В следващите седмици предстоят много важни битки за отбора на Пловдив!

Момчетата на Николай Киров излизат в рамките на няколко дни срещу основния ни претендент за Лига Европа – Черно море, срещу ЦСКА за Купата, Левски, както и срещу отбора от Разград. Във всички тези мачове „жълто-черните“ футболисти ще имат нужда от мощна подкрепа от трибуните.

На преден план в момента е предстоящият мач с Черно море, който всъщност може да изиграе много голямо значение за всички нас. Само преди няколко дни след успешния мач за Купата с тима от Варна, спечелен след дузпи, треньорът им Илиян Илиев, нарече феновете на Ботев „индианци“, а в самия сблъсък влезе в провокация, като показваше непристойни жестове към трибуните, търсейки конфликт и видимо нагнетяване на обстановката. Съвсем резонно и логично изглеждаше доказаният провокатор на този отбор да понесе нужното наказание и да не води отбора си в предстоящия мач с най-стария футболен клуб в България. Това обаче не се случи и този треньор ще бъде на скамейката, където със сигурност ще се опита отново да влезе в скандал с феновете на Ботев.

Ние обаче не трябва да допускаме това и не трябва да се поддаваме на опитите за конфликт от бившия треньор на отбора от задния двор на ВСИ. Не се и съмнявайте, че делегатът на срещата с Черно море ще бъде взискателен докрай и ще опише всяко едно действие на „жълто-черните“ фенове. Не трябва да забравяме, че отборът ни е с предупреждение за наказание и всяко едно необмислено действие срещу този треньор би могло да има много тежки последствия за нас, а имено мач пред празни трибуни в първия полуфинал на 17-ти април в Пловдив. Знаем, че никой от нас не желае такъв развой на събитията, защото имаме реалните шансове за поредна година да мечтаем за Купата!

Затова не обръщайте внимание на „индианеца“ и подкрепяйте отбора на Пловдив от първата до последната минута.

Защото Ники Киров и момчетата му заслужават точно това!

А те знаят как да зарадват цял Пловдив в средата на месец МАЙ!

САМО БОТЕВ!

bultras.com

89 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде обширно интервю за предаването “Домът на футбола” по Диема спорт, в което говори за настоящата ситуация при “смърфовете”, за свършеното през последните месеци и за мечтата му, свързана с клуба.

    На въпрос, дали обстановката в Локомотив е “пивка”, както е казвал преди, Крушарски отговори: “Мога да кажа, че обстановката е лежерна, тя е вече спокойна, с очакване на добри резултати и радостни мигове за мен и феновете, въобще за Локомотив Пловдив.”

    Крушарски сподели и своите емоции от драматичните дузпи с Етър за Купата:

    “След 30 часа пътуване, трябва да ви кажа, че инфарктът беше близо, но преживях и този момент, защото не знам човек дали може да се почувства в по-стресова ситуация от тази с дузпите. Бил съм вратар, надявах се, че рефлексът на Илко Пиргов ще надделее и той постигна това, което трябваше да постигне.”

    “Аз съм казал, че ще оставя клуба, когато видя, че има човек, който да представи план, да каже, че иска да работи, иска да вземе акциите. Но аз ще запазя една акция, която ще е златна, да се върна, ако не се спазват ангажиментите.”

    “Аз мисля, че ние сме налучкали ваксата. Целият екип започва да работи за развитието на отбора, а не на досегашните действия. Това ще покаже още по-добър резултат в оставащите мачове. Ще изпитаме всички играчи кой какво може, разбрали сме се, че не гоним кой знае какво в първенството до решаващите мачове. Тогава ще видим какво могат играчите.”

    “След разговора, който проведохме през януари, стана ясно, че трябва всички да се хванем за ръката и да тръгнем в една посока. И стари, и млади, и локомотивци, и бивши локомотивци, да работим в посоката, в която трябва да върви клубът. Това нещо промени коренно ситуацията в Локомотив и се отрази коренно вътре в съблекалнята и на резултатите.”

