В неделя, 24 септември, от 17.30 ч., на стадиона на спортен комплекс “Ботев 1912” в квартал “Коматево” в Пловдив ще се проведе дерби между отборите на ПФК “Ботев” и ПФК “Локомотив”. С решение на Български футболен съюз мачът ще се проведе при закрити врати с достъп само на определени длъжностни лица.

Ангажирани за пропускателния режим са служители от частна охранителна фирма.

Предвидено е автобусите на двата футболни клуба да бъдат паркирани пред административната сграда на спортния комплекс, като този на гостуващия отбор ще се съпровожда от полицейски служители преди и след приключване на срещата по маршрута му от стадион “Локомотив”.

Предварително от представители на ОДМВР – Пловдив и двата футболни клуба са съгласувани съвместните действия и необходимите мерки за недопускане на нарушения на обществения ред във връзка със спортната среща. Привържениците и на двата отбора са изразили готовност за организирано гледане на мача извън стадиона, съответно на общински паркинг северно извън комплекс “Ботев 1912” в кв. “Коматево” и в района на спортна база “Лаута”.

На територията на град Пловдив е създадена организация мобилни полицейски патрули да реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред, съобщиха от пловдивската полиция.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 50/50 КЪДЕ&КОГА? = НИКОГА! ПРЕДИ ДВА ДНИ ВИ СЕ ЗВЪНЯ МАРСОЛИ СТРАХЛИВИ 1ПЪТ ЕЛАТЕ НА ПОЛЯНА ДА ВИ СЛЕЕМ С ЗЕМЯТА И ДА МЛЪКНЕТЕ НО СЕ ИСКА ТОПКИ КОЙТО ВИЕ НЯМАТЕ!

  2. 9
    2

    „Поради появилата се информация в медиите, че привържениците на Ботев Пловдив ще гледат мача на видеостена в Коматево, искаме да внесем нужната яснота.

    В действителност работихме върху идеята дербито да бъде гледано на видеостена на Колежа, но това ни бе забранено от МВР Пловдив. Остана ни варианта да разположим такава на Коматево, направихме всичко възможно, но поради технически причини това няма как да се случи.

  3. 17
    24

    Така де, селяните на село , гражданите в града .

      • Много ясно, ние у дома, те на паркинга да събират по някой лев…

  4. 14
    20

    Султрасите за кой път вече ще отказват срещи с безумни извинения?! Страхливци!

    • 6
      2

      Кой ти е отказал бе мангал? Май нещо не си в час?
      А и на предното дерби се скрихте в интрига и си викнахте цялата жандармерия да ви пази за да не ви бием отново, както стана и на магистралата- 40чавека ви разцепихме циганските тикви на 120мангала.
      Защо на равна бройка не скачате?
      В петък драскаме 5коли и вие5коли ни дебнете и като спрем вие изчезвате!
      ВИНАГИ И НА ВСЯКЪДЕ ЩЕ ВИ БИЕМ ЦИГАНИ ГНУСНИ!!!
      И САМО БОТЕВ.

Коментарите са затворени