PlovdivDerbyTV: Огромна агитка на Бултрасите на Герена! Предмети летят, полицията тича, за да спре напрежението

4
2793

Огромна агитка на Ботев Пловдив е заела мястото си в сектора за гости на Герена, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

Стигна се до напрежение между бултрасите и привърженици на Левски, полетяха десетки предмети в двете посоки. Наложи се полицейски подкрепления да влязат на бегом на стaдиона. Голям брой полиция влезе в сектора за гости, а стюарди се опитват да се справят с феновете на Левски.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

4 КОМЕНТАРА

  1. Квато ни държавата, такъв ни и футбола, такива ни и феновете….Ботевист съм в червата,но не мога да приема че замеряне с колове,камъни,бомби, боища са нормални за футболен мач. Крайно време е да проумеем че това е недопустимо поведение на граждани на европейска страна . Трябват строги закони за футболното хулиганство и най-вече да се прилагат тези закони. Едно е да се бъзикаме дори да се подиграваме тарикатски, да има заряд, друго е обаче да ходя с каска на стадиона че видиш ли, на някой не му харесва фланелката ми и е решил да ме уцели с паве.

Comments are closed.