По-рано през деня PlovdivDerby.com ви информира, че се е родила идеята да се премести финала за Купата между канарчетата и Лудогорец от София в Бургас. Веднага след публикацията ни обаче стотици хора са се свързали, както с КПБП, така и с отделни лидери на бултрасите, за да изразят несъгласие с родилата се идея. Така в крайна сметка инициаторите на преместването са се отказали от нея, научи преди минути PlovdivDerby.com, а КПБП довечера на среща с ръководството на клуба ще представи желанието на масовия фен срещата да остане в столицата. Така със сигурност мачът Ботев – Лудогорец на 24 май ще е на Националния стадион в София.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    4

    София е по-удобна дестинация.Празник за България,празник за Пловдив.

    • 9
      23

      Не знаех че ни обичат толкова много в България и Пловдив !

      Ама ще ви опънем жартиерите качествено , няма да ви бавим много.

  2. 11
    44

    Оглеждайте се много внимателно, папагалчета, ше има яко секс из софийските улици!

    • 23
      5

      Много си го закъсал дупедавецо.Искаш бухалка отзад ли.

    • 10
      11

      Говедо малтретира сексуално мисир, безценно , за останалото си има Мастъркард….

  3. 48
    6

    На 24.05.17 г. всички мощно към София! 12 -тия финал има нужда от 12 -тия играч на Ботев Пд. Лудогорец са класа над всички в България, но нямат най-голямото богатство – феновете. Един мач е, с нашата помощ да вдигнем момчетата и каквото стане.

    • 34
      3

      Всъщност, по-големия проблем е датата, а не мястото на срещата. На 24.05. са болшинството от абитуриентски балове в Пловдив. Така доста момчета и момичета, а и техни близки няма да може да дойдат. Все пак се надявам доста хора да отидем и да дадем крила на канарите. Софийските ботевисти – стягайте се!

  4. 9
    48

    Незнам след палежа на Лазур кой нормален ще ви пусне там Неандерталци жълти:)))

    • 24
      5

      “Палежа”, както го наричаш, го направи безумния пожарникар, който хвърляше факлите върху лентите (събрани от децата до рекламните табла), вместо да ги събира в кофа, както е според правилата за противопожарна безопасност!

    • 16
      1

      Прегледай записите и ще видиш как двама пожарникари подритват факлите към лентите.Не искам да оправдавам феновете,но тези ленти бяха хвърлени още в началото на мача.И вместо да бъдат събрани и изнесени на полувремето,те стояха и чакаха само огънче.Но ти като безмозъчен кастрат злобееш и се правиш на засегнат.

    • 6
      2

      Същото лято играхме там финал за Суперкупата, а след това даже и ваще миризливи задници бяха допуснати до този стадион, така че няма проблем. Бургас е жълто-черен и винаги ще бъде!

  5. 13
    35

    кви групи са се намесили бе льольо ?
    тея , които бяха на мача в Ловеч с Монтана ли?
    стига сте се заблуждавали, че на някой ви обръща внимание

    • 35
      5

      Ти току що ни обърна внимание,макар и от злоба.Знаеш какво ще направим в София и завиждаш.

  6. 38
    12

    София перфектната дестинация не знам кой болен мозък го беше решил тва за лазур добре че са се намесили групите

Коментарите са затворени