Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев разкри, че чувства задължение да носи жълто-черния екип, но понякога се чуди защо не е преминал другаде. Въпреки всичко, той не се вижда с фланелката на друг тим у нас заради любовта си към “канарчетата”.
Той говори пред NOVA за своите очаквания към пролетния дял в шампионата и евентуалния си трансфер в чужбина.

“Понякога и аз се чудя защо не преминах в друг отбор. Но много обичам Ботев, този клуб ми е дал много и не мога да си помисля да облека екипа на друг отбор у нас. Чувствам сякаш задължение да бъда в Ботев. Много обичам феновете. Отборът е много добър, въпреки че Лудогорец и ЦСКА са по-добри от нас. И двата тима понякога сме ги побеждавали. Но така се случваше, че все си оставам в Ботев”, заяви Неделев.
“От България е трудно да излезеш директно в топотбор. Аз имам любим отбор – Милан, надявам се един ден да играя там. Бих играл във Фенербахче. Ако наистина има оферта, ще отида. Но на мен никой не ми се е обаждал, нито на клуба”, добави той.
“В Германия не ми достигна характер. Знам за себе си, че не съм такова перде – като Стоичков, Ивелин Попов. Знам, че това нещо трябва да го променя. Но просто не съм такъв човек. Според мен и затова не ми се получиха нещата. Бундеслигата не е моят стил футбол. Има много бягане, борба, агресия. Това не е моят стил”, каза още Неделев.
“Искам да спечелим Купата, да сме по-напред в първенството, да се класираме за Лига Европа. Имаме сили. Направихме много добър отбор. Доста отбори искат да играят в “шестицата”, гледаме всички отбори – борбата за Топ 6 ще бъде докрай”, завърши “осмицата” на Ботев.

143 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    8

    сага разбрах защо е НЕЖЕЛАН…. ми то много ГРОЗЕН, ма…

    • Баба Недельо ако Тошко Неделев ей така…случайно стане гадже на внучката ти (което естествено няма как да се случи) ще запееш съвсем друга песен! В твоите очи тогава…. от него по-красив и по добър няма да има…Българска простотия!!! Тошко стана грозен след оня паметен гол от центъра който така ви стресира,че от тогава не можете да спите и да разсъждавате правилно.

  2. Кюрав циганин нямаше на ЦЕНТЪРА два месеца , но хлебарките пак изпълзяха , скоро пак ще ги приберем в маалата , преди време се прибираха в 5 часа по купторите и два пъти подред , едно момче ВОЙСИЛ ИМ ОПРЕДЕЛИ ТОЗИ ЧАС 5 ЗА ВЕЧЕРЕН

      • парцел, който се намира в с. Кошарица, общ. Несебър, м. ”Сулуджана”. Площта му е 4912кв.м. -овощна градина, с лице на два пътя. Парцелът е подходящ за всякакъв вид строителство. Прекрасен парцел за Пан Крушо!!!! Да действаме!!! Да идват крановете и да почваме стадиона!!!!

  3. 6
    5

    Ниделка ни са отчайвай ва бат Стоян канара жа ти прай барелеф у Стряма ба….оти и той много та обича ва…..таквиз селяци кът вас рядко са намират ва да вейба.

    • 4
      2

      Кажи му на бат Стуйеня, дъ напрай топкъта с диъметър 49,12 см., и спукойну дъ чека кранувити!!! Бат Крушо съ записа!!! Шъ додът!:))))

    • 4
      1

      Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Цитиръм думити на Тодор Центров, прид весник “ Столюпинску дело“, Тук в Пловдив ми е най- добре, защото като се разхождам из града, срещам усмихнати хора, които ме поздравяват 49,12 пъти! Срещам и големи кубични кратуни, провесили нос, скимтящи от злоба и болка, след лошото шибане с 49,12 пръчки по празните капацини“……край на цитата!:)))))))))

      …и после добавя: „Столипиновци са ми абонати, подкарал съм ги още от юношите, и ги мачкам, клатя и шибам, от 39,12м., 49,12м. от всякаква дистанция и когато си поискам!!; ……край на цитата:)))))))))))

    • Ти дън си ут фракцийъта Обидинени Резаци, бе аби???? Тва ли узнъчава О.р????:)))))) Ша та исключвъми ут Клоакомотиффффф, дъ знайш!:))))

      • НЕ на опъващите от резерва .Ние със съседа Минчев обслужваме семействата на нощните пазачи, тея дето спят по бюрата и им текат лигите на сън .Това правим .Ти тази нощ на работа ли си?

