕБАМАЙКАТА ПРОСТА БЕ, СЕРКАН ДНЕС НАПРАВИ МАЧА НА ЖИВОТА СИ ЗА НАС! Нещастник шибан, махни си очилата и гледай пак няколко пъти мача белким ти светне колко си прост.

      Никакъв фен на отбора не си ти, ти си един самовлюбен педераст, който си умира да пише чаршафи с тотални празнословия след всеки мач на отбора, да се пудри и да демонстрира псевдоначетеност с клишета, умрели фрази и тотални нелепости.

      Лайнар!

      • 5
        13

        Ей тъпанар, какво си се захванал с човека бе? Написал си мнението , а ти плюеш. Що не си направиш един сайт и в него само ти да пишеш? Може ли някой да напише нещо и ти да го започваш, такъв бил, онакъв бил? После майка му, баща му , та до девето коляно. Къде си расъл, къде си пасъл, че си и най великия? Пиши си тъпотиите и остави останалите да коментират. От тях може и да научим нещо ново, щото от теб няма кво! А сега в твой стил: еби си майката нещастна, глупак!

    • 14
      3

      КАВАЛ – реалист, е няма такова чудо в света! ДГД, кавале!

    • Аз съм почти 100% съгласен с KAVALA. Дори и за Тошко. Зле е физическата му форма, ако се сравнява например с един среден немски футболист. А да не говорим за английски. Говоря за СРЕДЕН, не за топ футболист. Имат и още да наваксват за подаванията. Макар с радост мога да кажа, че се е увеличил процента на точните подавания. Но има още мегдан.
      Преди време когато пропускахме като гламави, защото целехме вратарите, използвах сравнението на мухата в писоара. Не знам дали тогава ме чуха или беше съвпадение, но почнахме да бележим по 3+ от тогава. Сега гледам, че търсят ъглите. Съвета от мене : Като се пикае в писуара, не пикайте в мухата, ама пикайте В писуара а не извън! 🙂 И пак ще има 3+.
      Само Ботев!

      • 3
        1

        Приятелю, ти да не мислиш че аз тея неща не ги виждам?
        Да, ок, ТОДОР НЕДЕЛЕВ не е във форма да пробяга маратон за половин час и сигурно в Ман Юнайтед ше го гледат накриво, НО!! НО! Това е ТОДОР НЕДЕЛЕВ! Това е основния ни, най-ценния ни играч, човека около когото се гради всичко в този отбор и след такъв мач, в който той е направил противниковата защита разногледа, ти да седнеш да ми го критикуваш-еми дебилно е.

        Направил бил пропуск на празна врата-голям праз! На всеки се случва. То така вземете критикувайте и Лудия за двата му стопроцентови пропуска. Пропуснали били-и кво от тва, дайте да ги обесим, щото нали те в другите отбори не пропускат грам, много важно.

        И оше: трябва да си най-най-най-големия олигофрен на света или просто да си сляп къртик (или както там се казват мъжките къртици) за да критикуваш Серкан след подобен мач.
        СЕРКАН човек! Момчето не сбърка нито веднъж, раздаваше пасове по конец, за пръв път в живота си откакто играе в мъжкия ни отбор се приближи до това, което всички очакваме да стане-отличен разиграващ и атакуващ халф.
        За пръв път.
        И некакъв никому непознат уонаби критик-мамул седнал да го критикува.
        Нещастник.

        Да, изпуснахме много, казах вече 9-1 е реалния резултат, но когато се критикува, дайте да говорим по същество и за конкретни неща не е така априори.
        Вчера направихме такива атаки и такива контри че ми идваше да изляза на терасата и да викам УРА!
        Жоао Пауло е безценен, безценен и се надявам да направим всичко за да го задържим.
        Ако и защитата ни влезе малко от малко в час, в първата шестица няма да стоим никак ама никак зле.

        Амин, дай Боже!

        ААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!

  10. 34
    4

    Буферите само тото и Домуса са им в главите.Измислите нещо ново.Изтъркахте се от глупости.Много по добри сме от вас.И класирането го показва.

    • 20
      3

      Какви глупости? Те и глупости не могат да измислят!

  11. 37
    2

    Ако Серкан си задържи е тва ниво на иггра, с Балтаната и ТОДОР НЕДЕЛЕВ в халфовата линия и напред с Жоао Пауло, Диого, Густаво плюс Дуде и Лудия като опции, мисля че бая народ ше го отнесе в първата шестица.
    За Чичо Венци Дебелия изобщо да не говорим какъв КУР ше отнесе.

    ААААААЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАААРИИИИИИИИИИИИ!!!

    P.S. Тва момче Шопов дето идва при нас не е лош ИЧ.

    P.P.S. Ееееййй цигани, помните ли Божката Васев при оня мач-инаугурацията на Балтаново табло, а?

  12. 35
    6

    Ах как се бях подготвил да ви наливам като вървеше 0:0… Сега минавам на обичайното – Домуса ви купи и тоя мач!

  13. 35
    4

    След първите мачове се вижда голямо израстване на отбора.Такава игра искаме да гледаме.Ще пуснем много кръв на водещите отбори.Само Ботев Пловдив.

    • 35
      3

      Разбира се. Големите удари, стават при изненадващи резултати. Когато фаворита загуби от по-слабия отбор.
      А в тази среща Дунав бяха фаворити. И са по напред в класирането, и имат серия без загубен мач.

  14. 36
    7

    И аз искам да вкарвам като Жоао, но само ми/ни го вкарват.

  15. 54
    8

    Реален резултат- 9-1.
    Е затва ви казах че беще добре буферите да се класират за първата шестица да ги разклечим от ебане.

    За пръв път виждам Серкан да изиграе цял мач перфектно. Дано да е добър знак за бъдещето.

  16. 42
    9

    Браво! Велик Ботев! Само успехи за пловдивският лидер!

  17. 41
    13

    Жална ни майка локомотивоциганска! Изпадаме!

Коментарите са затворени