    Относно ролята на Александър Станков в клуба, Крушарски отговори: “Той може да е в клуба колкото той пожелае. Цялата работа се завъртя около избора на футболисти, да търсим българското. Аз винаги съм казвал, че търся българското, въпреки че европейците също са българи, защото сме едно семейство. Коментарите “имаме българи, вие не щете да ги вземете”. Сега 8 човека се занимават с това. Имаме три момчета в Рилски спортист, две момчета в Арда Кърджали, които се гледат и който покаже резултат, мястото му е отворено при нас. До 10 май ще стане ясно кой накъде и за какво се бори и кой ще остане и кой няма да остане.”

    “Това беше малко целенасочено към нас. Ние не може само чужденци да имаме. Ние сме горе-долу на едно средно ниво. Ако може европейците да ги наречем чужденци. Защото чужденците в Локомотив са четирима. Останалите са европейци. Да се уточним. Чужденци няма, има българи. Тези хора, които се занимават с това, трябва да ми предложат българско. Млади хора, които имат дарба към футбола. Един футболист в днешно време не е локомотивец, той е професионалист, дошъл да играе за емблемата. Много е смешно като кажеш аз съм локомотивец, а играеш за пари. Един локомотивец би трябвало да играе за емблемата и за удоволствието. Моята мисъл от самото идване в Локомотив, е да започнем да изграждаме от основите, отдолу, не от покрива. Когато едно дете го възпитаваш от малко към емблемата, към обичта към клуба, любовта към Локомотив, тогава получаваш истинският герой. А не купеният герой. Купени герои колкото искаш.”

    “След разговора последната среща в тази стая, мисля, че всички си дадохме ясна представа, че така повече не може да продължим. Всички трябва да дръпнем своето его, да изчистим своята глава и да тръгнем в единна посока. И треньори, и легенди, и локомотивци. Оттогава има коренна разлика, която повлия и на резултатите.”

    “Александър Станков многократно е заявявал, че никога няма да дойде в Локомотив. Той идва да помогне да направим това, което трябва. Той започна да работи вътре в школата, той няма пропуснат мач на 17 и 19. Той гледа и тренировки, това е показателно.”

    “Акрапович имаше сериозен подпор, в нашето село има една приказка: Юга като духа всичките ли плетове бута, или тия, които имат подпори, остават. Значи когато духа южният вятър всичките ли плетове събаря или тези, които имат подпори остават. Бруно Акрапович винаги е имал моята подкрепа на 100%, не на 99%, а на 100.”

    “Говорим си истини, аз приемам критиките. Аз не съм безгрешен. Имам много грешки, така че винаги се уча от грешките си и приемам критиката, когато е градивна. Акрапович някои неща ги казва в негова защита или да защити някой. Затова си повишаваме тон, но това е градивен тон, той не е тон за надмощие.

  2. 6
    9

    Папагала си е папагал- все копира от някой….

  3. 11
    7

    По време на мача да запеем всички :
    Бате Илко е индианец,
    но от ромски произход.
    Може и да нема ленец,
    Но е кръгъл идиот.

  4. 18
    9

    Нека посрещнем и изпратим треньора на Черно море с аплодисменти. Той живее далеч от цивилизацията и за него това ще е болезнен цивилизационен шок.

      • 8
        1

        хахо,ти изобщо знаеш ли значението на думата цивилизация за да коментираш каквото и да било???

  5. 9
    6

    Днес е паметен ден за България! 40 години от полет на българин в Космоса! Предлагам да променим нашето вехто име Клоакомотиффф на Ракета 49,12!!!! Все пак сме 2019г и тази емблема е малко демоде!!! Не върви това: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 да е символ на Столипиново!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  6. 13
    8

    Тоя мангал наистина е психично болен:) Пише с 15 имена и сам си отговаря:) хахахахаха това Локо наистина вредно за психическото здраве:))))))

    • 11
      11

      Добре си се описал, миячо на чинии от лондонското гето

  7. 17
    16

    …всъщност индианците… сте вие, господа немити коматевски овчари. Доказахте го пред цяла България с дивашките си нечленоразделни крясъци…

  8. 3
    2

    Само лудите не ги наказват но тоя явно си е просил за срещу гоуедцата да зяпа от съблекалнята а пък и полегнаха …

  9. 19
    6

    Чак декларация за някъв гном, който е роден от трол с баща пинкозавър, я му е…е майката на тоя, важен е нашият отбор, да го подкрепяме до край и без наказания, защото не играем със Септември, които ще стигнат до финал, а с Ловеч и техните съдии и пари……ПОДКРЕПА БЕЗ НАКАЗАНИЕ И ИГНОР НА ГЛАВНИЯ ГЕРОЙ ОТ УИЛОУ ….