        • БРАВУС!! БЛАГОРОДНУ ДЕЛУ!! УПЪВАЙТЕ, АМА ГЛЕДАЙТЕ В БЛИЗУСТ, НА УКУЛУ 49,12 МЕТРА ДА ИМА ПАЙТОН, ЗА ДЪ МОЖИ ДА ВЪСНИТЕ БЪРЗУ АКУ СЪ СЪБУДИ НЕКОЙ ПАЗВАНТ!ч:)))))))

          • Те са на работа от 7 до 3 ,няма страшно! Ти кога си на работа? Не за мене ,за МИнчев питам?

          • Нъл знайш кви сне ний клоакомотифци, с иднътъ ръкъ си пазим гьота а с дуругъта търсим!:) Гледай някой дъ ни въ изнинада, чи ку въ утпори, лошу!!!! Лошити рабути стават бързу, нъл помниш, за 49,12 стотни и Тошку ни упъна пелимата!!! Бъдети наштрек!:)))))

          • Пустуяну съм на рабта аби. Мислиф си, чи ни е важну?. Пазя устанкити на стадион Лайнумутиф и скелиту!:))))) На дуброволни начала сни, штот бат Крушо няма манги да олашта!!!!! Амъ ний, яз, Екскременчу Буферофффф и ошти 2-3 апапа пазим имуштиствуту завиштану ут жп. Бдж мдж, сдж и Партийъта и Рудинътъ!!!!! Обшту зету яз съм ут 6 ду 5 с дуглеждъни. Пуф паф

        • …И ПО ЗДРАВИ НА МИНДЖЕВ ОТ ТОШКО ЦЕНТЪРА, ТЕ СЪ ПУЗНАВЪТ!!!!:)))))))))))))))))))

          • Фекал Буферофф ни е начальникъ! Паи сичкуту буферляшку имуштиству. Следи дъ няма многу гниди ут фракциити Буфер-Муфер Кюстиндил49,12, Шикер, Аджаса и сичкуту дуругу Клоакомотиску лайнометтство!:))))))))))

    • СИЧКУ ПРАЯ АБИ, НАЙ-УБИЧАМ ДА ГЛЕДЪМ ТОШКУ НА КЛИПА, КАК ШИБА УТ 49,12 МЕТРА НАШТИ ГОВНУФЪРГАЧКИ, СМЕЛИТЕ АПАПИ УТ КЛОАКОМУТИФФФФФФФФ:)))))

  4. Тиа апапи са ут вретенарити и калайджиити!!!! Ядроту на Велждъп 49,12 Шикеря!!! Пу цял ден съ въртът кът мисири и цвъкът на леву и на десну!! Злагат на и нас, столюпинци! На конгресъ ша ги утлюспим!!! Те са и противници на Пан Крюшо!!!! Нямъ да дупусним разкол в ридицити на Клоакомотиффффф!!!!!!!:))))

  5. 5
    1

    Можете да се излекувате, само и единствено, ако забравите първопричината!!! Не ходете и не водете близките си на футболен спектакъл на отборът Ви Клоакомотиф с Ботев, в близките……..49,12 години!!!!!! Не е гаранция, но шансът Ви да се спасите е голям!!!!!!!:)))))))))))).
    Ей тва дет гу и писъл братчеда е най- умнуту за фракциунерити ут Велждуп 49,12 Кюстенджъ!!!!! Иначи няма дъ въ приемим в убидинения Клоакумутиффффгфф, пуф паф:)))))

    • Кажи им как дойдоха ЛЕВЕНТ НАЗИФОГЛУ и СЕКИ БАЙРЯМ И ТЕ МОЩНО ГИ АПЛОДИРАХА И БАКЛАВА ЯДОХА ДАЖЕ И ТАВАТА ЗУМА ОТКРАДНА

  6. 9
    1

    Мангали пишете си в темата с Шиптара от Босна , дайте му наклон , кому чепината държите тука , дейба и долните буфери завистливи , Камбура каза …….дейба майка ви дейба , няма какво да се добави ….

