Днес в среща от 12 кръг на първенството от “А” ОФГ убедителният водач в класирането ФК “Садово” победи “Спортист” Голям Чардак с 3:1 като гост. Домакините започнаха доста надъхано срещата и определено затрудниха лидера и предварително сочен за фаворит в срещата отбор от Садово. Въпреки това нещата придобиха нормално цифрово изражение след голове на Георги Христозов – Бекъма и Стоян Грънчарски, който се разписва във втори пореден мач. Така на полувремето резултатът беше 0:2.

Второто полувреме разликата в класирането и резултатът до момента, явно доведе до леко отпускане и до подценяване в редиците на Садово и домакините намалиха след разбъркване пред Стоян Здравков чрез Гемеджиев. Емо Аргиров, който бележи за пореден път и не е вкарал само на “Вихър”- Белозем, сложи точка на спора между двата отбора и подпечата 12-та поредна победа на ФК “Садово”. Публиката аплодираше добрите изяви и на двата отбора, едните бивши, другите настоящи техни любимци!

В друг мач от кръга “Житница” загуби с 2:4 от “Вихър” Строево. Домакините изиграха много добър мач, но в крайна сметка загубиха от фаворита в тази среща. При 2:2 играчите на Венцислав Павлов изпуснаха няколко добри шанса да решат мача в своя полза и в последствие бяха наказани.

“Металик” Сопот пък се справи с 0:2 при гостуването си на “Момино”. Резултатът може да изненадва някои, но състава от Сопот бележи напредък в развитието си, което се изразява и в постигнатите резултати.

Очаквайте в неделя всички резултати от кръга и актуалното класиране.

4 ноември 2017, събота, 14:30 ч / XII кръг:
Житница (Житница) - Вихър (Строево)                       2:4 
Тракия 06 (Стамболийски) - Кричим (Кричим)                2:0
Калояново (Калояново) - Вихър (Войводиново)               2:5
Спортист 1948 (Голям чардак) - Садово (Садово)            1:3 
Марица 2003 (Маноле) - Марица 1951 (кв.Любеново, Първ.)   7:0 
Момино (Момино село) - Металик 1938 (Сопот)               0:2 
5 ноември 2017, неделя, 14:30 ч / XII кръг:
Секирово (кв.Секирово, Раковски) - Вихър (Белозем)         - 
Вихър (Войсил) - Дълго поле (Дълго поле)                   -