    • 3
      1

      Пакистанската любовница пак се е разпенила, или това е семе от пакистанския циганин!?

  10. 15
    16

    Има и още. Началото е така:

    Я надуй дядо, тръбата
    и аз да викна, запея
    индиански песни юнашки,
    песни за вождове и ,
    за Оцеола- индианец страшен,
    синът на Куцата Змия
    и Кьоравия Лъв!
    Да чуят граждани и пловдивчани
    какви е индианчета раждала,
    раждала и ражда и сега
    индианска майка Коматевска!

  11. 12
    6

    Името ни произлиза от сложно съчетание. Наименованието на паровоз, служещ да дърпа вагони и град Кюстендил!!! Ние се гордеем с това столюпинско ими!!!! Прозвището ни е страховито, буферите или трошящи кости!!! Идва от стилът нъ игратъ ни!!!! Ние сме мощни и здрави рендета с прекрасен чорбаджия!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ АПАПИ, ПУФ ПАФ:))))))

    • 9
      10

      Много интересно словосъчетание, уж паровоз, уж Кюстендил, пък Столипиново! Ти жълт изрод, за сетен път доказваш, че си 100%-во оформен олигофрен! Как да ти обясня, че локомотива е символ на прогреса(ако знаеш значението на думичката)! Чест и гордост да си фен на отбор с такова име! Вие вече убихте ведъж името на вашия отбор, и никога няма да бъде същият, истинският Ботев, защото сте без мозъчни същества! Това си е ваш проблем,на индианците от Коматево!

        • 3
          1

          Интересно е на много хора, теб не те ли ликуват, що за идиот си?! Да не би да са закрли психиатрията в Пловдив? Нямаш направление от личния си лекар ли? Имаш нужда от лечение, ако вече не си безвъзвратно загубен за лекарска намеса! Това е сигурно най-вероятната причина! Медицината е без помощна в твоя случай!

  12. 10
    13

    СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ КАТО ВИ ЗАКРИЯТ КРЪСТЕТЕ СИ ОТБОРА “ИНДИАНА ДЖОУНС”ДОМАТЯВУ

  13. 14
    13

    Оставете закачките , кажете кранове кога ?
    Не мълчете като индианци на разпит !
    Май кранове само в копнеж по строеж се случват ?!?

  14. 21
    19

    Давиейбамайкатажълтоциганска…
    Илиан бил търсил конфликт с феновете и създавал напрежение???
    Жълтите жени го обиждаха яко, Илиан им крив. Мама ви дейба селяни прости! Все другите им виновни!

    • 8
      12

      Ти на мача ли беше бе – мангал, вмирисан?

      • 12
        4

        В село Коматево на мачове не ходя! Там не е нормално да се провеждат футболни срещи от Висшата лига!
        По въпроса ти:
        Гледах интервюто и там ясно се чуваше как маймуните сипеха обиди към един от най добрите треньори в България.
        Разбра ли жълта курво?

        • 3
          5

          Манго, курви са майка ти и сестра ти и то долнопробни!
          А докато ти с интерес си гледал мача на пловдивския гранд, Билбо Бегинс не спря да предизвиква публиката с неприлични жестове!

          • 5
            2

            Мачове на жълти курви не гледам! Гледах само клип с интервюто в Планетата на маймуните! Разбра ли кривоглав пришълецо?

          • 3
            2

            ЖЪЛТА, ДОЛНА, КОМАТЕВСКА КУРВА!

  15. 14
    14

    Кой не знай Оцеола,
    Кой не е слушал за него?
    Бледолик ли омразен
    Или гражданин от Пловдив града?
    Овчар ли в родопската яка
    Или селянин в Тракията равна?
    В Рогош, Маноле и Стряма,
    Или в Левочево и Царацово?
    Водил бе племето Оцеола
    Тъкмо до двайсет години
    И страшен беше индианец
    За бели и бледолики,
    Ала за овчари и селяци
    Крило бе Оцеола!
    Затуй му пее песента
    На Родопа-яката гората
    И на Тракия тревата!