  7. 8
    9

    Тошко е добре дошъл във Фенербахче. Той е като наш син, както като всички фенове на “Ботев“. Ние сме една кръв. Прозвището “канарчета“ сме ви го дали, кръстели сме ви . Саде Фенербахче и “Ботев“ ЗАВИНАГИ!
    Reply

    • 8
      3

      Столипинбург е твоята родина , дон Цеци е твоят баща и миришеш от далече като всички доковци по света

    • Мангич как си , как е бежанския лагер зад ВСИ , притеснен си нещо , няма защо ти си дънна риба няма за какво да се палиш в 3-та 8-ца ще сте някъде

  8. 7
    4

    Гурливи панджабита с 49 индийчета за публика

  9. 8
    5

    Сектанти , следете наклона и да намерите нови изрезки от вестник и да смените годината на 1916 или направо 1816 , долни цигани от Кюстендил

    • 3
      7

      Другия път си намерете новородено да ви е дало идея за емблемата.

  10. 12
    5

    Трябва много да ви е заболяло от гола който ви вкара Тошко от центъра щом днес изсипахте толкова самосвали с лайна под тази статия?! Басирам се,че оттогава насам не можете да спите нощем. Тошко се превърна в най-големия ви кошмар….Никога няма да забравя как ви подейства гола който ви заби насред Лаута…За вас тоя гол беше като скок в ледена вода! И сега…-прост бил , грозен бил и не знам си какво още…Как ли ще се излекувате от този комплекс?!
    Цялото това истерично плюене говори ,че сте злобни , ниско културни , и слабо интелигентни.

  11. 2
    2

    Абе къде е мияча на чинии? Дойде weekend-a и хоп той е на работа

  12. 10
    1

    Тошко е добре дошъл във Фенербахче. Той е като наш син, както като всички фенове на ”Ботев”. Ние сме една кръв. Прозвището ”канарчета” сме ви го дали, кръстели сме ви . Саде Фенербахче и ”Ботев” ЗАВИНАГИ!

  13. 8
    3

    Един път си гледам по ТВ-то как Монтана пере новосформирания БотевЪ 2011 и цена ми мина пред телевизора. Точно в този момент Тошко се насочваше да бие корнер. Даваха го отблизо.
    Коментара на жена ми беше: „Какъв е този? Прилича на шемет.“
    Детето ми се обърна да види какво е шемет и веднага се разплака. Още спи неспокойно и се буди насън през нощта от страх!

    • 7
      4

      Кажи на детето си, че това е онзи който отказва оферти, които никога не е имал. То ще се разсмее и стрясканията на сън ще спрат. Има опасност обаче да се буди от силен смях

      • 4
        1

        Методът Ви е неправилен!!!! Честата смяна и редуване на плач със смях, са признак на Депресия или Олигофрения! Ако забележите често повтарянв на думи или цифри, например 49,12, е нужно немедлено да се обърнете към Психиатър!!!! Добри резултати се получават и с метода на баба Айше от Столипиново, който съм описал по-горе!!!!! Най- важно е бързо да се забрави първопричината!!!!! Не ходете и не водете близките си на мач с Ботев, поне 49,12 години!!!!!!!:)))))))))

        • 2
          2

          А при теб има биполярно разстройство-редуване на маниакални с депресивни епизоди.Симптомите са : завишена самооценка-имаме го, бързо преминаване на идеи-толкова бързо , че ги пропускаш, намалена нужда от сън-при тебе е характерно -по цял ден висиш тук , даже и нощем, прекомерно говорене и склонност към импулсивно и неразумно поведение , все едно за теб е писано.Абе , в ВНВУ нямахте ли психолог или психиатър Баба ти Айше те е изпуснала , трябва ти санаториум – виж Наречен. Успех в лечението!

