Няколко фирми ще поемат издръжката на Ботев Пловдив в дните след Общото събрание, което ще се проведе в сряда. От няколко месеца се знае, че в клуба правят всичко възможно да преструктурират АД-то, както заяви и старши-треньорът Николай Киров в едно от последните си интервюта. Очаква се така нареченото преструктуриране да намери своя завършек именно на ОС в сряда. След него Ботев Пловдив ще трябва да е чист и да бъдат премахнати всички пречки в клуба да влязат нови инвеститори. Пречки, които до този момент спираха развитието на клуба и които бяха една от причините за оттеглянето на предишните инвеститори.

Според слуховете под тепетата новите паралии вече са осигурени, но се изчаква въпросното Общо Събрание на акционерите. След него по план ще трябва всичко в клуба да завърви по мед и масло. Във футболните среди вече се коментират и определени имена на бизнесмени от Пловдив и страната, които чрез свои фирми ще наливат в Ботев. Сериозно вече се говори за пловдивски завод и голяма пловдивска компания, които да готови да влязат в клуба.

От няколко месеца президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски се готви за ОС в сряда. Шефът на канарчетата не се е появявал пред медиите от момента, в който бе приет в болница заради високо кръвно и престоя там няколко дни.

Припомняме ви, че наскоро Съвета на директорите на Ботев Пловдив оредя с един член, след като бе напуснат от адвоката на Георги Самуилов Митко Радев. В момента в него останаха само Ангел Палийски и Борис Гиздаков, които обаче заедно правят нужното мнозинство, което може да взима важните решения клуба.

 

 

21 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    Линейките хвърчат със страшна сила към Столипинво! ХАХАХА

  2. 8
    22

    ХРИСТО КРУШАРСКИ: ПРЕДАЙТЕ МНОГО ПОЗДРАВИ НА ИНТРИГАНТИТЕ
    Предайте много поздрави на колегите ви от мен. Кажете им, че им изпращам специални поздрави. Няма нищо вярно в това, че съм обмислял напускане. Напротив, обмслям да остана завинаги в Локомотив. Аз не съм от тези, които се плашат лесно. Не се и предавам лесно, заяви президента на Локмотив днес по повод спекулациите и измислиците на някои жълти медии, че можел да напусне Пловдивският любимец.

    • 19
      4

      Хахаааахахаххахахха” пловдивския любимец ” ?????!????????
      Малоумни цигани
      НИКОГА НЕ СТЕ БИЛИ НЕЩО ВЪВ ПЛОВДИВ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЛЮБИМЕЦ!!!!!
      НЯМА И ДА БЪДЕ ТЕ !!!
      Колкото до крушю ДРЪЖДЕ ГО ЗДРАВО УДАВНИЦИ !! ЦАЛ ЖИВОТ ДА Е ТАМ ТОЙ ЩЕ ВИ ОПРАВИ !!!!
      Хахахахаахахахахаха
      НЯМА ПО ЖАЛКИ СЪЗДАНИЯ ОТ ВАС !!

    • 5
      15

      Докато майка ти им прави свирки за жълти стотинки! Безценно!

  3. 12
    24

    На кой точно 12 сти ще е това събитие???
    Пак ни баламосвате,кой ще плати дълговете???

  4. 25
    5

    То па моето един живот! Цигански султан на отбор дето на всякъфе го посрещат с цигани-цигани и ни вкарват по 12 гола за три мача!

  5. 11
    27

    A кaкво стaвa с 39-те процентa нa ТЦИМЕ? Пaк стaрaтa песен нa нов глaс.

  6. 13
    31

    A кой ще плaти 4 милионa зa концесиятa и кой ще дaде още 30 зa строежa? Пaлийски и медиите отново се мъчaт дa зaблудят бaлaмите зa известно време. Поне докaто не мине турнирa зa купaтa! Тоя пеевски клaкьор трябвa дa бъде мaхнaт от клубa и всичко дa зaпочне нa чисто! Всичко друго сме го гледaли и слушaли и то по няколко пъти.

    • 14
      3

      Абе, гледай си локото и не се бъркай при големите. Само вие може да паднете толкова ниско и да се правите, че сте ботевисти.

  7. 14
    6

    kogato obiavat oficialno koi sa novite sobstvenici togava xorata shte im imat viara,zasega vsichko e partenki

  8. 16
    50

    Този филм сме го гледали вече.

    Най-добре е отново да започнем начисто с ново сдружение и феновете да си издържаме клуба.

  9. 40
    14

    Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обмисля сериозно оттеглянето си от български футбол. Бизнесменът изчаква края на сезона, за да вземе окончателното решение, но към днешна дата везните натежават в полза на това да си тръгне. Тази версия броди около “Лаута” през последните дни, а тежката загуба от Левски (0:5) допълнително е подсилила съмненията за бъдещето на Крушарски.

    Проблемите в Локо се засилиха още повече, след като наставникът Едуард Ераносян хвърли оставка след визитата на “Георги Аспарухов”. Тя бе приета от шефовете на тима, а в следващите дни ще стане ясно кой ще наследи опитния специалист. Не е изключени Христо Колев – Бащата да води отбора в предстоящия сблъсък с ЦСКА-София в събота. Именно той проведе първите занимания на тима през седмицата.

    Финансовите проблеми също затрудняват работата в клуба. В отбора не са получавали заплати за последните 2 месеца. Освен това играчите и треньорският щаб имат да получават по 4 премии, а наемите на апартаментите на играчите не са плащани от началото на годината.

    “Труд”

    • 20
      27

      Пах някой жълт шаман се опитва да си съченява новини за Локоотив Пловдив.
      Да бъдат спокйни, оставам в Локомотив до края на живата ми.

      • 3
        8

        Достатъчно за да ви заплоди жълтите трътки за векове напред!

    • 3
      7

      Г-н Крушарски, днес излезе една фрапираща новина в медиите, че Вие мислите да се оттегляте от футбола. Странно е, не знаем дали това е някаква интрига, но кажете все пак Вашето мнение.

      – (Смее се) Ако има нещо, вие ще го научим първи. Предайте много поздрави на колегите ви от мен. Кажете им, че им изпращам специални поздрави. Няма такова нещо. Аз не съм от тези, които се плашат лесно. Не се и предавам лесно.

Коментарите са затворени