Израелският Ашдод са давали 250 000 за футболистът на Ботев Пловдив ЯЯ Мележде, научи PlovdivDerby.com. Канарчетата са щели да разделят тези пари с Румен Чандъров, който държи 50% от правата на футболиста. Мележде е бил първата опция на евреите, а втората е била хърватски футболист. Намесата на много мениджъри обаче в крайна сметка е провалила почти сигурния трансфер, след като и Ботев и Чандъров са били съгласни продажбата да се осъществи. Ашдод са предложили на Меледже 4000 евро и увеличение на заплатата с 10% всяка година от договора му. Халфът обаче е бил посъветван от мениджър, че може да вземе повече. Така в последния момент Меледже все пак е склонил, но вече е било късно, тъй като от Ботев не са разполагали с физическото време да го закарат до Израел за медицински прегледи преди затварянето на трансферния прозорец.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    2

    Много буфер, много циган много много простотия от тази измет от Лаута!! Да ви начукам в чивиите!!

    • 3
      2

      Що се дразниш, бе папагал? Истината да не боли?!

  2. 6
    12

    Разкази с неочакван край … няма такъв цирк с толкова некадърни клоуни като цирк Коматевски.

  3. 8
    10

    тези партенки ги разказвайте на децата от детската градина. Истината е, че той не иска в БотяфЪ, а “трансфера” е добро оправдание…..само да имаше кай наистина кой да го купи…. Щото те се редат на опашка да дават по 250К за куците коне от БГ първенството…. дааааа…. За Виана е съюото… та този е като кон с капаци…

  4. 5
    18

    Абе беше хубаво тоя циганор да го шитнат жълтите щото им е най- добрия футболист в момента!Всяка топка минава през тва негро…много се движи, чете играта и играе с едно докосване.Тва никак не е добре за нас, щото без тоя черньо жълтите щяха да са много отслабени за дербито.Нищо чудно самите жълтури да са ” лошите недоброжелатели” и умишлено да са провалили трансфера на негрото.

    • Самоче той не иска в металик там е проблема

  5. 18
    10

    Извадил е голям късмет!! Това е по-добре за Ботяв. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФ! ПУФ ПАФ

    • 2
      7

      Веднъж те помолих ,ако можеш да разбереш що запростотии драскаш във форумите,трябва да се самоубиеш!С трети клас и после вобора при кравите в Коматево,няма как да имаш и минимум интелект,жълтите безверника!

  6. 16
    30

    Язък. Не можахме да лапнем суата пара за ракия и дебели мезета. Дано зимата го продадем.

Коментарите са затворени