          • 3
            1

            Можете да се излекувате, само и единствено, ако забравите първопричината!!! Не ходете и не водете близките си на футболен спектакъл на отборът Ви Клоакомотиф с Ботев, в близките……..49,12 години!!!!!! Не е гаранция, но шансът Ви да се спасите е голям!!!!!!!:))))))))))))….и повече усмивки!:)

          • 2
            1

            …..и да добавя!!!! Когато видите двата бутона на сайта, не натискайте където пише Ботев, болеста ви ще се превърне в Хронична!:)))))))) Посетете безбройните новини скрити зад другия бутон!!!!!!:)))) Там ще сте сред приятели!!!!!!

        • 3
          1

          ти май сам не слушаш съветите си. при теб се наблюдава “често повтаряне на думи или цифри, например 49,12” и забравяне на 49.99.

          “НЕМЕДЛЕНО” се обърни към психиатъра си – съвета е твой

          • 3
            1

            Той си е въобразил ,че е най -умен и най- красив , обаче си е прост военен от АФД-то. Да не го съдим строго , а да му помогнем да научи и други цифри -7:3 ,78 минута , 5:3.

    • 3
      3

      Мойту Айше съшту ми викъ, многу и гулям, 49,12см. и грозин, бързу фкарвъй и фторътъ полувина да ни гу гледъм!!!!!?:))))))))

    • 5
      1

      Господине, обърнете се към Доктор, Психиатър!!!! Нервните разтройства могат да са пагубни, да продължат дълго и да се превърнат в Депресия, която се предава от поколение на поколение!!! Крайният резултат е непредвидим! Нужно е спокойствие и най- добре е да забравите за този мач на Клоакомотифф, защото подигравките и присмехът от страна на противниковия отбор, ще повлияят на психическото състояние, дори на правнуците Ви!!!!!! Вземете нужните мерки!!! Аз също съм клоакомотифец, но баба Айше от Столипиново ми “ля куршум”!!!!! Така се нарича този метод на лечение, носещ началото си от дълбока древност, някъде от дебрите на Мумбай!:))):((((((….Силно Ви го препоръчвам!!!!! Кръвта вода не става!:))))

    • 2
      1

      Аз пък един път гледам по тв как някви Литех намлатиха едни апапи с 6-0

    • 3
      3

      е на това му се вика папагал – 3 месеца едно и също повтаря

      • Зареди съ с търпение аби!!!! Шъ гу пуфтарят поне 49,12 гудини!!!!! Виж, чи имъ глупаци ут нашти фракции Велждуп 49,12 Шикеря, дет ошти пуфтарят 7:3!!!!! Шъ нъ утрепят ут ташак и бъзик!!!! Бъди твърд Клоакомотифец и посрештай бъзика с горду дигнътъ капацина!!!!:))))))пуф паф!:)))))

  14. 4
    5

    Някой да търси нощен пазач , защото пенсията ми на О.з не стига! Моля,смилете се над бедния Фекал / педал . Мога да лая , да вия , да скимтя , да въртя опашка и гледам като човек

    • 5
      2

      Господине, струва ми се, че днес се изложихте достатъчно!!!:( Спасява Ви това, че сме от един отбор-Клоакомотиффффф!!!! При други обстоятелства, бих бил безкомпромисен!!!

    • 4
      2

      Ши скимтиш я, и ша вийш, след тези 4912, м. Мухаааааа:)))

  15. 8
    2

    Сичкоту маали ногу мразим на негу -плющи нъ крайну лошу.

  16. 5
    10

    Един път си гледам по ТВ-то как Монтана пере новосформирания БотевЪ 2011 и цена ми мина пред телевизора. Точно в този момент Тошко се насочваше да бие корнер. Даваха го отблизо.
    Коментара на жена ми беше: “Какъв е този? Прилича на шемет.”
    Детето ми се обърна да види какво е шемет и веднага се разплака. Още спи неспокойно и се буди насън през нощта от страх!

