Вече стана традиция Локомотив Пловдив да обявява групата си за мачовете късно вечер в деня преди двубоите. И тази седмица черно-белите запазиха тази тенденция.

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е гост на Славия (София) в мач от 15-тия кръг на Първа професионална лига. Срещата е утре (11 ноември) от 14:30 на националния стадион. Двубоят ще бъде ръководен от рефера Петър Костадинов.

Асен Георгиев и Милош Петрович отпаднаха от сметките на Бруно Акрапович за мача. Централният защитник на Локомотив претърпя операция на менискуса, а десният бек на “черно-белите” е с вирусно заболяване. Групата от 18 човека допълва Мустафа Абдулахи.

Групата на Локомотив:

Мартин Луков, Йордан Йотов, Йосип Томашевич, Стивън Езе, Лукас Масоеро, Димитър Везалов, Мустафа Абдулахи, Елитон Жуниор, Игор Банович, Парвизджон Умарбаев, Янко Ангелов, Симеон Райков, Абделхаким Буна, Бирсент Карагарен, Вилим Посинкович, Ален Ожболт, Анте Аралица, Димитър Илиев

14 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Га жа минем Ботев в класирането?

  2. 7
    3

    Оставете помакините да краката, омразата на низши същества ме забавлява. 4ти декември идва. Ще ми липсват.

  3. 6
    11

    ДНЕСКА ЖА ВА ЧАКАМ СИЧКОТО ГЕЙ БАНДИТИ НА СТАДИОНА В СОФЕТО ИСКАМ ПУБЛИЧНО ДА ИЗЛЕЗИМ КАТ НА РАЗПОРЯТ И СИ ПО КАЗВАМЕ ЗДНИЦИТЕ В ЗНАК НА ПРОТЕСТ.
    ИМКАМ 20 ЧАВЕТА СА НАРЕДЪТ В РЕДИЦА И ДА ГИ ПОРЯ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ДА ПОКАИМ НА КРУШАТА,ЧЕ СМЕ ВЕРНИ ГЕЙ БАНДИТИ И КАК НА ИБАТ ОТБОРИТЕ ТАКА И БАТ КОЙЧО ПУБЛИЧНО МОИ СЪЗДАВА ГЕЙ БАНДИТИ.
    БАТ ВЕНЦИ КОРЕМЪТ ДА СА НАУЧИ КАК СА ПРАЯТ ТИЯ РАБУТИ И НИКОЙ ДА НЕ МУ ДАВА НАКЛОН НА ОНАА МУ РАБУТА.
    АЙ СЯ САМУ ЛОКУ СТРЯМА ШИКЕРА И ВСИЧКИ ВЕРНИ ГЕЙ БАНДИТИ.
    УТРЕ СМЕ 20 ТАЛИГИ С ХОРА ОТ СТРЯМА И ОЩЕ 20 ОТ ШИКЕРА.

    • 10
      5

      ето, това умствения багаж на коматевския папагал

    • 8
      1

      Ава ГОРД ЖИТЕЛ НА СТРЯМА.САМУ АФД-ТРАКИЯ. казващ се СТОЯН КАНАРА и живущ в Тракия на панелка що не вземеш да се гръмнеш ве селяк нещастен……пак си прекалил с пърцуцата на тейко ти бай Наско селския ве кюндар….ееее това селяка е ГОРД ЖИТЕЛ.

  4. 6
    5

    Много важно кога обявяват групата!! Знае се че имигрантите са основния пълнеж. Сраамота, 11 имигранти и едва 7 българи!! Крюшо, Крюшо смота х.й за нищо не сраваш , а ти с Локо-шлько си захванал. Сега и онези от Ордена на чичо Венци, като ви го сложи и пътувате надолу където ви е мястото.

  5. 9
    5

    С Аллах в сърцата и Саде Локо на устата напред към победа на шопските евреи! Саде Локо!

    • 5
      5

      Това ли измисли бе олигофрен? Тракия като са пети и кво? Същия к.р!

    • 3
      2

      мий си чиниите, нещастнико без бъдеще

Коментарите са затворени