Вратата към финала за Купата на България се отвори широко за Ботев Пловдив, след като на днешния жребий канарчетата се разминаха с Лудогорец. Жълто-черните ще се изправят на полуфинала срещу Верея. Канарчетата ще са гости в първия мач, а реванша ще е на базата им в Коматево.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Отворила се била вратата, тинтири минтири, те и Локото щяха да излизат за скрит мачбол, а получиха четири лудогорски пилета в путито.

    Много мраза такива приказки отнапред, Верея са си отборче и ако си мислим че вече сме на финала като едното нищо мое да ни сецнат ентусиазма.

    Тъй че, внимателно и сериозно да се подходи, да оставим лаладжийството на буферята…

  2. 1
    4

    Ще има още една калъфка във витрината .

  3. 16
    4

    Товa зaглaвие и изкaзвaниятa нa моливa сa силно aнгaжирaщи и рисковaни. Тaкa не се говори.
    Верея сa слaбaци, но бихa Дунaв, които бихa нaс. Турнур е. Нищо сигурно нямa.
    A кaто идем нa финaл , кaкво? Тaм зaгубaтa боли още повече. Освен, aко лудогорец не искaт купaтa и не се нaпъвaт? Не си взехa поукa някои хорa от минaлия път ей. Тогaвa нaпрaвихa флaнелки с купaтa, че дaже шaмпaнско носехa. И нaкрaя резил и подигрaвки. Ние не сме нищо особено, a лудогорец сa с клaси нaд нaс. Кaто учaстник във финaлa не печелим нищо, освен aко не го спечелим. Зaтовa по-кротко с гръмките зaглaвия.

    • По-добре сребърен медал от колкото тиквен. Футболистите са атлети, а атлетите винаги се стремят към максималното. Ако не се стремят,защо въобще да го правят? Ето ти реализъм.

Коментарите са затворени