    • 14
      4

      И женати ми прилича на курва, ама кво да се прави

      • 2
        4

        да. Анета е курва. иначе нямаше да е с този грозен и ненужен “футболист” от селата

    • 10
      1

      И ти дълги години ще се будиш нощем……..след тези 49,12м. :)))))))))))))) Хаааахаха

        • 8
          2

          Ще се будиш до мъж педал скапан от гей бандата на Лайнута

    • 5
      1

      Сигурну съ гу давали ут 49,12 см.? Как няма дъ съ стряскъ, всички клоакомотифци ша са стряскат и унуците ша съ стряскът след туй меше ут 49,12 м.?!:)))))) И яа съ стряскъм!!! Многу и неспукоин съня ми! Имам и тикове……..49,12 пъти мига лявуто ми око, а посли 49,12 пъти дяснуту……:((((((((

      • 1
        6

        Казах ти ,стряскаш се,защото спиш на работата си като пазач.

        • 4
          1

          Господине, струва ми се, че днес се изложихте достатъчно!!!:( Спасява Ви това, че сме от един отбор-Клоакомотиффффф!!!! При други обстоятелства, бих бил безкомпромисен!!!

          • 2
            1

            Преговори си правилото за запетайката!! Да грешиш е лошо, но да повтаряш грешките и да се оправдаваш, че не си получил добро възпитание, защото си столипиновец и от Клоакомотиффффф, е Непростимо!!!!!!…….тоест, когато се усетиш, че ставаш за смях, бързо се изнасяй по тъча!!!!!!!!!…..

  17. 5
    9

    ами то е елементарно, но явно на Ушко му отнема дълго време да стопли – не си преминал в друг отбор защото оферти – НЯМА!!!
    Как да идеш някъде като НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА!!!

    НЕНУЖЕН СИ!!!! НЕЖЕЛАН!!!

    • 8
      2

      Ненужни можем да бъдем само ние от Клоакомотиффф,…….според г-н Марешки!:)))))

    • 9
      2

      НАПРОТИВ ,ЖЕЛАН И ТО МНОГО ЖЕЛАН ДОРИ ОТ ВАС НА ЛАУТА ,ЗАЩОТО ТАКЬВ ГОЛ НЕ БЯХТЕ ВИЖДАЛИ И НЯМА ДА ВИДЕТЕ АКО ПАК НЕ ДОЙДЕ И ВИ ПОКАЖЕ КАК СЕ ПРАВИ УСПЕЖ И НА ВАС

    • 8
      1

      Албански, албански, ама как загря за 49,12 стотни от секундата и ни гу напраска ут 49,12м.????!!!!!:))))))

    • 7
      1

      Не Ви е ясна мисълта! :)))) Отворете граматиката за 6 -ти клас, страница 49,ред 12!!!

      • 1
        6

        Фекал /педал в шести клас децата имат два учебника -Български език и Литература ,учебник по граматика няма ,ясно ли е , харманлийски !

        • 6
          1

          И на Вас господине препоръчвам да отворите букварите!:))) Обърнете внимание на правилото за запетаята!!!!!!! Кога се поставя и как се поставя!!!!!!!……Ще ви бъда полезен и ще Ви ограмотя! Запетаята се поставя по определени правила в края на думата, следва шпация и чак тогава се пише новата дума!!!!!!!!……….градски:))))))))

          • 1
            5

            И това го казва човек, който не отделя обръщение с запетаИ, смешко! А и информационни технологии също се учат от шести клас . А аз учих до пети !

          • 5
            1

            На мен ми е простено, защото съм от Столипиново и съм привърженик на Клоакомотиф.:))))))) Вие обърнете внимание на следното: Речта трябва да е ясна и точна! Да се започва изречение с “А”, ” Но”, се смята за груба грешка!! Наричат се……..все пак, не може безплатно!:)))))) Умствения труд се заплаща подобаващо!!!!!!

