Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски заяви, че иска да се сложи край на спекулациите, че в отбора се играе “черно тото”.

Той не вярва, че капитанът и голмайстор Мартин Камбуров може да участва в уреждане на мачове.

“Не виждам един човек, който е постигнал много, да се занимава с глупости на тази възраст. Не е нужно да казвам, че той се кълне в това, което е, защото един християнин когато се кълне, значи има нещо у него. Няма как да стане. Ако знае Мартин, ще знаят пет човека. Все някой ще изпее песента. Това черно тото искам да спре да се спекулира за Локомотив. Локомотив е набеден и се кара по стари заслуги се набеждава”, сподели Христо Крушарски за “Спортна треска” на БНТ.

Босът обаче намекна, че наистина играчите са бойкотирали треньора Едуард Ераносян, с когото не са били в добри отношения, но не смята, че това е причината за тежката загуба с 0:5 от Левски на “Герена”, която доведе до треньорска смяна.

“Въпросът не е на пари. Едно отпускане, лежерно отношение и няма дисциплина, изпусната е дисциплината. Ако в моята фирма има проблеми, значи виновен съм аз. Единственият човек, който държи дисциплината – това е треньорът. При всяко идване на треньор той казва “Аз нося отговорност”. Но каква отговорност? Когато стане напечено, отговорността е на този, който плаща. Не са се стиковали момчетата с треньора. Нещо е станало дребно и те са тънкообидни и работата е тръгнала назад. Кормчията управлява схемата. Ако треньорът си е на място, какво значи играчи? Играчът да не е богопомазан. Ако треньорът реши, може да го сложи на пейката, после зад пейката и после извън портала. Ще му поема разходите до края да си замине с чест и да има ред”.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 17
    4

    ТОВА ЖАЛКО ОТБОРЧЕ БЕШЕ СЪЗДАДЕНО ТОЧНО ЗАРАДИ ТОТО!!! ДРУГО СЕЛСКО ОТБОРЧЕ ДА ДОЙДЕ ДА МУ ВЗЕМЕ ИМЕНЦЕТО И ДА СТАНЕ “ШАМПИОН” !!
    ОТ ТОГАВА ТА ДО ДЕН ДНЕШЕН НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО !!!

  2. 16
    6

    А мача с Левски в София 2-0 на почивката, и 2-3 резултата….дали пак беше черно-тото, треньор Ил.Илиев, помощници П. Костадинов, Хр. Колев, П. Пашев, този екип за 15 мин. ТАКА повлия на футболистите, те тогава…. тотото ли игра за тях, или те за тотото

  3. 6
    21

    БЯГАЙТЕ ДА ПИТАТЕ ПАЛИЙСКИ ЗА ГОМНЕЖЪ …ПАЛЯЦИЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

  4. 5
    18

    БЯГАЙТЕ ДА ПИТАТЕ ПАЛИЙСКИ ЗА ГОМНЕЖЪ …ПАЛЯЦИЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

  5. 25
    5

    Миналата година мача със Славия 0-2 на почивката,след почивката за 20 минути става 5-2,чак по господари на ефира го дадоха като пример за черно тото,след мача Илиан Илиев директно немекна за черно тото,след няколко седмици го сготвихте.Сега Едо пак и той си го каза полудиректно,но то е очевидно вече,хората не са чак толкова тъпи и сляпи

  6. 20
    5

    Това вече не се търпи! Крушарски като няма възможност да издържа отбора да си събира багажа и да се омита! Не спря да плямпа майна! Всички му се смеят на простотията той си мисли, че е забавен!
    Треньорите в школата не са взимали заплати от месец януари когато са получили възнагражденията си за декември! Телкийски, един от малкото читави се маха, Пашев, Камбуров и Хаджиев също са си пуснали молби за напускане.
    Въпросът е, къде отиват парите от таксите които плащат децата?
    С парите от таксите ли бе раздадена по една заплата на футболистите?
    Маслара и той ли не е получавал заплата от Януари или всичко му е платено?
    Има и още много, много въпроси но истината е, че Крушарски надува един балон и нищо повече!
    Къде е базата за 30 милиона лева?
    Къде е спортното училище?
    Къде е базата в Говедарци? Щото на снимките се вижда една голяма ливада засята с трева! Това ли е базата?
    Смеят ни се вече всички, за капак на всичко се получават много странни мачове със странни резултати….. искрено се надявам тези резултати да са плод на случайност а не на други неща!

