Локомотив Пловдив загуби с 0:3 от Лудогорец на Лаута.

Първото попадение бе дело на Клаудио Кешеру в 14-ата минута, след асистенция на Вандерсон. Румънецът се възползва от точно подаване, освободи се майсторски и с плътен изстрел прати кълбото в мрежата.

Три минути по-късно българският шампион си осигури комфортна преднина. След центриране от корнер, Абел Анисе игра с глава и топката попадна точно в Марселиньо, който нямаше как да сбърка отблизо на празна врата за 0:2.

В 19-ата минута домакините застрашиха вратата на “орлите”. Димо Бакалов отправи силен шут, който за жалост на “смарфовете” профуча на сантиметри от левия стълб.

В 34-ата минута Вандерсон пропусна окончателно да сложи точка на спора. Бразилецът излезе сам срещу вратаря, но се забави с завършващия удар. Георги Пашов се възползва от колебанието на крилото и със самоотвержено действие предотврати чист гол.

Втората част започна с опасност пред вратата на българския шампион. Аяри отправи топовен шут, но Ренен демонстрира отличен рефлекс и спаси.

В 60-ата минута Джоди Лукоки пропусна сам срещу вратаря.

В 66-ата минута Пламен Николов получи директен червен картон за грубо нарушение срещу Лукоки и домакините останаха с човек по-малко.

В 90-ата минута Жоао Пауло вкара за 0:3. Лукоки проби отдясно и върна към своя съотборник, който с прецизен изстрел не остави шанс на стража Диао.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    д, бехме по-слаби от Лудогорец и заслужено загубихме. Искам обаче само 2 неща да отбележа – имаме 3-ма нападатели (Мони, Веско а сега и Дино) които пращат топката от дузпа в тъч или дълбоко в облаците. Остават сами срещу вратаря и не вкарват. И то не еднократно. Второто е супер тенденциозното съдийство на депутата ръководел мача. Вече надявам се на всички е ясно как се става депутат в БГ. Поклон пред силните на деня!

  2. 17
    2

    Не е тежко поражението,на всеки може да се случи.Питам,къде са гаднярите които чакаха Ботев да се издъни?Не ви се смея,съжалявам ви!!Ботев незнам какви страхотии го чакали,а вашият Локу го чакало светло бъдеще.Ами хубаво,честито!ОНЯ тъпук с дънните риби къде е?ОНЯ запознатия ,където ръсеше бисери къде е?Къде сте ве тарикати?Дано това ви е за урок!!Ся тииихооо!Щот и Крушо рече че ви заебава,и чаооо,ще ни липсва цирка Кюстендилски, ама..ще го преживеем.

    • 13
      2

      Нека допълня,изкефиха ме обаче претъпканите трибуни!Препитвайте с цел да не бъдат продавани билети на жълтите,за сметка на многобройните фенове на урода от Кюстендил. Мухахахха.

  3. 30
    4

    Буфери, пак ли сте наказани на празни трибуни? Ама не е честно, гледам 100-150 души са пренебрегнали забраната. По посещаемост биете само Славия и Септември. Тъжно, но истина…

  4. 13
    12

    Грозна картинка. Не знам дали е истина. Най-вероятно е .. Грозно и тъжно. Болно ми е за Локомотив тъй като съм фен на този отбор от години. Имало е и преди тежки моменти, че и по-тежки. Моментите с Галя Топалова, когато се борихме за изпадане със Сливен и Локо София… Моментите с Коко Динев когато продаваше мачове, но въпреки всичко биехме грандове като ЦСКА и Левски когато си поиска той…. Моментите когато нямахме собственик и оцеляхме на предела… Моментите когато Марешки бе собственик и бутна трибуната и разруши целият отбор на половина… Локомотив оцеля във всичките тези тежки дни. Локомотив ще оцелее и след Крушарски. И въпреки това между всичките тези тежки дни е имало и моменти на радост. Нека всеки фен който чете това да се замисли в думите ми. Не предавайте отбора си заради един плондер като Крушарски, Чавдар или който и да е. Не предавайте религията си. Не предавайте онова което сте наследили от бащите и дядовците си и което трябва да предадете на децата си – да сте част от черно-бялата магия!

    “Минавахме през радост.. през болка и тъгааа…. “

    • 21
      3

      Бадещето е следното. Продължавате да барате на клошарски топките и да ходят на стадиона 10-20 наркомана заради емблемата .

  5. 29
    3

    Гочето позна бием Левски, Лудогорец и ЦСКА и ставаме световни шампиони в Русия, хахахаха.
    Наздраве Гоче!

  6. 25
    3

    3 кренвирша в дивия. Тока спря, а президента плюе Тиквата. Бахти веселбата.

  7. 29
    4

    Братя мангали защо така? Нали сме по-добри от Ботев пък те 10 мача без загуба, а нас всеки ни калъйдисва дето ни хване, защо?

  8. 37
    4

    Вече не сте и за подигравка. Докато гледате в канчето на големия Ботев, пропускате колко е слаб вашия отбор. Жълтите само играят тото, вие сте много добри, но нямате късмет. Явно и чорбата ни легнаха. Че за какво им е титла. Прости буфери, думи нямам…

  9. 32
    2

    Асане,кой е тоя Жоало Пауло?
    Тоя дето ни го вкара до картофите!

  10. 35
    5

    Лудогорец разби Локомотив Пловдив в дербито на Ислямска държава!

  11. 35
    5

    Братя Цигани, лайняхи, гагаузи, помаци, копанари, катунари, калайджии и бургуджии, днес се разбрах с Господин Домусчиев, ние им лягаме на Лаута после те ни лягат на финала за купата! Купата е наша!

Коментарите са затворени