        • 2
          4

          О. з кой ти пусна нет в Лудницата ве Коферман такъв

    • 4
      1

      Объркали сте цифрата, а онова дето сте помислили за запетая, не е такава!…..има си друг бутон!:)) Освен това, цифрата е 49,12!!!!!…….и………ника ви е взаимстван от французите, на български се превежда-съсед!!!!……а може би сте столипиновец?:))))))

      • 1
        3

        А нощния труд как се заплаща? Ако не знаеш , питай жена си.

        • Би трябвало да е двойно, но често бизнесмените го компенсират. Има и аномалии! Например на Тодор Неделев, за 49,12 стотни от секундата, летеж на топката са му заплатили тройна премия!!!!!………а за жена ти, майка ти, леля ти е по договаряне!:))))))))

  18. 16
    4

    ТОШКО Е СКРОМЕН ,ОТДАЛЕЧЕ МУ ЛИЧИ ЛЮБОВТА КЬМ БОТЕВ,ДОРИ КОГАТО БЕШЕ В МАЙНЦ И СЕ ВРЬЩАШЕ В ПЛОВДИВ ПОСЕЩАВАШЕ МАЧОВЕТЕ НА ОТБОРА КАТО ФЕН ,КОЕТО МУ ПРАВИ ЧЕСТ ,ДОРИ ПРИ ПРОВЕРКА НЕ КАЗВАШЕ АЗ СЬМ НЕДЕЛЕВ,УСПЕХ ПРОДЬЛЖАВАЙ НАПРЕД И НАГОРЕ ,МЕЧТИТЕ СЕ СБЬДВАТ

  19. 9
    4

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Цитиръм думити на Тодор Центров, прид весник ” Столюпинску дело”, Тук в Пловдив ми е най- добре, защото като се разхождам из града, срещам усмихнати хора, които ме поздравяват 49,12 пъти! Срещам и големи кубични кратуни, провесили нос, скимтящи от злоба и болка, след лошото шибане с 49,12 пръчки по празните капацини”……край на цитата!:)))))))))

    • 7
      3

      …и после добавя: “Столипиновци са ми абонати, подкарал съм ги още от юношите, и ги мачкам, клатя и шибам, от 39,12м., 49,12м. от всякаква дистанция и когато си поискам!!; ……край на цитата:)))))))))))

    • 5
      6

      О , ти се появи.Как мина нощната смяна ?Фекал / педал папагалович коматевич.Спиро как е?А Резона ? А столипиновският висшист ?

      • 7
        3

        Миячката от крайния китайски ресторант

  20. 7
    7

    Ама много грозен тя бе.
    Един чувал с пОтки да имам, една няма да му дам ,
    все пак не всичко е пепси и кИбаБчета

    • 2
      6

      прозинася се кИбаБчИтЪ …. като БотяфЪ

      Един път детето ми случайна погледна телевизора докато си играеше в стаята. Точно в този момент дадоха Квазито от блиузко. Детето се разплака. Още спи неспокойно…

      • 3
        1

        Сигурну съ гу давали ут 49,12 см.? Как няма дъ съ стряскъ, всички клоакомотифци ша са стряскат и унуците ша съ стряскът след туй меше ут 49,12 м.?!:)))))) И яа съ стряскъм!!! Многу и неспукоин съня ми! Имам и тикове……..49,12 пъти мига лявуто ми око, а посли 49,12 пъти дяснуту……:((((((((

      • 3
        1

        Като теб Столипиновски Ален Делон не всеки може да е, да ти сера на сурата буферска

  21. 4
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Тошку въ напрай за ризил, изсръ съ в гулемити ви усти, станъхти зъ пусмешишти в блиски и далечни страни, а вий неразумий юроди, му давъти акъл, къде да играел????????:))))))))Хаааааааааааааааааа Тошко искъ в Ботеф и нъ е фанъл ошти когъ беши унуша и нъ праскъ ут 39,12, 49,12м. Ут къдет си пуискъ!!!! Питайте го, той ша ви утгуваря, с усмифка!!! Чака карабалъци кът вас, за дъ им утгуваря!!!! Ша прай интервю ут 19,12 инча, штот тва му и любимъта цифръ. А със сдрави пуф паф:))))))))Му хаааааааа