    • 14
      1

      АВА КЪФ СИ ТИ ВА АХМАК.
      АЗ ОДЯ НА ВСИЧКИ МАЧУВЕ И СЪБИРАМ ЗА ЗАПЛАТИ ВА АХМАК.
      ТОЯ НАШИЯ ИДУЛ КРУШАТА ОТ СИ МИСЛИШ ЧЕ НИ Е ДАЛ ТАЯ ПОДВИЖНА КИБАПЧИИНИЦА ААААААААА.

  7. 12

    КРУША КО РЕЧИ ААААААААААААААААААААААААААА.
    НЕ ВА НИ НЕ НИКОГА НЕ УЧАСТВА МЕ В УРЕДЕНИ МАЧОВА САМО ДЕТ НА ХВАНАТ НА РАЗПОРВАТ ВА КРУША.
    ИДВАЙ У СТРЯМА НИКОГА НЯМА УЧАСТВА МЕ В УРЕДЕНИ МАЧОВЕ САМО ЖА НА ИБЪТ ЯКО ВА.
    А СИ Е ДРУГО ДА КАЖИМ НИ СМЕ ЛОКУ СТРЯМА ПЛОВДИВ КУРВА ААААААААААААААА.
    АМА САМУ СА ПРАИМ ШМАТКА ТАКАВА.
    ТИ КРУША НЕ РАЗБРА ЛИ ВА ЧЕ В ПЛОВДИВ ИМА САМУ ЕДИН ОТБОР ВЕЧЕ ВА АХМАК УНИЯ ЖЪЛТУРЯТА ЦЯЛ СВАТ ЗНАЙ ЧЕ СА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ТИ САМУ СА ПРАИШ.
    ОТ ДНЕС ВЕЧЕ СЛАГЪМ КУТИЯ ЗА ВЯРНОСТ АКО СЪБИРЕМ 500 ЦИГАНЧЕТА +1000 ФЕНУВЕ НА ЛОКУ В ПЛОВДИВ ЖА ВИКАМ С ВСЕ ГЛАС АЗ ЗА ВИНАГИ СЪМ ЛОКУМОТИФЕЦ.
    НИИ НЕ УЧАСТВА МЕ В УРЕДЕНИ МАЧОВЕ САМУ НА ИБЪТ ЯКО.
    АЙ СЕГА САМУ ЛОКУ И СТРЯМА ДА ВА ЕБА ВСИЧКИ СМОТАНЯЦИ ОТ ЛОКУ СТРЯМА.

  8. 9
    3

    ще се оправи футбола като го няма тото тоест НИКОГА.

  9. 25
    1

    Господин Крушарски ,не Ви прилича да сте толкова наивен.

  10. 31
    1

    Крушарски , омръзнани с твоите имотации на говорене и държание в стил Батето.Той е един и неповторим , а вие все повече заприличате на клоун.

  11. 4
    32

    В Сопот се родихте, в Коматево ще умрете!

    • 31
      2

      Напуснахте Кюстендил,но Кюстендил не ви напуска

  12. 28

    хубуу , ама станахме проститутките на 6-цата – кой ни хване и ни шиба. Г-н Крушарски, това харесва ли ви?
    На мен – никак, че ме заболя отзад. Вий как сте?

  13. 5
    29

    ПАЛЯЦИЙЙ НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

    • 25
      2

      А ти, манго лайнутски, чуваш ли как издава жални звуци разпраната ти седалка ????

  14. 3
    26

    НЕ ВИ ЧУВАМЕ ОТ ДЪНОТО ДЪННИ ЖЪЛТИ РИБИ…..

  15. 34
    1

    Разбира се че не участват тотолокомотивите .Те просто толково си могат. Крушарски, докато не разчистиш обора от КАМБУРОГЛУ, Кикимората и Котака няма да има колектив. Скроиха щапка на Едо ,защото ги разкри. А Зумето защо и той мълчи… това ли е неговото Локо@@@@ така ли се носи чернобялата раирана фланелка? МЪГЛА И СЛЕД МЪГЛАТА ПАК МЪГЛА ????

    • 6
      7

      г-н Пловдив, арменчо разкри единствено колко е некадърен, нали уж той беше направил Камбуров футболист, той го беше ,,ошлайфал,,, нали и Камбуров игра когато взеха купата, а сега … разкрил ги, кое, че ритат топка??? Шапка може да скроят и по- малко от трима футболисти, но в повечето случаи в един мач играят повече от трима футболисти, май…

    • 4
      27

      Локото е чист като моминска пазва. Ние сме гордостта на Пловдив .Имаме велик отбор с велик треньор .Сега на Дунав ще им направим тройка с гарнитура

Коментарите са затворени