    Ала не щеш ли сър Елиан дойде;
    И не само в Коматево дойде,
    Ами взе, че истината каза,
    Каза и на цяла България показа,
    Че свещена е земя индианска
    Родопската яка, майко
    И равното поле тракийско.
    И всички бледолики вече знаят,
    Знаят, думат и говорят,
    Че индианско е Коматево село,
    Индианско, още жълтолико!
    И че насетне умиране има,
    Ала отърване, майко няма!
    Но прериите си аз обичам
    И първа радост е за мене
    Индианец аз да се наричам!

    • 19
      6

      Поете, ти по-добре ни кажи защо жена ти у вас те нарича с индианското име “малката пишка”????

      • 6
        11

        Защото така и е казала жена ти след проби ….но не по-малка от на индианеца Кольо.

      • 6
        2

        Каква жена бе, бай Кольо?
        Жените като го видят този кретен по улиците и го плюят в лицето! Няма жена, която да върже на такъв цървул.

  16. 7
    6

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13. Съде Клоакомотиф! Пуф паф:))))

    • 5
      2

      СЕРСЕМИН, ДЕТО СИ ГИ НАПИСАЛ ТЕЗИ ЗАНАЯТЧИ ТОВА СА БЪЛГАРИ ОТ 681.лето,ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ.

      • 2
        1

        ….а ти наблегни на последните три съставки които съм изброил, от сплавта наречена фенове на Клоакомотиффффф:)))))))))))….и чети повече книжки!!!!!!:))))

        • 1
          1

          ЖЪЛТ шопар, КРАСТАВ МАНГАЛ, ТИСИ от СТОЛИПИНОВО, ЯЖ ЧЕРНО БЕЛИ ПИШКИ.

  17. 18
    6

    Вижте бе, много е просто.

    Кръщават те майка ти и баща ти, не завистливия съсед, който го е яд че ваште си имат дете, а той си има само бутилка каменярка за дългите самотни нощи.

    В тоя ред на мисли, Бонев-бащата на Локото ги кръсти цигани, а след това майка им Крушарски ги кръсти гейове.

    В резултат се получи чудното име за отбора: Цигани-Педерасти. За семейни гей двойки с деца-намаление.

    Кво да говорим повече.

    • 6
      8

      Това не е име, куха манерко, а прякор. Прякорът ти го дават в махалата, работата или приятелите. Могат да те наричат „ Миризлив”, „Селски”, „Пакистанеца”, „Дудука”, „Полковника”и както са ти го лепнали. Остава за цял живот и няма мърдане.

      • 14
        4

        Само с последното съм съгласен.

        Цигани Педераси.

        Няма мърдане.

        • 3
          5

          Още едно доказателство, че си неграмотен! ПЕДЕРАСТ се пише с Т накрая, а не педерас!

          • 3
            1

            Не мога да знам на всички ви имената, манго, как се пишат. Това са си лично ваши извращения…

    • 4
      5

      Ти защо не се обиждаш като ти кажат, че си пакистанска любовница, А?

  18. 15
    5

    СЯ КО СТАНА НИИ ЛОКУ КФИ СМЕ ВА
    1.АБРИГЕНИ
    2.ЦИГАНИ
    3.СЕЛСКИ БЕКОВЕ
    4.ГЕЙ БАНДИТИ(СЕМЕЙНИ)
    5.БЕКОВЕ КОЙТО ДАВА МЕ НАКЛОН НА НАКОЙ НА ОНАЯ МУ РАБОТА.
    ДА ВИ КАЯ СЯ НА МЕН МИ Е ВСЕ ТАЯ АМА ДА ИМА БИЗНЕС НА СКАРАТА И КРЕМА КУРМОРЕЛАТА ДА СА ПРОДАВА МОШНО.
    ИНАЧЕ САМУ ЛОКУ СТРЯМА И НАЙ ВЕЧЕ ШИКЕРЯ.
    АЙ СЯ ДА ВИ ЕБАМАТАЛОКУМОТИВОЦИГАНСКА.

  19. 18
    3

    Най-добре е, да не се допуска публика на редовете, зад скамейката на гостите. Или поне да се внимава, кой ще е там! Омръзнало ми е заради някой си, да пропускам важни мачове!

