Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски гледа мача срещу Славия в компанията не на кого да е, а на бившият национален селекционер Ивайло Петев. Архитектът на проекта Лудогорец е един от близките футболни хора, с които Крушарски често коментира футболни въпроси. Резултата е 1:1, след като Славия поведе през първото полувреме, а Марчев изравни 15 минути след началото на втората част.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    10

    И все пак, жълти очинайки от автогара Север,кой има десетки милиони задължения? Не кълнете! КОЙ????? Ааааааа… Иначе ми БЯХТЕ симпатични…

  2. 8
    6

    Круша, ако го доведеш тоя некадърнук, първо ще изнасилим него, после и теб!

    • 5
      6

      Защото ви подари 7 милиона да ви съживи клошари

  3. 26
    2

    Купата вече е мираж, а Локомотив (Пд) продъжлава да страда…

  4. 17
    19

    И като си тръгне вие цигани ще цъфнете като преди да дойде , ще имате челни места но във В група и пак дъгове от милиони. .i.

    • 9
      3

      Погледни часа на публикуване на коментара,в първия момент се заблудих

        • 5
          14

          Този, който е писал коментара ми е копирал ника, но е написан с малки букви. ИСТИНАТА е Локомотивец, но жълтите папагали като не могат да измислят нещо оригинално, винаги копират – това е типично за тях.

          Относно Крушарски, трябва да стане чудо да може публиката да повярва в него вече, много трудно ще е, независимо кой ще стане треньор. Един президент, който постоянно плямпа глупости навсякъде и търси провокации с феновете е бита карта – рано или късно ще му свием перките. С последните му изказвания на мен лично ми намирисва, че или иска нарочно да дразни и да си намери причина да се махне или иска да си управлява сам, да вземе земи в Пловдив, с които да си върти далаверите и постепенно да изгони публиката от стадиона с неадекватното си управление и магарешки инат. Ще видим, но не вървим на добре…

          • 6
            1

            Каква публика сте вие бе 500 души има няма

    • 7
      15

      Селски бек, жълт ако Крушата си тръгне, няма да идем във В група, а в зоните! Да, може и във В група, ако имаме реален собственик. Нещо като Локо сф.
      В такъв случай Локомотив няма да има нито стотинка дългове!

      • 5
        4

        Виждам, че коментара ти е публикуван преди моя и явно не е насочен към мен, но искам да взема отношение.

        Това, че отборът е собственост на един човек (в случая Крушарски) дава ли му право да говори каквото си иска, да прави каквото си иска и да разбива клуба със своите безумни действия (бездействия) и магарешки инат? Нали ние феновете сме за това – да подкрепяме и да сме опозиция на сегашната ситуация, когато нещата не вървят на добре. Когато искаш подкрепа, ще бъдещ готов и да понесеш критика – едното без друго не вървят, те са ръка за ръка.

        Ако Крушарски тръгне срещу феновете, ще загуби войната. Никой няма право да се подиграва с Локомотив и да го прави фабрика от футболен клуб, независимо от последиците – ние феновете сме единствения фактор, който безкористно обича клуба, защото нямаме финансова облага от него, всичко което правим го правим за доброто от сърце. Треньори, ръководство и играчи имат келипир от клуба, вземи им келипира и си гледай сеира, как всички ще се разбягат веднага! Затова, глсът на феновете трябва да се чуе и да се вземат мерки ВЕДНАГА, всичко друго е ПРАХ В ОЧИТЕ!

  5. 25
    10

    Чаво пак е на 5 ракии!
    Иначе,Крушарски може да гледа мача с всеки!
    Това не означава нищо! Още повече, когато става въпрос, за треньор от ранга на Петев!
    Тоя, за да дойде Крушата трябва да продаде някоя фабрика. Освен това, трябва да изгони от клуба всички! От касиерката, до легендите!
    Това значи, невъзможно!
    Крюшо е пътник със скъсани джобове и тъпа кратуна!

    • 5
      5

      Крушарски се прави на голям бизнесмен, но май си е пишман бизнесмен или някой парашутист, зад който стои някой друг.

      Първото правило на бизнеса е да печелиш чрез създаването на добър, качествен и печеливш продукт, който да грабне потребителя и публиката. Какво прави Крушарски – точно обратното! Той гради един губещ и слаб продукт, който отблъсква публиката и гневи сегашния потребител, ако можем така да наречем феновете. Следователно – този човек или е пълен лаик на тема бизнес и ръководство или го прави нарочно. И в двата случая, губещите сме ние феновете и Локомотив като клуб!

      • 3
        2

        Катунар ти колко лева имаш в джоба в момента кажи честно иначе какви велики фенове сте сме чували но ме сме виждали като биехме наред кога напълнихте стадйона а като падаме намирате оправдания разтроиства нещастни

        • 2
          3

          Пич, ако мога да разбера какво пише ще ти отговоря. Айде като идеш на българско училище и се научиш да пишеш, пак може да си поговорим.

          П.П. Владея и други езици освен българския, но циганския или турския не са сред тях. Съжелявам.

Коментарите са затворени