Фенове на Ботев Пловдив подкрепиха вчера в Амастердам националния отбор по футбол, който за съжаление допусна поражение с 3:1 от домакина Холандия.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    8

    Като се има на предвид, че феновете на ботев 2010 са предимно на социални помощи и 99% са от столюпиново. Трима си е сериозна бройка!!!

  2. 9
    14

    Имам чуството, че тук постоянно пишат някакви антибългари, за да сеят интриги и унижение сред народа! А иначе са големи българи!

  3. 26
    13

    Абе какви хора сме в тази държава не е истина! Единият от снимката ми е добър приятел, много запален жълтур, има го в сайта на други снимки в един самолет, но е готин човек, който дава хляб на служителите си. В самолета и вечерта в холанските кръчми дори е бил в компанията с локомотивци! Незнам само защо толкова години храните общата омраза по най-грозен и отблъскващ начин към свои сънародници, които дори и не познавате! Това национално самоунижение едва ли има някъде в други страни, а ако някой прочете коментари само под една статия тук ще помисли, че в БГ живеят не малко олигофрени, които и след 50г. ще са същите хранейки се взаимно с омраза! Може би ще има някой друг с мисловно развитие за следващите 10г, но едва ли при повечето! Лошо е, че и децата ги учете да мразят! Ама това е положението за съжаление в България, дори когато играе националният тим…

    • 12
      18

      Не се прай бе, пловдивчанин не може да има пряител жълтур да теба в папагала.

      • 15
        8

        Ей шапшал, поимено ще ти ги изброя с прякори и имена всички от групите, които бяха на мача!

  4. 7
    5

    това заприлича на :КОй е по-по-най”? Само се питай къде е бате Енчо?

  5. 8
    8

    Айде , айде, кой знае и ти какъв Ален Делон си, плашипутарник !

  6. 19
    15

    Като чирпански мисири в каруца , на пръстите на едната ръка, ама чаршафа да се вижда.

  7. 10
    11

    ЗАщо няма снимки и коментари от “грандиозното” почистване на строежа?
    Днес минавам от там и всичко си стои построму! Храсталаците и дърветата си растат наволя!
    То се знаеше, че това е само една банална шумотевица и нищо друго! Селянин да чисти чужда ливада? Невъзможно! Камоли жълт селянин. Майче само футболче са цъкали 100-те селяка?
    Няма ли снимки на отбора, на Чико и Пашата…? На милионите фенове на ” 8 хилядния ни град”…..::::))))))))) Срам!

    • 8
      3

      Селчовците ще подготвят терена за пролетниците , чакат някой Беларус с голям плуг.

  8. 18
    26

    В отделен сектор,като прокажени. Хем им бяха обещали,че няма да има тукати по време на мача. Селска сган.

  9. 16
    19

    Ибаааа селяние много сте бе! Холандците не ви ли помислиха за бежанци, доста сте мургави! Хубаво е че сте де отделили от българската агитка, да не ни излагате с ръждясалата си визия хаха

  10. 13
    11

    Те щото са “бели” и затва са в тъча!
    Всички останали бяха заедно!
    Дръжте си ги там геновци, божовци и т-н!
    Селска сган!

  11. 27
    2

    Евгени Петров бившият МВР служител, хулиган и крадец. Този индивид е олицетворение на вашето КПБП! Ето за това нямаше хора вчера балуши такива .Вън от Ботев крадци мръсни!

  12. 15
    11

    Сельо,къде видя бял,тия и тримата са по черни от Яя,особенно тоя от ляво,прилича на бит педераст,сигурно е някой от сдружението,те там са от един калъп!

  13. 19
    8

    Това е същият дето ги окраде в магазина им и избяга

  14. 16
    19

    Жълти Мангали!!! Изгонени и бити от феновете на другите отбори. Феновете на всички отбори ,гледаха мача заедно и подкрепяха националния отбор…… Жълто-черни мюсюлмани всичките в турция

  15. 17
    11

    Само мошеници от Сдружението. Свястни няма

  16. 21
    9

    Тоя измамник Евгени кой го пуска на мачове та чак и до знаме се снимал. Алоооо БФС на по каква причина му плащате пътните, луди ли сте

  17. 20
    17

    После се чудим, що няма кой да чисти Колежа, те на екскурзия ми тргнали. Селски тарикати. Меджу другото са доста мургави за българи.

Коментарите са затворени