  22. 10
    7

    Мечтите са безплатни! Реалността е друга. Или казано на по-прост език- Тошко ще играе в Милан, когато Ботев се прекръсти на Милан! Защо? Защото в Италия се пресира дори повече отколкото в Германия! Изобщо за големия футбол се иска здраво тичане. Трябва да имаш тяло на десетобоец! Само талант да подаваш и риташ Топката от време на време, не стига! Да не говорим, че нито един футболист, дори в България, не си позволява да ръкомаха, пъшка, тюхка, както го прави Тошко! Ако иска наистина да заиграе в голям отбор, Тошко трябва да си вземе кондиционен треньор, личен лекар и да започне къртовски труд, такъв труд, че да умирише Пловдив на ПОТ! Ако не издържи физически и морално, значи не става. Имало е и други футболисти, доста талантливи, но не са имали ВСИЧКИ качества за да стигнат висините на Цар Футбол. Бащата на Гонзо е един от тях. Принцът на Пловдив е втрият, Соколов е третият и т.н. Разбирам, че ние Ботевистите си обичаме Тошко, но като го величаем и му спестяваме критиките, му правим МЕЧЕШКА УСЛУГА! Защо- защото ще изживее втори Майнц! Дори да отиде в ЦСКА, или Лудогорец! За Българското първенство- ще играе, но като дойдат международните мачове и ще се види, че не става. Да си спомним нашия Зико. Невероятен в България, дори в международните мачове, но като капитан на младежите се провали! Бенкса игра и в ЦСКА, но във Франция се провали. Иска се и ХАРАКТЕР. Той се добива с вяра в собствените сили, а тя се добива с перфектна ФИЗИЧЕСКА, ТЕХНИЧЕСКА и ТАКТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА! Когато те смачкат ФИЗИЧЕСКИ, няма как да покажеш другите си качества! РАЗБЕРИ ГО ТОШЕ! Аз съм човекът, който най-много желае Тошко да успее, надявах се, че Германците ще го доизградят ФИЗИЧЕСКИ, но за съжаление не се получи. Защо, само Тошко си знае. И все пак нека да опита! Не на последно място трябва да знае Английски, или езика на страната в която ще играе! УСПЕХ Тоше!

    • 7
      5

      Той и буферотъпкач да остане само, пак ще му е добре!!!! На нас такъв човек ни е нужен, а Милан да си търси друг!:))))

      • 1
        4

        Марш при Фекал / педал , не цапай пространството с миризливата си , беззъба уста ! И довечера да не спиш на бюрото .Само АФД-то и ВНВУ-то.

  23. 8
    9

    Голям нос от кога ти си стана менажер. Ако имаш малко акъл още щеше да си в Германия.Толкова си прост че за 2години една немска дума не научи а кажи как да те търпят хората.Сега си тръгнал на Милан да се предлагаш като Белоземска прррррррррррка.Носко стой си на село в КУМАТЕВУ до като те трят и там.

  24. 10
    13

    Милан да ПОБЪРЗАТ че Сокл ще го ЛАПНАТ, ВАЙ ВАЙ ВАЙ.

  25. 14
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Пукрийти съ апапи и бягъйти ут тъйа нувина, штот ставъти за кашмер!!!!!! Съде Клоакумутиффффф пуф паф:))))))

  26. 6
    5

    Да пишиш тук куминтар за Тошку Центъра и да си фен на Клоакомотиф, значи си мазухист!!!!! Убичъш дъ съ гаярят с теп!!!!!:))(((((

  27. 5
    4

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Бат Крушо бил ф убштината! Забилязали съ гу, чи носил две мешки с манги!!!! Настъпи и нашийъ мумент!!! Гутови сне зъ укрепвани нъ скелиту!!!!! Дъ пумогним с талиги и моштну дъ съ изцепим: Съде Клоакомотиффффф!:)))))))

    • 4
      4

      И праунуките ша помнйът мишету ут 49,12м. Тодор Центъра ни ръсказа игръта. Позор за Стулюпинуу!:(((((

  28. 8
    10

    Пратихме ти оферта,а ти отвори ли я?