  20. 14
    18

    ФК”Индиана”- Коматево начело с Белият…вожд…пълен смях

    • 23
      6

      Ами смей си се! Някакъв неудачник обиколил отбори и гастролирал на Лаута нарича феновете на Пловдив индианци. И ти С МНОГОТО НИКОВЕ И ПТИЧИ МОЗЪК не се замисли дори за това КОЙ Е ТОЗИ ГНОМ ЗА ДАВА ОПРЕДЕЛЕНИЯ ЗА ФЕНОВЕТЕ БОТЕВ? Ти, манго, по-добре помисли за треньори и ръководители на ЛЬОКАТО, които определят СВОЯ отбор за група педали и банда гейове, способни само да дават наклон на шефа си.Кажи за кой отбор е отпусната квота за гей билети? Кажи коя ЛИГЕНДА на отбора псува привържениците на този отбор? Няма да можеш да отговориш Въпросът е с повишена трудност, а ти си с птичи мозък…. Затова беж на Лаута и ВИКАЙ ДА ЖИВЕЕ КРУШАРСКИ!!! АЙДЕ УЛЕВО, МАНГО!!!!!

      • 5
        7

        От колко години пакистанска мастийо не сте стъпвали в ГРАДА, А? Там, вечно на село!

  21. 9
    18

    Кажете кое от 3-те не е вярно:
    1.ФК”Индиана”-Коматево играе ли мачовете си в село Коматево?
    2.Треньорът на ФК”Индиана”-Коматево не се казва Белият вожд?
    3.Публиката на ФК”Индиана”-Коматево не са ли ИНДИАНЦИ , щото се държат като ИНДИАНЦИ ,пуснати от резервата и на които е им спряна огнената вода?

    • 14
      4

      Манго,с тези индианци не сте интересни….давай със стария репертоар ….криви глави,селяни и тн.

        • 5
          8

          Индианци с квадратни глави, индианци – олигофрени, индианци-любовници на пакистанци т.н.!

    • 2
      1

      1. Коматево не е село, а квартал на Пловдив.
      2. Треньорът на Ботев се казва Николай Киров.
      3. Публиката на Ботев никога не е била наричана “цигани” от собствената си легенда,
      нито “гейове” и “ненужници” от собствения си президент.
      ФАКТ!

  22. 26
    6

    Стадион “Тича”на който играе отбора на “Черно море”с треньор плешивия полуръст Илиан Илиев е една РУИНА.Наблюдавах футболната среща”Черно море – “Левски”София и освен показаното от футболистите ми направи много лошо впечатление състоянието на това спортно “съоръжение”Ръждясали ламарини,строителни отпадъци,счупени седалки,лош терен…Но това което ме впечатли и което не бях забелязал преди е,че между “зеления терен”и така наречената централна трибуна все едно минава междуселски планински макадамов път!Чакъл,малки камъчета,пръст,пясък в едно?!Древните римляни ряпа да ядат!Другото/касаещо поведението на местните фенове го каза Живко Миланов /цитирам по памет/-такова противно нещо не съм виждал досега,псувни ,клетви,обиди,плюнки …Това е действителността на фирмения отбор на мутренската групировка ТИМ.За мача – абсолютна истина е ,че феновете не трябва да се “връзват”на провокациите на този “полуръст”защото наказанието ще рефлектира върху така чакания полуфинал с питомците на Гриша Ганчев!Бъдете сигурни ,че шопите само това чакат!Така,че умната!

  23. 5
    19

    ФК”Ботяф”- Пловдив вече се казва “Индиана”- Коматево. с треньор Белия вожд.

  24. 6
    20

    Колкото и да не им се иска на селските тояги Илиан ги кръсти индианци. И като знаем каква спортна злоба има в него и как мотивира отборите, които води, бъдете сигурни, че ще ви скъса жълтите трътки.

    • 13
      3

      Той където трябваше да ни бие…на него му скъсаха трътката!Ти кажи друго-собствения ви президент каза ли ви,че сте гейове?И пусна ли ви билети за гей двойки?Кажи малко? 🙂

      • 5
        11

        А ти кажи кой се възползва първи от педалските билети, кой се гушна в клетката за гости с евреите и демонстрира мъжка близост, а последователю на Жорко канара?

      • 3
        9

        Но в действителност гейовете са в индианско сборище, като Жоро педераста, Тодор пакистанската любовница и целият обръч около тези прословути гей водачи!

