Home Без категория Ботев вкара 5 на Локо за Купата на Лаута! Треньорът на черно-белите...

    Ботев вкара 5 на Локо за Купата на Лаута! Треньорът на черно-белите доволен от пасовете, наставникът на жълто-черните – недоволен заради загуба на концентрация!

    1480
    4

    Ботев Пловдив изчете истинска лекция в жълто-черно на Лаута в мач за Купата при набор 2002. Канарчетата разгромиха своя съперник с 1:5 на негов терен и продължиха в следващата фаза за Купата на БФС. Локомотив все още има шанс да играе в турнира, но трябва да преодолее Сокол Марково. Така смърфовете имат втори шанс да останат в надпреварата за трофея.

    Четири гола вкара Иво Казаков, като той тресна и две напречни греди. Едно попадение за гостите бе дело на Мерт Салимехмед. Почетно попадение за Локо Пд вкара Николай Борисов в началото на второто полувреме, което започна при резултат 0:3 за гостите.

    Припомняме, че в първия кръг “малките канарчета” разгромиха Асеновец с 10:0, а днешният мач бе първи за “черно-белите” в надпреварата.

    Шефовете на двете школи – Иван Цветанов и Иван Маринов, гледаха футболната среща. Двубоят бе наблюдаван и от старши-треньора на Локомотив Пловдив Войн Войнов.

    Интересни изказания направиха двамата треньори след края на двубоя.

    Наставникът на черно-белите Георги Недевски заяви пред колегите от Glas.bg, че е много доволен въпреки загубата: “Толкова добре не сме си подавали топката срещу Ботев от 5 години. Доволен съм от показаното с изключение на последните 5-10 минути, в които развалихме цялостното впечатление, което оставихме. От както аз съм треньор, толкова добре не сме си я подавали срещу Ботев и съм най-доволен от този мач, макар съперника да вкара толкова голове. Дори когато сме побеждавали или когато няколко пъти завършихме наравно не сме играли толкова креативно “, заяви Недевски. На въпрос , какво не достига на Локо Пд в тези мачове срещу Ботев Недевски отговори с въпрос: “То си личи, какво не ни достига! На мъжкия отбор, какво не му достига?”

    Треньорът на Ботев Пловдив при U16 Иван Гешев бе по-умерен и дори критичен: “Доволен съм от момчетата. Смятам, че изиграхме един добър мач. Победихме заслужено.Има и неща, от които не съм доволен в мача. Допуснахме гол в началото на втората част. Не трябва така да губим концентрация” Относно представянето на Иво Казаков, който отбеляза 4 гола и удари две греди, наставникът заяви: “Някои от футболистите от този отбор играят и при по-големите (U17). Трябва да се развиват. Това е целта”, зaяви Гешев пред Glas.bg.

     

    4 КОМЕНТАРИ

    1. 19
      1

      Няма се плашите. На другото дерби ще пусна гей бандата. Само Льокото и гроздова ракия!

    2. 32
      2

      Това ли са юношите, с които Крюшо ще бие в неделя?

    3. 37
      5

      Резултата можеше и да е двуцифрен. Имаше два отменени гола за Ботев две греди. Няма да говорим имаше ли засада или не, доверяваме се на съдията. Факт е, че школата се развива много добре. Миналата седмица направихме 10 от 10. Десет мача на гарнитурите и десет победи. Успех момчета.

    4. 58
      8

      Школата върви много-добре, малките взимат пример от мъжкия отбор!

    Коментарите са затворени