    Ама на испански е !

    • 4
      3

      Утворил йъ и я утфърлил, штот в Испаниъта, нямълу утбор Клоакумутиф, нямълу с кого да съ гаври ут 49,12м. Муууу Хаааааааааа

  29. 6
    11

    Понякога и аз се чудя, тъп ли си или ку-ку? Ама, май не си ку-ку?

    • 12
      6

      Ти като пишеш тук за много умен ли се мислиш? Навярно си един успял човек щом съдиш другите?! Ти имаш ли неговите успехи(на Тошко) и неговата дарба? Някога награждаван ли си за нещо? Разпознават ли те като вървиш по улиците? Спечелил ли си пари колкото него? Можеш ли да тичаш повече от 5 мин??
      Тръгнали Сульо и Пульо да се правят на интересни.

  30. 8
    3

    Тичане се иска навсякъде. По малко ръкомахане Тюхкания и вайкания и повече концентрация. Спечелете квота за ЛЕ и ако е рекъл Бог може и да те забележат на запад от Драгоман.

  31. 8
    18

    Аааа, в Германия тичали много ама неговия стил бил друг? Стила на ушко е в чалготеката и после в Киматево. Там го обичат. Догодина в Милан, по-догидина в Юнайтед …и накрая “Дай един аналгин че много са напих снощи”. Просто момче. ?

    • 14
      5

      Лилав ,на теб кой ти иска мнението?
      Важното е ,че “ЦЕСИКА СИ Е ЦЕСИКА”

  32. 20
    6

    Успех, Тоше!Желая ни силна и резултатна футболна пролет с екипа на любимия ни “Ботев”Пловдив и трансфер в стойностен европейски тим!Нещичко и за неговите зложелатели…с гола си от ЦЕНТЪРА Тошко Неделев нанесе непоправими психични проблеми на мургавелковците от “Лаута”!Най-зле са тези от скелето,горкичките…представяте ли си какво е да гледаш как топката лети от ЦЕНТЪРА и влиза във вратата?УЖАС,ИЗУМЛЕНИЕ,ПСИХИЧЕСКИ ШОК!!!Още веднъж успех,здраве и щастие за Тошко!!

  33. 8
    19

    Щото си тъп като гъз ! Ако имаш поне малко акъл колкото и талант щеше да забравил за България преди години ! Ама това да си тъп жълТУРЧИН е вродено във всяко пернато същество !

    • 17
      3

      Мурджов,Тошко вдигна 2 купи и ви го налупи от центъра!
      Нека да е тъп 😉
      Сега лятото ще иде в западна Европа и ще взима пачките,а ти си еби майката Локомотиво-цигаска

      • 4
        14

        Абе палячо цвл живот за гола от центъра ли ще говорите бе ? Защото няма друго за какво да се хванете ли ? Ами 7:1 ами 4:0 което беше преди няколко години ? Нямате никакви успехи над нас и само гола от центъра си знаете 🙂 ми радвайте му се с него ще си останете нито в статистиката ни водите, нито в головете, нито в нищо така че си трайте !

        • 14
          2

          А 2 пъти по 5:0 и 5:2 на Лайнута,защо ги забрави,Манго?

        • 4
          2

          7:1, брате Мюмюне, е плод на твоето въображение и наверно от психическия шок след тези 49,12м. Му хааааааааааа

  34. 26
    4

    Откровен до болка…Браво,Тошко! Респект!
    Никой не може да те обвини в двуличие…От километри си личи,че нещата стоят точно така както ги казваш. Това което ти притежаваш не е талант ,а – дарба…Аз лично съм убеден,че ти ще успееш.

  35. 12
    6

    И няма по-гнусни плодове от лимоните и бананите. Нали комплексар недоклатен?

  36. 23
    4

    Велик си Тоше! Обичаме те! Дано мечтите ти се сбъднат!
    Бог да те пази!

  37. 6
    9

    “Има много бягане, борба, агресия. Това не е моят стил”, каза още Неделев.

  38. 6
    23

    ??????????? няма такива селяни като жълтите!

Коментарите са затворени