        • 1
          1

          Няма – но, мангал! Вие сте семейни гейбандити и педали, казаха собственика и вожда! На тях ли да вярвам или на неудачника Илиан Бегинса!

  25. 7
    18

    Че те индианците са на КомаНЧево- това и бебетата го знаят вече. Криви, триъгълни, квадратни и индиански глави- команчите на Коматево!

  26. 10
    3

    НИИ ЛОКУ КАТ СМЕ АБОРИГЕНИ КО ДА ПРАМ А НА ВСИЧКО ОТ ГОРЕ СМЕ И ДЪННИ РИБИ,ПА ЗА КАПАК САМУ ГЕЬОВЕ И ТО В ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО.
    НАШИ ВОЖД ДОН КРУШОН ЖА НА ПУШТА БЕЗ БАРИ ВЕЧЕ ДА ЗНАИТЕ ТЪ СА ДОГОВОРИХМЕ .
    ТА ЮРУШ НА МАЧА СЪС СЕПТЕМВРИ ОТ ЖА НА ОСТАИ ДА ЗНАИТЕ,СЯ Е МОМЕНТА ПО ДВОЙКИ ПО ТРОЙКИ ПО ЧЕТВОРКИ ТАМКА ТРЯБВА СМЕ.
    БРАТЯ ГЕЙ БАДИТИ АБОРИГЕНИ ЦИГАНИ БУРГУДЖИИ КАЛАЙДЖИИ АРМЕНЦИ КАРАКАЧАНИ ДАИТЕ СА ОБИДИНЯВАМЕ И ДА НАПЛНИМ НАШИЯТ НАЙ МОДЕРЕН ПОЛУМЕСЕЦ СТАДИОН ЛАУТА ДЖАМИЯТА.
    ТОЙ ЧАНДЪРЧЕТО ЖА НИ ПУСНЕ ДА СА ПРАДВАМЕ ПЪРВИЯ МАЧ ЖА ГИ БИИМ С 2 – 1 АМ СОФЕТО ЖА НА ОПНЕ С 1 – 0 ОТ ДУЗПА И ЖА СА РАДВЪМИ ЧЕ ОТИВАМЕ НА ФИНАЛ.

  27. 20
    7

    Боже докъде я докарахме,Боже????! Някакъв неуспял спортен треньор снесъл яйце и мангалите взеха да се надпреварват да го цитират, и да го обожествяват все едно,че е снесъл малка планета?!!! И повтаряйки постоянно поредната му безсмислица, в курника настана врява до небесата…Наистина не обръщайте повече никакво внимание на това недоразумение Ил. Илиев и на тия които си направиха дъвка от неговото лайно.

  28. 7
    17

    На жалките селски жълтури вече много силно и трайно им лепнаха прякора-ИНДИАНЦИ.
    Отърване вече няма за тях.
    Много точен и верен прякор-ИНДИАНЦИ.
    Това ще им остане на жълтурите до гроб.
    А нали си имат за треньор.Белия вожд.
    Браво, Илияне!

  29. 7
    17

    Пак Локото им е в устата на жълтите цигани! Задния двор ви го разпорихме отдавна бе жълти маналиги.

    • 5
      2

      Мръшляко, ти какво правиш в новините за Ботев? Ти и твоите лилави, опушени братя!

  30. 6
    18

    Индианеца вика : ”Не отговаряйте на индианеца”.
    Дебили кривоглави от класа

  31. 19
    4

    Какви са тези теми, за нас циганите от Локо никой не пише!

    • 6
      12

      Изгрев ойс Столипиново – ботевъ! Това са циганите на региона!

  32. 12
    17

    Той вас нарече индианци а не Вие ,него жълти мисири

    • 17
      7

      Циганите пък къде се бутат в темите за отборите от Първата 6-ца!

        • 8
          1

          аз да питам кога последно се класирахте за а група, при положение, че при последния ви сезон в б група регистрирате класиране на 4-то място?

          • 3
            4

            Педьо, че Локомотив играе в,, А” група?! Толкова ли си неграмотен?!

  33. 20
    9

    Много правилна реакция от Bultras.
    Пълно игнориране на индианеца и мощна подкрепа в мача с ЦСКА!

  34. 26
    12

    Само Ботев и КУР за индианското Джудже!

Коментарите са затворени